

JAPAN GENMAICHA KOHKI WITH MATCHA - ceai verde
Un alt ceai pe care nu îl veți descoperi oriunde! Genmaich-ul clasic japonez acoperit cu pudra matcha este unic. Cu gustul său, si pentru efectele sale asupra sănătății. Oricui îi plac tonurile prăjite spre final dulce acesta este perfect Și la cine le plac ceaiuri pline de energie, antioxidanți și vitamine nu va fi dezamăgit.
Compoziție
Ceai verde Japan Gen Mai Cha 98%, Ceai verde Japan MATCHA 2%Infuzie și gustul ceaiului
Genmanicha este ușoară, ușor prăjită, ierboasă și de alune. Fata de ea, matcha japoneză cu gust dulce și usor. Când se combină, băutura este foarte plăcută - ușoară, dulce și prăjită. Culoarea sa este verde și aroma proaspătă.
Originea ceaiului
Fiecare dintre ingrediente se face complet diferit. Deși ambele sunt tipice pentru Japonia,cultivatorii lor s-au schimbat foarte mult în istorie. Consumul de Matcha a fost privilegiul de top a societății, în timp ce Genmaich a fost o băutură pentru fermierii săraci. Matcha este un praf foarte fin obținut prin măcinarea frunzelor de ceai. Este folosit pentru ritualuri amestecată de o măturică de bambus în apă fierbinte. Producția Matcha este similară - înainte de recoltarea ceaiului, plantele de ceai sunt umbrite timp de aproximativ 20 de zile pentru a produce și a stoca mai multă clorofilă și aminoacizi în frunze. Recoltarea se face exclusiv manual, după care frunzele sunt aburite, uscate, drenate și măcinate în mașinile de măcinat cu pietre. Genmaich este, în esență, un amestec de ceai verde japonez și orez prăjit. Se mai numește și "ceai de popcorn", pentru că în mod ocazional inflorește atunci când este prăjit și arată ca un popcorn. Este produs din banchi, care sunt frunze de ceai recoltate mai târziu. Ele au o aromă mai robustă și un conținut mai mic de teină. După recoltare, frunzele sunt aburite, uscate și sortate. La final se amestecă cu orezul prăjit de culoare inchisă "
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 70-80 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

JAPAN BANCHA PREMIUM - ceai verde

JAPAN GEN MAI CHA - ceai verde
