Kiwi regal - ceai de fructe
Nu tot ceea ce strălucește este aur. Aici aurul poate avea miros sau aromă. Ceaiul nostru de fructe Kiwi regal este amestecat nu numai din bucăți de kiwi auriu, dar și din mango, ananas sau măr, iar gustul său este minunat și plin de substanțe benefice. Deasupra am adăugat un strop dintr-un amestec unic de vitamine. Veți adora ceaiul Kiwi regal atât în varianta caldă, cât și în varianta cu gheață.
Compoziție
Mango confiate (mango, zahăr), Fulgi de morcov, Bucăți de mere, Ananas confiate (ananas, zahăr), Kiwi confiat (kiwi, zahăr) 10%, Cireșe confiate (cireșe, zahăr), Aromă naturală, Kiwi 5%, Flori de gălbenele, Vitamina C, Nicotinamidă, Vitamina E, Vitamina B3, Vitamina B5, Vitamina B6, Vitamina B2, Vitamina B1, Acid folic, Biotină, Vitamina B12, Sirop de glucoză pulbereInfuzia și gustul ceaiului
Ceaiul de fructe Kiwi auriu oferă o infuzie care poate fi descrisă pe bună dreptate ca fiind aurie - are culoare galbenă închisă, cu reflexii frumoase. Gustul proaspăt este dominat de fructele de kiwi auriu, bineînțeles, însoțit de dulceața merelor și de prospețimea ananasului.
Acest ceai este potrivit atât pentru varianta caldă, cât și pentru cea cu gheață.
Originea ceaiului
Conține vitaminele A, B, D, E, K și C. Și asta nu este tot. Este, de asemenea, bogat în fier, potasiu, magneziu, fosfor și cupru. Da, vorbim despre kiwi auriu, fructul unei plante perene cățărătoare originare din China , care se cultivată acum în Noua Zeelandă, Italia, Chile și chiar în Franța și Japonia.
Actinidia chinensis poate să atingă câțiva metri în lungime, are frunze în formă de inimă și are nevoie de sprijin pentru a crește. În condiții naturale, crește pe copaci, iar în plantații pe sisteme de sârmă special proiectate pentru susținere. Deoarece este o plantă cu cerințe de umiditate medii spre ridicate, în ferme se instalează adesea sisteme de irigare automată.
Popularitatea mare a fructelor de kiwi a dus la dezvoltarea în ultimul secol a mai multor soiuri de fructe „de culoare aurie”. Primul astfel de fruct a fost recoltat de botaniști în 2001, un soi dezvoltat în Wuhan, China. Pași similari au făcut și oamenii de știință italieni și neozeelandezi.
Așa-numitul kiwi auriu sau galben se găsește pe piață sub mărcile Soreli, Enza Gold sau Zespri Sun Gold. Principalul lor beneficiu este o coajă mai subțire și un gust mai dulce și mai delicat decât cel cu care suntem obișnuiți la kiwi verde. Fructul de kiwi auriu are o formă ovală până la ovoidală asemănătoare cu kiwi obișnuit, cu o coajă maro sau galben-aurie și o pulpă galbenă închisă.
La kiwi auriu pulpa este cea mai interesantă, deoarece majoritatea oamenilor găsesc gustul său tipic foarte atractiv. Nu este foarte ușor să descriem ce gust are - unii oameni spun că are gust de ananas și banane, alții spun că seamănă cu căpșuni și agrișe. Oricum ar fi, este un fruct extrem de popular. Un alt motiv pentru popularitatea acestui kiwi auriu este conținutul neobișnuit de ridicat de vitamine C și E, antioxidanți importanți, precum și potasiu, magneziu și calciu.
De obicei acest fruct se consumă crud, dar poate folosit și la prepararea diferitelor deserturi, gemuri sau băuturi precum sucuri, smoothie-uri sau cocktailuri de fructe.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
100 °C | 8-10 minute | 1 linguriță la 1,5-2 dl |
Instrucțiuni de preparare
- Ceaiul de fructe se prepară cu apă la temperatură de 100 ̊C în proporție de 1 linguriță de ceai la 150-200 ml de apă.
- Pentru a prepara ceaiul într-un ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 8-10 minute (cană acoperită).
Valoarea energetică: | 13 kJ / 3 kcal |
Grăsimi: | 0.1 g |
din care saturați: | 0.1 g |
Carbohidrați: | 0.7 g |
din care zaharuri: | 0.3 g |
Proteină: | 0.1 g |
Sare: | 0.01 g |