Migdale confiate - ceai de fructe
Cine ar putea rezista? Migdalele dulci cu bucăți de mere, presărate cu scorțișoară sunt atât de tentante. Savurați după bunul plac - Ceaiul de fructe Migdale confiate nu vă va adăuga nici un gram la greutate. Dimpotrivă, va alunga dorința copiilor de a mânca rezerva de dulciuri, pe care o țineți într-un loc secret. O ceașcă de ceai plăcut parfumat, cu efect de încălzire este cea mai bună alegere pentru serile petrecute cu o carte sau un film bun.
Compoziție
Bucăți de mere prăjite, Fulgi de migdale 4%, Svecla rosie, Bucăți de scorțișoară de Ceylon, Aromă naturalăInfuzia și gustul ceaiului
Ceaiul de fructe Migdale confiate oferă o infuzie de culoare roșie deschisă. Miroase a migdale prăjite și scorțișoară, în gust veți descoperi dulceața rotundă, prospețimea suculentă și un gust ușor condimentat. Puteți bea acest ceai de fructe fără griji pe tot parcursul zilei, încălzește plăcut și are efect de liniștire.
Originea ceaiului
Ajung patru ingrediente, o picătură de aromă naturală și ia naștere un ceai excelent! Toate ingredientele, pe care le conține amestecul Migdale confiate provin de la furnizori europeni verificați. Verificările regulate ale calității produselor lor, precum și auditurile efectuate la depozitare și transport, sunt o garanție a celei mai înalte calități și a protecției maxime. În ceea ce privește aroma naturală menționată, mizăm pe un produs de calitate superioară realizat din substanțe de origine naturală. De ce l-am adăugat în amestec, când acesta are gust și miros atât bun de la sine? Pentru că datorită aromei naturale își păstrează mult mai mult timp gustul și mirosul. Atâta timp, până se vede fundul pungii și comandați un alt ceai Migdale confiate. Aroma naturală nu provoacă arsuri la stomac sau alte probleme de sănătate și există într-adevăr doar o cantitate foarte mică de aromă în amestec.
Migdalele sunt sau nu nuci? În magazine, le găsim de obicei acolo unde sunt alune sau nuci. Totuși, din punct de vedere botanic, migdalele nu aparțin nucilor. Acestea sunt sâmburi de migdale (Prunus dulcis), un arbore subtropical înrudit cu piersicile. Este o plantă care apare sub formă de arbust sau copac, crescând de obicei până la o înălțime de 5 metri, care înflorește cu flori frumoase, mari, de culoare alb-roz. Fructele migdalului au o formă alungită ovoidă și sunt acoperite de o coajă groasă cu aspect pielos. În interior fructul conține un sâmbure tare - o migdală. Cea mai mare cerere de migdale este cu siguranță în preajma Crăciunului, când le folosim la prepararea diverselor dulciuri. De asemenea, sunt folosite pentru a face marțipan sau popularul lichior de amaretto. Migdalele conțin, pe lângă amigdalină, care este otrăvitoare în doze mai mari, vitamina B, vitamina B2 și vitamina E, sunt și bogate în calciu, fier, potasiu și acid folic.
Al doilea ingredient important al amestecului de ceai Migdale confiate este scorțișoara. Este scoarța arborelui de scorțișoară de Ceylon (Cinnamomum verum), un copac veșnic verde, care crește până la 10 metri în înălțime. Habitatul său inițial era în Sri Lanka, dar în prezent copacii de scorțișoară cresc și în India sau Java. Scoarța decojită de la crenguțele tinere ale arborelui de scorțișoară este unul dintre cele mai populare (și probabil cele mai vechi) condimente din lume. Nu numai că are un gust grozav, dar este și o sursă de vitamina A, potasiu, calciu și o serie de antioxidanți puternici.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
100 °C | 8-10 minute | 1 linguriță la 1,5-2 dl |
Instrucțiuni de preparare
- Ceaiul de fructe se prepară cu apă la o temperatură de 100 ̊C în raport de 1 linguriță de ceai la 150 -200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului într-un ceainic adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 8-10 minute (cană acoperită), apoi se strecoară.