075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Migdale confiate - ceai de fructe

Cod: 1816

Cine ar putea rezista? Migdalele dulci cu bucăți de mere, presărate cu scorțișoară sunt atât de tentante. Savurați după bunul plac - Ceaiul de fructe Migdale confiate nu vă va adăuga nici un gram la greutate. Dimpotrivă, va alunga dorința copiilor de a mânca rezerva de dulciuri, pe care o țineți într-un loc secret. O ceașcă de ceai plăcut parfumat, cu efect de încălzire este cea mai bună alegere pentru serile petrecute cu o carte sau un film bun.

Pachete mari:
Pachete mici:
60,6 Lei /250 g 24,2 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 4. 4. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
UE
Gust
Gust:
Kandované mandle
Pentru copii
Pentru copii:
de la 1 an

Compoziție

Bucăți de mere prăjite, Fulgi de migdale 4%, Svecla rosie, Bucăți de scorțișoară de Ceylon, Aromă naturală

Infuzia și gustul ceaiului

Ceaiul de fructe Migdale confiate oferă o infuzie de culoare roșie deschisă. Miroase a migdale prăjite și scorțișoară, în gust veți descoperi dulceața rotundă, prospețimea suculentă și un gust ușor condimentat. Puteți bea acest ceai de fructe fără griji pe tot parcursul zilei, încălzește plăcut și are efect de liniștire.

Originea ceaiului

Ajung patru ingrediente, o picătură de aromă naturală și ia naștere un ceai excelent! Toate ingredientele, pe care le conține amestecul Migdale confiate provin de la furnizori europeni verificați. Verificările regulate ale calității produselor lor, precum și auditurile efectuate la depozitare și transport, sunt o garanție a celei mai înalte calități și a protecției maxime. În ceea ce privește aroma naturală menționată, mizăm pe un produs de calitate superioară realizat din substanțe de origine naturală. De ce l-am adăugat în amestec, când acesta are gust și miros atât bun de la sine? Pentru că datorită aromei naturale își păstrează mult mai mult timp gustul și mirosul. Atâta timp, până se vede fundul pungii și comandați un alt ceai Migdale confiate. Aroma naturală nu provoacă arsuri la stomac sau alte probleme de sănătate și există într-adevăr doar o cantitate foarte mică de aromă în amestec.

Migdalele sunt sau nu nuci? În magazine, le găsim de obicei acolo unde sunt alune sau nuci. Totuși, din punct de vedere botanic, migdalele nu aparțin nucilor. Acestea sunt sâmburi de migdale (Prunus dulcis), un arbore subtropical înrudit cu piersicile. Este o plantă care apare sub formă de arbust sau copac, crescând de obicei până la o înălțime de 5 metri, care înflorește cu flori frumoase, mari, de culoare alb-roz. Fructele migdalului au o formă alungită ovoidă și sunt acoperite de o coajă groasă cu aspect pielos. În interior fructul conține un sâmbure tare - o migdală. Cea mai mare cerere de migdale este cu siguranță în preajma Crăciunului, când le folosim la prepararea diverselor dulciuri. De asemenea, sunt folosite pentru a face marțipan sau popularul lichior de amaretto. Migdalele conțin, pe lângă amigdalină, care este otrăvitoare în doze mai mari, vitamina B, vitamina B2 și vitamina E, sunt și bogate în calciu, fier, potasiu și acid folic.

Al doilea ingredient important al amestecului de ceai Migdale confiate este scorțișoara. Este scoarța arborelui de scorțișoară de Ceylon (Cinnamomum verum), un copac veșnic verde, care crește până la 10 metri în înălțime. Habitatul său inițial era în Sri Lanka, dar în prezent copacii de scorțișoară cresc și în India sau Java. Scoarța decojită de la crenguțele tinere ale arborelui de scorțișoară este unul dintre cele mai populare (și probabil cele mai vechi) condimente din lume. Nu numai că are un gust grozav, dar este și o sursă de vitamina A, potasiu, calciu și o serie de antioxidanți puternici.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 8-10 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Ceaiul de fructe se prepară cu apă la o temperatură de 100 ̊C în raport de 1 linguriță de ceai la 150 -200 ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului într-un ceainic adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timpul de infuzare este de 8-10 minute (cană acoperită), apoi se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


ROOIBOS ADVENT
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

ROOIBOS ADVENT

Rooibos Advent vă înconjoară în tonuri calde de mere, scorțișoară, migdale și trandafiri. Mangaierea papilelor gustative si calmarea batailor inimii aduce "ceaiul roșu" din munții departati din Africa. Soarele fierbinte care-l savura si depozita, vi-l daruieste doar pentru plăcerea dvs. Infuzati deodata ceainicul intreg - acest ceai nu este niciodată de ajuns! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
48,4 Lei /250 g 19,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 4. 4. 2023

Mango misterios - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Mango misterios - ceai verde

Nu a fost deloc greu. Când aveți un ceai Sencha minunat, un mango grozav și un ananas delicios, puteți să faceți un amestec de ceai excelent într-o clipă. Da, nu am pus totul într-o grămadă doar așa simplu, în spatele gustului și mirosului ceaiului Mango misterios se află o selecție atentă a ingredientelor și o căutare lungă pentru cel mai bun raport. Datorită acestuia, vă puteți răsfăța acum cu o combinație proaspătă de ceai verde și fructe exotice dulci. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
84,6 Lei /250 g 33,8 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 4. 4. 2023

Vin fiert - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Vin fiert - ceai de fructe

Noroc și să vă încălzească! Vinul fiert aparține anotimpului rece, precum și mâinile înghețate și obrajii roșii. Toți cei care au băut vreodată își pot aminti gustul de turtă dulce, portocale și condimente. Cel mai bine îl puteți savura într-o drumeție la munte, după o plimbare în parc sau la o întâlnire de Crăciun cu prietenii în centrul orașului. Acum puteți savura băutura preferată oricând doriți. Varianta sa de ceai merită cu siguranță gustată. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
78,3 Lei /250 g 31,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 4. 4. 2023

Ați vizualizat


REISHI ciupercă BIO - praf
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

REISHI ciupercă BIO - praf

Pachete mari:
Pachete mici:
145,7 Lei /250 g 58,3 Lei /100 g
Vom livra marți, 4. 4. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »