

MENTĂ EGIPTEANĂ
Condimente de mentă, planta vantului, ierburi ... menta ne place atât de mult încât inventăm o varietate de nume. Din Grecia antică, a făcut parte din mitologie, fitoterapie și cosmetică. Efectele sale demonstrabile asupra sănătății includ capacitatea de a reîmprospăta, de a scăpa de digestia dificila și de a vă relaxa mușchii. Poate invoca vise divine și dragostea. Lasam pe voi sa verificati..
Compoziție
Mentă egipteană 100%Infuzie și gustul ceaiului
Pentru menta, un tip de mentă este tipic, gustul este răcoritor, mentolat, fără scrupule sau amărăciune. Puteți aștepta doar ca acesta să fie încălzit. În cazul mentei egipteane veți găsi o subtilă aromă de măr fină. Infuzia are o culoare gălbuie-verde deschis și un miros foarte plăcut, revigorant.
Originea ceaiului
Menta rotundifolia se ascunde sub numele de menta egipteană. Și pentru a o face mai complicată, veți găsi că se numește și menta de mere.
Menta are aproximativ 15 specii si nu este foarte usor de facut. Va fi suficient să cunoaștem calitățile pe care le importăm de fapt din Egipt. Se descoperă că a fost descoperită acolo și datorează oamenilor locali să devină una dintre cele mai populare condimente și medicamente.
Menta este menționată chiar în Noul Testament biblic, părțile sale au fost găsite într-un mormânt din Karnak și a confirmat că a fost folosit în India antică, China și Japonia. Pentru numele ei se leaga de legenda in care nimfa Menta a transformat gelos Persefona în ierburi. Motivul era evident - gelos de iubitul bărbatului ei, Hade, zeul lumii interlope.
crengute de menta au fost folosite pentru a decora mesele, mirii și miresele, vile agățate în căpriori pentru a atrage dragostea. Decoct de menta a fost sorbea, ca parte a ritualurilor pentru a îmbunătăți gândirea, ei au aruncat oamenii peste podelele bisericilor din procesiunea, dar au condus, de asemenea, în cămară.
Este o perenă care crește până la 80 de centimetri. Are frunze moi, mari și întunecate, acoperite cu fire de păr. Stemul este păstrat. Din punct de vedere botanic, menta se situează ca o familie de mumie. În natură, semințele sunt propagate, dar și rizomii sau căpșunile. Este un habitat umed dar însorit.
Ele sunt recoltate fie cu frunze, fie cu întreaga floare chiar înainte de floare. Cel mai bun la prânz din iunie până în septembrie, când conține maximum de uleiuri esențiale. Dacă vremea dorește, putem recolta menta de două ori în timpul verii. Temperatura de uscare nu trebuie să depășească 35 ° C. Menta uscată trebuie depozitată fără acces la aer și umiditate pentru a evita aroma.
Menta este utilizată în medicina populară, cosmetică, tutun și alimente.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 8-10 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.




















Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

NANA MENTĂ

ROINIȚĂ (MELISSA) - plantă
