

JAPAN KAMAIRICHA BIO - ceai verde
Pentru frunze de ceai se folosește o tigaie? În cazul ceaiului verde unic Kamairicha cu siguranță. Ba mai mult, utilizarea unei tigăi de fier grele în producție reprezintă aici alfa și omega. Așa-numita „metodă chineză” sau prăjirea frunzelor folosind căldură uscată este foarte rară în Japonia în prezent. Iar Kamairicha în sine este o adevărată raritate - unele surse spun că reprezintă doar un procent din toată producția japoneză.
Compoziție
100%Infuzia și gustul ceaiului
Ceaiul verde Japonia Kamairicha de calitate BIO impresionează prin gustul ușor prăjit cu tonuri de prospețime.
Originea ceaiului
După originile acestei tehnici străvechi de prăjire a frunzelor într-o tigaie specială trebuie să mergeți până în epoca dinastiei Ming. În aceea perioadă, japonezii s-au inspirat de la maeștrii chinezi ai ceaiului, iar gustul și mirosul specific al ceaiurilor produse astfel i-a fermecat. În prezent, pentru această metodă este frenumită zona Miyazaki. Și ceaiurile din Prefectura Shizuoka din Insula Honshu au primit un ecou mare.
Se mai mai numește și Riviera Japoneză și chiar aici se află unii dintre cei mai buni producători de ceai prăjit kamairicha. Cu toate acestea, din cauza dificultății și, din păcate, a arsurilor dureroase frecvente ale cultivatorilor cu tigaia fierbinte, de-a lungul secolelor, în Țara Soarelui Răsare s-a revenit încet la metoda de aburire, și în ciuda mecanizării unor părți ale procesului. În prezent, este un ceai foarte rar și localizat. Cu excepția scopului educațional și a implementării campionatelor de ceai selectate, îl veți găsi doar la un număr foarte limitat de cultivatori. Cel mai adesea sunt plantații familiale, care în acest fel își mențin tradiția. După recoltare ceaiul se lasă să se odihnească un timp. Kamu, sau tigaia mare de fier, este apoi încălzită și se adaugă frunze. Prin agitare și amestecare constantă, se prăjesc încet pentru a preveni oxidarea. Pe tot parcursul acestui proces se monitorizează îndeaproape dacă culoarea și aspectul lor corect se păstrează în timpul prăjirii.
Urmează o selecție atentă a frunzelor de cea mai bună calitate și modelarea acestora în ace tipice cu capăt răsucit. Înainte, procedura s-a bazat pe lucrul manual, dar și în prezent în ciuda ajutorului utilajelor, accentul principal se pune pe experiența îndelungată și perfecționismul maeștrilor ceaiului.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul verde turnați apă fierbinte de 70-80 °C (aproximativ 2 minute după ce fierbe apa), în proporție de 1 linguriță la 150 - 200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

JAPAN TAMARYOKUCHA YONKON - ceai verde

JAPAN HOUJICHA BIO - ceai verde
