

LA CUMBRE VALLE DEL CAUCA BIO - ceai negru
O raritate provenită dintr-o zonă în care probabil nu v-ați aștepta la arbori de ceai. Columbia este o țară promisă în principal iubitorilor de cafea, totuși un smarald negru a crescut în perfectă armonie cu natura frumoasă și va străluci în ceainicul dvs. Un ceai delicat și plin de gust împreună cu o aromă tentantă vă vor transporta cu ușurință într-o oază de liniște.
Compoziție
100%Infuzia și gustul ceaiului
Infuzia se joacă cu nuanțe de chihlimbar și cupru. Aroma ascunde o notă ușoară de cafea, în timp ce mierea joacă rolul principal în gust. Black Emerald are un final foarte delicat, fără astringența atât de tipică pentru ceaiul negru.
Originea ceaiului
Zona din jurul orașului La Cumbre este cunoscută pentru peisajul său natural frumos. Râul Bitaco străbate lin regiunea Valle del Cauca și este o sursă de apă cristalină pentru grădina unică de ceai. Aici își au sediul singurii producători de ceaiuri columbiene exclusive, care dețin, de asemenea, certificarea de agricultură ecologică.
În mijlocul pădurii tropicale din Anzi, există condiții surprinzător de perfecte pentru cultivarea ceaiului. Aerul proaspăt de munte, climatul tropical și accentul pus pe o abordare delicată a naturii stau în spatele ceaiului negru unic și delicios. Datorită plantelor aromatice plantate ingenios în imediata apropiere a plantațiilor de ceai, Black Emerald a reușit să-și imprime o aromă unică.
Din 1950, frunzele de ceai de calitate superioară, în calitate BIO, au fost cultivate în perfectă simbioză cu peisajul din jur, și sunt mari și solide datorită altitudinii mari de până la 2 000 de metri. După uscare, acestea sunt rulate și lăsate să oxideze complet. Rezultatul este o infuzie plăcută de miere, cu gust plin cu nuanțe de miere, alune și fructe. În ciuda conținutului relativ ridicat de cofeină, acest ceai negru este delicat, fără amăreala finală, deci poate fi savurat de cei care în mod normal nu servesc ceai fără lapte adăugat.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită, în proporție de 1 linguriță la 150 - 200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 3-5 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac M - 1buc
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

CHINA YUNNAN PINE NEEDLE - ceai negru

NEPAL SHANGRI - LA SFTGFOP1 SF BIO - ceai negru
