075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

MENTĂ EGIPTEANĂ

Cod: 845

Condimente de mentă, planta vantului, ierburi ... menta ne place atât de mult încât inventăm o varietate de nume. Din Grecia antică, a făcut parte din mitologie, fitoterapie și cosmetică. Efectele sale demonstrabile asupra sănătății includ capacitatea de a reîmprospăta, de a scăpa de digestia dificila și de a vă relaxa mușchii. Poate invoca vise divine și dragostea. Lasam pe voi sa verificati..

Pachete mari:
Pachete mici:
30,0 Lei /250 g 12,0 Lei /100 g
Vom livra miercuri, 14. 6. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Egipt
Gust
Gust:
Mentolat

Compoziție

Mentă egipteană 100%

Infuzie și gustul ceaiului

Pentru menta, un tip de mentă este tipic, gustul este răcoritor, mentolat, fără scrupule sau amărăciune. Puteți aștepta doar ca acesta să fie încălzit. În cazul mentei egipteane veți găsi o subtilă aromă de măr fină. Infuzia are o culoare gălbuie-verde deschis și un miros foarte plăcut, revigorant.

Originea ceaiului

Menta rotundifolia se ascunde sub numele de menta egipteană. Și pentru a o face mai complicată, veți găsi că se numește și menta de mere.

Menta are aproximativ 15 specii si nu este foarte usor de facut. Va fi suficient să cunoaștem calitățile pe care le importăm de fapt din Egipt. Se descoperă că a fost descoperită acolo și datorează oamenilor locali să devină una dintre cele mai populare condimente și medicamente.
Menta este menționată chiar în Noul Testament biblic, părțile sale au fost găsite într-un mormânt din Karnak și a confirmat că a fost folosit în India antică, China și Japonia. Pentru numele ei se leaga de legenda in care nimfa Menta a transformat gelos Persefona în ierburi. Motivul era evident - gelos de iubitul bărbatului ei, Hade, zeul lumii interlope.

crengute de menta au fost folosite pentru a decora mesele, mirii și miresele, vile agățate în căpriori pentru a atrage dragostea. Decoct de menta a fost sorbea, ca parte a ritualurilor pentru a îmbunătăți gândirea, ei au aruncat oamenii peste podelele bisericilor din procesiunea, dar au condus, de asemenea, în cămară.

Este o perenă care crește până la 80 de centimetri. Are frunze moi, mari și întunecate, acoperite cu fire de păr. Stemul este păstrat. Din punct de vedere botanic, menta se situează ca o familie de mumie. În natură, semințele sunt propagate, dar și rizomii sau căpșunile. Este un habitat umed dar însorit.

Ele sunt recoltate fie cu frunze, fie cu întreaga floare chiar înainte de floare. Cel mai bun la prânz din iunie până în septembrie, când conține maximum de uleiuri esențiale. Dacă vremea dorește, putem recolta menta de două ori în timpul verii. Temperatura de uscare nu trebuie să depășească 35 ° C. Menta uscată trebuie depozitată fără acces la aer și umiditate pentru a evita aroma.
Menta este utilizată în medicina populară, cosmetică, tutun și alimente. 

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 8-10 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste ceai se toarnă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă. 
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus. 
  3. Timpul de infuzare este de 8-10 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


NANA MENTĂ
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

NANA MENTĂ

Deși este sălbatica, vă poate calma. Se numește Nana, dar crește si în Asia, America, Australia și Noua Zeelandă. Faceți cunoștință cu menta sălbatică pe care umanitatea o are de mii de ani. Romanii o foloseau la inhalarea efuziunii ei la durerile de cap, iar ucenicii o impleteau în coroanele pe care le purtau pe cap. Se presupune ca le aducea idei noi. Probabil a funcționat. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
59,0 Lei /250 g 23,6 Lei /100 g
Vom livra miercuri, 14. 6. 2023

ROINIȚĂ (MELISSA) - plantă
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

ROINIȚĂ (MELISSA) - plantă

O cunoasteti. Poate ca si iarba stuparului, melissa officinalis sau plantă meliferă. Dar, de obicei, o numim ROINIȚĂ, iar bucățile ei parfumate se pun in băuturi calde și reci.In ea este ascunsă puterea care a fost venerată de bătrâni. Roinița uscată de calitate in primul rând are un gust deosebit, în al doilea rând reface corpul și mintea. În al treilea rând - o puteți bea de dimineața până seara, de luni până duminică. Ca si copil mic,viitoare mamă sau senior. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
38,0 Lei /250 g 15,2 Lei /100 g
Vom livra miercuri, 14. 6. 2023

MENTĂ PIPERATĂ (Mentha piperita)
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MENTĂ PIPERATĂ (Mentha piperita)

Cincizeci la sută mentol, zece procente din menton, niște taninuri, flavonoide și așa mai departe. Mentă piperata nu este deloc zgargita cu substante aromatice. Mulțumită lor poate face lucruri nemaiauzite. Îndepărtează corpul de flatulență, ajuta la problemele gastrice, calmează organele interne și răcește.O puteți adăuga la mese, să savurati infuzia sau să faceți o baie in decotul cu mentă. Recomandăm totul! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
37,6 Lei /250 g 15,0 Lei /100 g
Vom livra miercuri, 14. 6. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »