075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Mango misterios - ceai verde

Cod: 1700

Nu a fost deloc greu. Când aveți un ceai Sencha minunat, un mango grozav și un ananas delicios, puteți să faceți un amestec de ceai excelent într-o clipă. Da, nu am pus totul într-o grămadă doar așa simplu, în spatele gustului și mirosului ceaiului Mango misterios se află o selecție atentă a ingredientelor și o căutare lungă pentru cel mai bun raport. Datorită acestuia, vă puteți răsfăța acum cu o combinație proaspătă de ceai verde și fructe exotice dulci.

Pachete mari:
Pachete mici:
84,2 Lei /250 g 71,5 Lei /250 g 28,6 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 15. 12. 2022
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
China
Gust
Gust:
De plante, Mango
Pentru copii
Pentru copii:
de la 12 ani
Colectare
Colectare:
Ultima recoltă

Compoziție

Ceai verde Sencha, Ananas confiate (ananas, zahăr), Mango confiate (mango, zahăr) 7%, Aromă naturală, Petale de trandafir, Floare de floarea soarelui, Floare de galbenele,

Infuzia și gustul ceaiului

Ceaiul verde de Mango misterios este în ansamblu foarte plăcut, ușor și răcoritor. Este unul dintre acele ceaiuri de care nu vă veți plictisi nici după cel de-al cincilea ceainic. Miroase a fructe, în gustul său puteți recunoaște cu siguranță Sencha, care nu iese în evidență dar nu este nici acoperit de mango dulce și ananasul dulce-acrișor. Întreaga compoziție este fără astringență semnificativă, răsună armonios și delicat. Infuzia are o culoare galbenă deschisă.

Originea ceaiului

Ceaiul Mango misterios este cu adevărat misterios? V-am dezvăluit compoziția sa în detaliu, dar merită să vă luați un moment pentru a vorbi despre aceasta mai detaliat. Cum ar fi despre ceaiul Sencha ... Se știe că este unul dintre cele mai reprezentative ceaiuri japoneze. Aici îl avem în varianta chinezească, care poate fi la fel de bună ca și omologul său din Țara Soarelui Răsare. Arborii de ceai chinezesc (Camellia sinensis), din care se produce Sencha, sunt crescuți fără umbrire, frunzele sunt de obicei adunate și prelucrate mecanizat. Când cumpărați ceai verde chinezesc, cel mai adesea va proveni din provinciile tradiționale Fujian, Zhejiang sau Yunnan. Dacă cumpărați Sencha ​​chinezesc, va fi ceai verde procesat conform unei rețete japoneze.
Frunzele se lasă mai întâi să ofilească, apoi sunt expuse la abur în mod repetat (ceea ce este relativ neobișnuit pentru ceaiurile verzi chinezești) și în cele din urmă modelate, uscate și sortate. Puteți recunoaște ceaiul Sencha după frunzele lungi, de culoare verde smarald, în formă de ace plate. Ceaiul este de obicei proaspăt, ușor ierbos. Dacă îl pregătiți din apă prea fierbinte sau îl infuzați mult timp, va avea o amărăciune neplăcută.

În ceea ce privește mango aici nu sunt prea multe mistere. Deși, de exemplu, vârsta lui poate fi uimitoare. În India, Pakistan și Bangladesh au fost găsite fosile de arbori de mango vechi de 30 de milioane de ani. Desigur, arborii de mango (Magnifera) provin din aceste zone. Copacii groși, veșnic verzi, se cultivă în prezent în aproape întreaga zonă tropicală și subtropicală. Fructele lor alungite, de culoare galbenă până la galben-portocalie, excelează prin gustul dulce, foarte aromat, sunt foarte suculente și, prin urmare, sunt utilizate pe scară largă în bucătăriile din întreaga lume. În plus, însă, sunt populare și ca sursă de vitamine importante, antioxidanți și oligoelemente. Contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, nervos și digestiv, iar consumul lor ajută, de exemplu, la menținerea unui regim de somn adecvat.

Acum știți destul de multe despre secretele acestui ceai. Trebuie doar să-l gustați.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 70 - 80 °C Timp de pregătire 2-3 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Ceaiul se prepară cu apă cu temperatură de 70-80 °C în raport de 1 linguriță la 150-200 ml.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Valoare nutrițională / infuzie de ceai de 100 ml
Valoarea energetică: 15 kJ / 4 kcal
Grăsimi: 0.5 g
din care saturați: 0.1 g
Carbohidrați: 0.9 g
din care zaharuri: 0.9 g
Proteină: 0.5 g
Sare: 0.01 g
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


CEAI DRAGON - amestec
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CEAI DRAGON - amestec

Atâtea bunătăți într-un ceai! Delicatețea dragonului a apărut intr-o dimineață innorată. Ar fi nevoie să reîncărcăm energia, o imbratisare călduroasa și alungam pesimismul în colț. Așa am făcut! Un amestec de ceaiuri cu bucăți de fructe si piper roz ne pune pe picioare. Este puternic ca un dragon. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
78,5 Lei /250 g 31,4 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 15. 12. 2022

CAISE DULCI - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CAISE DULCI - ceai verde

Pregătiți cel mai bun ceai cu gheață din jur imprejur. Sau folositi ceaiul Caisul dulce pentru a vă încălzi după o plimbare de toamnă. Sau il folositi pentru altceva de ce aveti nevoie. Dar sa stiti că intotdeauna vă va bucura compoziția lor de caise cu miere. Am amestecat-o cu ceaiului verde din plantatii de ceai, bucăți mari de caise uscate, câțiva morcovi și câteva linguri de miere. Nu este nevoie sa adaugati nimic. Încercați singuri! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
70,3 Lei /250 g 28,1 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 15. 12. 2022

MANGO CU AFINE - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MANGO CU AFINE - ceai verde

Exact așa miroase vara. Fructe, ușoare și ispititoare. Doar gustați. Nu așteptați nimic, cufundați-vă într-o zi însorită, care începe cu o dimineață proaspătă și se termină cu o seară caldă și lungă. Amestecul de ceai verde, cu bucăți de mango și afine revigorează plăcut oricând și oriunde. Încercați-l sub formă de ceai cu gheață, vă va surprinde cu note noi și o răcorire excelentă. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
75,4 Lei /250 g 30,2 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 15. 12. 2022
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »