075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 60,0 Lei și le aveți gratuit.
 
60,0 Lei

Japan Kukicha Kagoshima Premium BIO - ceai verde

Cod: 1787

Poate cunoașteți acest ceai sub denumirea de „gâscă sălbatică” sau „ceai din crenguțe”. Kukicha este cu adevărat special, atât prin aspectul său atipic, cât și prin gustul său exclusiv. Bucățile de tulpini și crenguțe cultivate organic, vă vor încânta într-o ceașcă cu o aromă ierboasă delicată și un gust dulce. Veți recunoaște cu siguranță fabulosul gust umami în acest ceai. În plus, kukicha conține foarte puțină teină, așa că vă puteți bucura de acest ceai pe tot parcursul zilei.

Pachete mari:
Pachete mici:
223,8 Lei /250 g 89,5 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 3. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 60,0 Lei și le aveți gratuit.
 
60,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Japonia
Regiune
Regiune:
Kagoshima
Gust
Gust:
Proaspăt, Umami
Pentru copii
Pentru copii:
de la 4 ani
Colectare
Colectare:
Ultima recoltă
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
500m
BIO
BIO:
Da

Compoziție

100%

Infuzia și gustul ceaiului

Ceaiul Japan Kukicha Kagoshima Premium BIO oferă o infuzie galbenă până la galben-portocalie, aroma este ușoară, parcă dulce florală. În gust domnește umami, adică este delicat și delicios. În ansamblu ceaiul este foarte plăcut, fiecare înghițitură face să vreți să gustați și mai mult.

Originea ceaiului

Se spune că regiunea Kagoshima este poarta sudică spre Japonia. Briza oceanului îi conferă un climat subtropical, vremea este blândă pe tot parcursul anului, iar datorită activității vulcanice, o mare parte din regiune este acoperită de un strat de cenușă vulcanică. I se spune shirasu. De ce amintim acest fapt în legătură cu ceaiul? Pentru că tocmai această cenușă este bogată în minerale, pe care arborii de ceai le iubesc atât de mult. La fel cum iubesc și numeroasele ploi și cețuri pe care le primesc din abundență pe plantațiile din Kagoshima.

Se spune că primii arbori de ceai din Kagoshima au crescut încă din anul 700 î.Hr., dar au câștigat mai multă atenție la începutul secolului al XVII-lea, când fermierii i-au plantat în plantații. Deși acest lucru a crescut producția de ceai, calitatea acestuia nu a fost bună. Schimbarea a avut loc la sfârșitul secolului al XIX-lea. Fermierii au fondat prima asociație a producătorilor de ceai și au învățat treptat să îmbunătățească tehnicile de cultivare și de prelucrare a acestuia, în faimoasele regiuni de ceai Makinohara și Shizuoka. La mijlocul secolului al XX-lea, s-au întors în Kagoshima, au introdus un nou soi de arbore de ceai Yabukita (dezvoltat în Shizuoka), iar calitatea producției a început să crească rapid.

Dovada este ceaiul Japan Kukicha Kagoshima Premium BIO. Practic, este vorba despre tulpinile și lăstarii de sencha cultivate organic, care au fost umbrite suplimentar înainte de recoltare. Datorită acestui fapt, cantitatea maximă de L-teanină și alte substanțe responsabile de dulceața unică a băuturii rezultate s-a păstrat în frunzele sale. Pentru a aprofunda și mai mult gustul kukicha, fermierii l-au procesat la temperatură ridicată. Aroma este atât de faimoasă și gustul umami nu poate fi trecut cu vederea.

Dacă credeți că ceaiul kukicha a fost creat intenționat, vă înșelați. Ca multe alte lucruri bune, și acest ceai a apărut din întâmplare. Fermierii săraci foloseau crenguțe și tulpini uscate pentru a face ceai din necesitate. Dar au fost foarte surprinși de cât de fantastic este gustul lor și astfel faima ceaiului kukicha s-a răspândit în lume. Am scris întreaga poveste a ceaiului kukicha, inclusiv efectul său asupra sănătății, în articolul Kukicha - gâsca sălbatică din Japonia.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 80 °C Timp de pregătire 1-1,5 minuty Cantitatea 5g na 250 ml
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


JAPAN BANCHA PREMIUM - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

JAPAN BANCHA PREMIUM - ceai verde

Frunzele lungi, robuste, aromă fină, o proporție ridicată de antioxidanți - aceasta este Bancha, ceaiul verde cel mai frecvent utilizat de japonezi în timpul mesei. Puteți bea în fiecare zi, nu conține prea multă teină, gustul său este plăcut și are efecte liniștitoare. Nu vă dezamăgește niciodată. Cunoscând Bancha este în esență baza pentru fiecare iubitor de ceaiuri. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
88,0 Lei /250 g 35,2 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 3. 2023

JAPAN MIYAZAKI GYOKURO BIO
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

JAPAN MIYAZAKI GYOKURO BIO

Regele japonez din grădinile umbrite de calitate organică. Ceai verde cu gust rafinat, care vă va cuceri complet cu delicatețea și intensitatea sa totuși puternică. Datorită culorii sale bogate, și-a câștigat numele de lacrimă de jad și vă va lăsa cu o impresie de care vă veți bucura cu toate simțurile. Nu degeaba Gyokuro este considerat unul dintre cele mai bune ceaiuri japoneze, închinate doar de cei mai respectați oaspeți, iar cel din zona Miyazaki aparține printre… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
366,3 Lei /250 g 146,5 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 3. 2023

JAPAN KUKICHA BIO
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

JAPAN KUKICHA BIO

Este o vorbă „să vezi Napoli și apoi să mori”. Dar îndrăznim s-o modificăm în „să vezi Napoli japonez și apoi să bei ceai”. Tocmai așa se numește paradisul iubitorilor de ceai verde japonez, din prefectura Kagoshima. Kukicha locală este binecunoscută și pentru că provine din plantațiile organice ale micilor cultivatori. Astfel o adevărată raritate vă așteaptă printre ceaiurile pline de gustul perfect. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
227,4 Lei /250 g 91,0 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 3. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »