

LAPTE AURIU TURMERIC BIO - pudră
La turmeric am adăugat lapte de cocos, zahăr de cocos, scorțișoară și ghimbir - toate de calitate BIO și într-un raport datorită căruia amestecul rezultat va fi pe placul dvs. Laptele auriu este o băutură tradițională ayurvedică, populară pentru conținutul de substanțe active, care susține sistemul de apărare naturală a organismului și ajută la funcționarea normală a sistemului nervos. Este potrivit pentru a începe ziua în forță dar și pentru a o termina în liniște.
Compoziție
, 24%, , ,Infuzia și gustul ceaiului
Laptele auriu turmeric BIO colorează băutura preparată cu o culoare portocalie frumoasă, strălucitoare. În plus, bineînțeles, o îmbogățește cu un gust plăcut dulce, de scorțișoară și cocos, ușor amărui în subton. Și gustul de ghimbir se va oglindi în băutură - adăugă un gust picant plăcut.
Originea ceaiului
De ce acest amestec se numește Lapte auriu este mai mult decât evident. Culoarea sa seamănă cu adevărat cu razele aurii ale soarelui. Când intră în contact cu alimentele, le transferă într-o clipă „culoarea sa aurie”. Și laptele? Chiar îl conține. Cu siguranță veți recunoaște în gust laptele uscat de cocos BIO. Atunci să spunem de ce ar trebui să gustați Laptele auriu și, în mod ideal, să îl includeți în ritualurile dvs. zilnice.
Are la bază turmeric, așa-numitul șofran indian, un condiment obținut prin uscarea și măcinarea rizomului de Curcuma longa. Este o plantă perenă, care crește până la o înălțime de un metru, cu frunze ovale și flori galbene și albe. Turmericul crește în India, dar se cultivă și în China, Indonezia, Sri Lanka și Peru.
Mult mai interesant decât aspectul părții supraterane a plantei este partea subterană și utilizările acesteia. După cum am menționat, este un rizom, are o culoare galbenă până la galben-portocalie și o aromă tipică de „turmeric”. Datorită capacității turmericului de a colora aproape orice cu care intră în contact, a fost bineînțeles folosit (mai rar se folosește acum) ca și colorant. Acest lucru s-a întâmplat chiar cu mult înainte ca oamenii să-și dea seama că acesta conține o cantitate mare de substanțe sănătoase și poate fi folosit și în scopuri culinare și terapeutice.
Primele informații, care s-au păstrat despre turmeric au o vechime de peste 5.000 de ani. Beneficiile consumului de turmeric au fost probabil descoperite pentru prima dată de indieni, de la care informațiile despre proprietățile turmericului s-au răspândit în China, de acolo în Europa și nu numai. Navigatorul Marco Polo a menționat turmericul în jurnalul său și l-a comparat cu șofranul european.
Cea mai esențială componentă a turmericului este curcumina (dar rizomul conține și uleiuri esențiale, ale căror componente sunt sabinen și felandren, sau amidon). Este o substanță cu potențial antioxidant ridicat, care a fost supusă multor studii și cercetări. Acestea au arătat, de exemplu, că ajută la menținerea nivelului optim de colesterol, influențează pozitiv capacitatea organismului de a lupta împotriva inflamațiilor și infecțiilor și contribuie la menținerea funcției normale a creierului.
Este bine de știut că curcumina trece relativ slab în fluxul sanguin, așa ca este indicat să combinați turmericul cu piper (piperina conținută în acesta creste absorbția curcuminei) și de asemenea cu alimente bogate în grasimi, în care curcumina este solubilă).
Doza zilnică recomandată de turmeric este de 1-3 grame, consumul trebuie evitat de către femeile însărcinate și persoanele care iau medicamente pentru reducerea coagularii sângelui, sau medicamente pentru diabet.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Amestecați Laptele auriu BIO în lapte fierbinte sau apă în raport de 1 linguriță la 150 - 200 ml de lichid.
- Adăugați puțină miere, lăsați să se răcească la o temperatură confortabilă și puteți comsuma.




















Valoarea energetică: | 0 kcal / 0 kJ |
Grăsimi: | 0,5 g |
din care saturați: | 0,1 g |
Carbohidrați: | 0,5 g |
din care zaharuri: | 0,1 g |
Proteină: | 0,5 g |
Sare: | 0,01 g |
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

MASALA CHAI - ceai negru

CURCUMA BIO - praf
