

MANGO CU AFINE - ceai verde
Exact așa miroase vara. Fructe, ușoare și ispititoare. Doar gustați. Nu așteptați nimic, cufundați-vă într-o zi însorită, care începe cu o dimineață proaspătă și se termină cu o seară caldă și lungă. Amestecul de ceai verde, cu bucăți de mango și afine revigorează plăcut oricând și oriunde. Încercați-l sub formă de ceai cu gheață, vă va surprinde cu note noi și o răcorire excelentă.
Compoziție
Ceai verde China Sencha, Mango confiate (mango, zahăr) 25%, Afine (afine, zahăr) 5%, Aromă naturală, AlbăstreaInfuzia și gustul ceaiului
Ceaiul verde Mango cu afine se potrivește pe deplin cu numele său. Are un gust exact ca și cum ați mușca într-o bucată mare de fruct tropical zemos acoperit cu fructe de pădure. În plus, adăugați prospețimea plăcută a frunzelor de ceai și veți avea o băutură potrivită pentru a fi consumată pe parcursul zilei întregi (și tot anul). Infuzia are o culoare galbenă deschisă, iar aroma este fructată, plăcută.
Originea ceaiului
A avea informații despre locul în care provine ceaiul este bine din mai multe motive. Unul poate fi satisfacerea unei simple curiozități, cealaltă este asigurarea că ingredientele de proastă calitate nu au ajuns în ceașcă. De aceea nu vă ascundem nimic ...
Sencha verde este un ceai de origine japoneză, cu toate acestea, Sencha chinezesc este, de asemenea, de foarte bună calitate. Ceaiul caracterizat prin frunze mate aplatizate aparține ceaiurilor tradiționale și extrem de populare. Acest lucru se datorează gustului și aromelor sale delicate, discrete, precum și datorită polifenolilor, care ajută la menținerea condiției fizice și mentale. Să adăugăm că ceaiurile verzi conțin și cantități mai mici de teină, dar totuși acestea au un efect ușor stimulativ, sunt benefice pentru funcțiile cognitive și ascut simțurile.
Cum se produce Sencha de fapt? Întregul proces începe pe plantație, când trebuie culese (de obicei cu mâna) frunzele arborilor de ceai chinezesc (Camellia sinensis) și apoi trebuie lăsate să vestejească pentru un timp scurt. Spre deosebire de ceaiurile clasice chinezești, ceaiul se expune apoi la abur, nu se încălzește în tigăi. Expunerea scurtă și repetată a ceaiului la temperaturi ridicate oprește oxidarea enzimelor și păstrează aroma naturală în frunze. În cele din urmă, frunzele trebuie să fie modelate prin pliere, uscate, sortare și ambalate.
Fructele merg bine cu ceaiul verde. De data aceasta am pus mango, fructul dulce al unui pom tropical. Habitatul său original ar trebui să fie Asia de Sud-Est; surprinzător este faptul că pomii de mango cresc pe Pământ aparent de 25 sau chiar 30 de milioane de ani. Fructele, așa cum le cunoaștem astăzi, tind să fie ovale, cu multă pulpă, care ascunde semințe necomestibile la mijloc. Pulpa suculentă este bogată în vitaminele din grupa B, vitamina C, A și E, dar și caroten, potasiu și magneziu.
Afinele provin dintr-o zonă complet diferită, de la un arbust denumit afin. Arbustul de dimensiuni mai mici se găsește în pădurile europene, dar îl putem întâlni și în Islanda sau nordul Mongoliei. Fructele rotunde albastre se culeg pentru un gust minunat, dulce, în același timp fiind utilizate și în protejarea sănătății. Conțin antioxidanți, carotenoizi, vitamina C, vitamine din grupa B și minerale ca de exemplu, mangan, potasiu, fier și alte minerale importante.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 70-80 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.

























Valoarea energetică: | 8 kJ / 2 kcal |
Grăsimi: | 0,5 g |
din care saturați: | 0,1 g |
Carbohidrați: | 0,5 g |
din care zaharuri: | 0,4 g |
Proteină: | 0,5 g |
Sare: | 0,01 g |
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

CEAI DRAGON - amestec

CAISE DULCI - ceai verde
