

MORINGA BIO - pulbere
Copacul miraculos, copacul vieții sau chiar planta viitorului. Moringa a câștigat o serie de atribute. Toate descriu universatilitatea ei, valoarea nutrițională ridicată și durabilitatea considerabilă. Încercați praful din fruzele acestei de super-alimente despre care vorbeste o lume intreagă. Obțineți sursa naturală de antioxidanți, proteine, vitamine și minerale de care aveți nevoie. Alăturați-vă milioanelor de oameni care au descoperit vraja ei.
Compoziție
Pulbere de frunze de MoringaInfuzia și gustul ceaiului
Moringa sub formă de pulbere este potrivită atât pentru prepararea ceaiului, dar și în smothie, supe, sosuri și alte feluri de mâncare. Marele său avantaj este că nu schimbă gustul original al alimentelor, este foarte delicată, ușor dulce. După turnarea apei calde oferă o infuzie parfumată, de culoare galbenă, ușor dulce.
Originea ceaiului
Copacul Moringa oleifera provine din Himalaya, dar în prezent se cultivă și în India, Africa și Madagascar. Sunt plante extrem de rezistente, potrivit Permaculture Research Institute, pot crește în zone extrem de secetoase și tolerează solul epuizat de activitatea agricolă îndelungată. Acest lucru, precum și beneficiile nutriționale ale arborelui moringa, fac din acest arborele exotic planta viitorului. Cum arată moringa? În condiții naturale, este un copac cu o înălțime maximă de 12 metri, o coroană mai rară și frunze lungi. Florile sunt de culoare crem, din care se dezvoltă fructe timp de aproximativ 3 luni. Fructele sunt ca niște păstăi cu lungimea de 20-60 de centimetri. La început păstăile sunt verzi și când sunt coapte devin maro. Conțin aproximativ 20 de semințe oleaginoase.
În scopuri agricole, moringa se întreține ca un arbust de înălțime mică. Coaja poate fi folosită pentru împletirea firelor potrivite pentru confecționarea sforilor, rădăcinile pot fi consumate ca substitut pentru hrean. Florile au o aromă dulce plăcută și pot fi folosite pentru a găti supe și sosuri. La fel fructele de moringa încă verzi, se gătesc asemănător ca păstăile de fasole. Când semințele lor se maturizează, se pot mânca la fel ca nucile. De asemenea, este interesant faptul că pot fi zdrobite și folosite pentru purificarea apei. Au capacitatea de a coagula unele substanțe poluante. Cea mai răspândită este utilizarea frunzelor de moringa. Pot fi consumate crude, uscate sau prelucrate termic. Frunzele pot fi, de asemenea, măcinate într-o pulbere fină, care poate fi adăugată într-o varietate de feluri de mâncare, se poate prepara o băutură sau poate fi servită ca ceai.
Instrucțiuni de preparare:
Băutură de moringa
1. Amestecați ½ linguriță de pulbere de moringa, adaugați o linguriță de miere și câteva picături de lămâie.
2. Diluați cu apă și puteți consuma.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai adăugați apă fierbinte de 80 °C în proporție de 1 - 2 lingurițe la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

MACA BIO

BRAHMI - pulbere
