075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Magia momentului - ceai de fructe

Cod: 1819

Opriți-vă puțin. Acest moment este doar pentru dvs. Magia momentului poate avea liniștit gust de mere și scorțișoară. Poate că vă va aminti de ștrudelul bunicii sau vă va reamintiri cel mai frumos Crăciun. Miroase a vanilie cu note de migdale sau stafide. Pur și simplu o magie, care vă va opri pentru o clipă din agitația de zi cu zi. Ca să puteți respira liniștit și să zâmbiți măcar în gând.

Pachete mari:
Pachete mici:
67,7 Lei /250 g 27,1 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 4. 4. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
UE
Gust
Gust:
Mere, Scorțișoară
Pentru copii
Pentru copii:
de la 3 ani

Compoziție

Bucăți de măr, Stafide, Aromă naturală, Rădăcină de cicoare prăjită, Scorțișoară, Migdale, Bucăți de vanilie

Infuzia și gustul ceaiului

Ceaiul de fructe Magia momentului oferă o infuzie galbenă deschisă, clară. Scorțișoara, merele și migdalele sunt cele mai proeminente componente ale aromei sale, și exact așa vă puteți aștepta să fie și gustul. Acest ceai este potrivit pentru a fi savurat pe tot parcursul zilei, iar datorită condimentelor încălzește plăcut.

Originea ceaiului

Ingredientele pentru amestecul de fructe Magia momentului sunt obținute de la furnizorii europeni ale căror produse respectă cele mai stricte standarde și reglementări. Și nu numai pentru calitatea ingredientelor, dar și pentru depozitarea și transportul lor. Cu aceeași grijă, am ales aromele naturale, care armonizează întreaga compoziție și garantează că ceaiul își va păstra aroma și gustul pentru o perioadă foarte lungă de timp. Spre deosebire de aromele sintetice, aromele naturale sunt sigure pentru sănătate și sunt fabricate din substanțe de origine naturală. Nu provoacă arsuri la stomac sau alte neplăceri.

Deoarece ingredientele principale ale ceaiului Magia momentului sunt merele și scorțișoara, să vorbim puțin mai mult despre acestea. Este evident că consumul de mere aduce beneficii semnificative. Merele sunt o sursă excelentă de vitamina C, vitamina A, vitamina E și fibre, pe de altă parte au foarte puțin sodiu, grăsimi și colesterol. Potrivit oamenilor de știință, un măr de mărime medie conține 100 de calorii, 25 de grame de carbohidrați, 4 grame de fibre, 15 grame de glucide și o mulțime de antioxidanți puternici.

Merele au însoțit omenirea de mii de ani. Ele sunt un simbol al regilor, al frumuseții și al luptei. Probabil că merele își au originea în Kazahstan, deoarece numele capitalei sale - Alma Ata - înseamnă "plin de mere". Experții spun că oamenii au cules merele încă de acum 750 000 de ani, iar acum 8 000 de ani au început să le cultive. Interesant este faptul că, în anul 1300 î.e.n., egiptenii plantau meri de-a lungul Deltei Nilului, iar grecii antici stăpâneau deja tehnicile de altoire. Pomii de măr și fructele lor sunt pur și simplu fascinante. Nu este de mirare că producția globală de mere este în continuă creștere - 86 de milioane de tone în 2018.

În fiecare an, în lume se recoltează tot mai puțină scorțișoară. Aproximativ 220.000 de tone. Dar asta nu înseamnă că există cererea de scorțișoară scade. Dimpotrivă. Una dintre cele mai vechi mirodenii provenite din arborele de scorțișoară din Ceylon, este populară nu numai ca gustare, dar și ca sursă de substanțe valoroase. Scorțișoara conține un ulei esențial aromatic, care îi determină gustul și aroma, precum și cinamaldehidă. În plus, are antioxidanți puternici, precum și calciu, potasiu și vitamina A.

La regiunile noastre, asociem scorțișoara în principal cu sezonul de iarnă, datorită capacității sale de a oferi o căldură plăcută. În Orient, însă, se consumă indiferent de vreme. Băutura fierbinte populară, sahlep, este consumată chiar și în cele mai călduroase zile.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 8-10 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Ceaiul de fructe se prepară cu apă de 100 ̊C în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
  2. Pentru a prepara ceaiul într-un ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timpul de infuzare este de 8-10 minute (cană acoperită), apoi se strecoară.

Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


MASALA CHAI - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MASALA CHAI - ceai negru

Ceaiul indian pentru incălzire va fi apreciat atunci cand asteptati primavara sau dupa-amiaza lunga pe timp de toamnă. Compoziția sa specială poate pune sângele în mișcare, să încălzească întregul corp, să stimuleze imunitatea și să îndepărteze bacteriile și virușii. Este plin de condimente aromate, datorită cărora are un miros neinlocuit și un gust și mai original.Ceaiul Masala Chai poate fi aromatizat cu lapte, miere sau zahăr din trestie, conform Rețetei Ayurvedice. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
70,1 Lei /250 g 28,0 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 4. 4. 2023

PUNCH DE IARNĂ  ROOIBOS AYURVEDIC
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PUNCH DE IARNĂ ROOIBOS AYURVEDIC

Colecție exclusivă de ceai, fructe și mirodenii pentru serile reci. Punch-ul delicios de iarnă are stil și strălucește ca soarele african fierbinte. Ce am putea dori mai mult când afară se insoară dracii si peste dvs. se lasă incet oboseala. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
68,1 Lei /250 g 27,2 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 4. 4. 2023

Turtă dulce călduroasă - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Turtă dulce călduroasă - ceai verde

Acesta este ceaiul de care vă veți bucura cel mai mult toamna și iarna. Atunci încălzește frumos și oferă energie, care poate lipsi în zilele scurte. Are gust de turtă dulce, dar cu siguranță nu îngrașă. Poate invers. Datorită ceaiului sencha, ghimbirului, scorțișoarei, anasonului și cuișoarelor, veți fi mai ușori și cu siguranță mai veseli. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
48,0 Lei /250 g 19,2 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 4. 4. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »