LICHIOR DE OUĂ - ceai negru
Ceaiul negru este grozav. Ceaiul negru de Ceylon cu mango și ananas este un lux. Este un ceai pe care și-l poate permite oricine, care iubește cea mai bună calitate și, în același timp, vrea să se bucure de combinații unice de gust. Amestecul de ceai Lichiorul de ouă este dulce ca fructele și delicat ca lichiorul. Miroase absolut minunat. Dimineața, la amiază și seara.
Compoziție
Ceai negru Ceylon OP 1 , Ananas confiate (ananas, zahăr), Steluțe de zahăr, Aromă naturală, Mango, Floare de floarea soareluiNfuzia și gustul ceaiului
Ceaiul negru Lichior de ouă este o combinație de frunze de calitate din Sri Lanka, fructe confiate și liofilizate și stele de zahăr. Datorită interacțiunii tuturor ingredientelor, după ce turnați apă fierbinte, această băutură amintește de un delicios lichior de ouă, cu o picătură de suc de fructe și un gust amărui foarte plăcut la final. Ceaiul are o culoare de chihlimbar închis până la maro.
Originea ceaiului
Datorită ceaiului, numele Ceylon se păstrează încă, dar statul insular din Asia de Sud-Est a fost numit Sri Lanka din 1972. Un lucru este valabil însă că de aproape 200 de ani țara cu capitala cu un nume greu de pronunțat Sri Jayawardenepura Kotte produce un ceai de calitate excelentă și îi acordă o atenție considerabilă. Nu este un lucru comun ca fermierii să se poată adresa Institutului de Cercetare a Ceaiului, sau că exportatorii de ceai se pot asocia cu Camera de Comerț specializată. Unică este, de asemenea, protecția mărcii locale de ceai - ceaiul de Ceylon a devenit punctul principal de interes al contrafăcătorilor. Astfel, adevărații producători îl împachetează în saci cu imaginea unui leu, așa-numitul Logo Lion. Acesta este garanția autenticității ceaiului și a calității superioare, care este stabilită prin standarde stricte. Utilizarea logo-ului este monitorizată de Sri Lanka Tea Board, organul de conducere al industriei ceaiului din Sri Lanka.
Primii arbori de ceai au fost aduși în Ceylon de James Taylor în 1867. Prin metoda încercare, el a reușit nu numai să convingă fermierii locali de beneficiile creșterii arborelui de ceai, dar și să descopere cea mai bună modalitate de a procesa frunzele de ceai. Un scoțian întreprinzător și-a dedicat toată viața ceaiului și el a contribuit la extinderea acestuia într-o mare parte a insulei. Plantațiile acoperă acum aproximativ 4% din terenuri și produc peste 300 000 de tone de ceai pe an. Drept urmare, țara se află pe locul patru în rândul exportatorilor mondiali de ceai. În 2013 ceaiul a contribuit cu 1,5 miliarde de dolari la economia Sri Lankăi. Dar să nu uităm de alte ingrediente pe care le-am amestecat în amestecul de ceai Lichior de ouă. De remarcat sunt bucățile de mango liofilizat și ananas confiat. Prima bunătate este pur naturală. Datorită așa-numitei liofilizări, din fructe s-a eliminat apa foarte atent și păstrează astfel toate proprietățile senzoriale ca și fructele proaspete.
Candizarea este un alt mod de a păstra fructele mai mult timp. Acest proces este foarte vechi, din fructr se elimină apa și se conservă cu sirop de zahăr. Am combinat toate ingredientele ceaiului într-o proporție așa de mare încât tonurile și aromele naturale ale ceaiului Ceylon ies în evidență și sunt subliniate subtil de celelalte componente. Tocmai acesta este farmecul ceaiului Lichior de ouă.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
100 °C | 3-5 minute | 1 linguriță la 1,5-2 dl |
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul negru se toarnă apă clocotită (100 °C) în proporție de 1 linguriță la 150 -200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.