075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

MORINGA BIO - pulbere

Cod: 1292

Copacul miraculos, copacul vieții sau chiar planta viitorului. Moringa a câștigat o serie de atribute. Toate descriu universatilitatea ei, valoarea nutrițională ridicată și durabilitatea considerabilă. Încercați praful din fruzele acestei de super-alimente despre care vorbeste o lume intreagă. Obțineți sursa naturală de antioxidanți, proteine, vitamine și minerale de care aveți nevoie. Alăturați-vă milioanelor de oameni care au descoperit vraja ei.

Pachete mari:
Pachete mici:
Prin trimiterea unui agent de urmarire sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
India
Regiune
Regiune:
India
Gust
Gust:
Natural
Pentru copii
Pentru copii:
de la 3 ani
BIO
BIO:
Da

Compoziție

Pulbere de frunze de Moringa

Infuzia și gustul ceaiului

Moringa sub formă de pulbere este potrivită atât pentru prepararea ceaiului, dar și în smothie, supe, sosuri și alte feluri de mâncare. Marele său avantaj este că nu schimbă gustul original al alimentelor, este foarte delicată, ușor dulce. După turnarea apei calde oferă o infuzie parfumată, de culoare galbenă, ușor dulce.

Originea ceaiului

Copacul Moringa oleifera provine din Himalaya, dar în prezent se cultivă și în India, Africa și Madagascar. Sunt plante extrem de rezistente, potrivit Permaculture Research Institute, pot crește în zone extrem de secetoase și tolerează solul epuizat de activitatea agricolă îndelungată. Acest lucru, precum și beneficiile nutriționale ale arborelui moringa, fac din acest arborele exotic planta viitorului. Cum arată moringa? În condiții naturale, este un copac cu o înălțime maximă de 12 metri, o coroană mai rară și frunze lungi. Florile sunt de culoare crem, din care se dezvoltă fructe timp de aproximativ 3 luni. Fructele sunt ca niște păstăi cu lungimea de 20-60 de centimetri. La început păstăile sunt verzi și când sunt coapte devin maro. Conțin aproximativ 20 de semințe oleaginoase.

În scopuri agricole, moringa se întreține ca un arbust de înălțime mică. Coaja poate fi folosită pentru împletirea firelor potrivite pentru confecționarea sforilor, rădăcinile pot fi consumate ca substitut pentru hrean. Florile au o aromă dulce plăcută și pot fi folosite pentru a găti supe și sosuri. La fel fructele de moringa încă verzi, se gătesc asemănător ca păstăile de fasole. Când semințele lor se maturizează, se pot mânca la fel ca nucile. De asemenea, este interesant faptul că pot fi zdrobite și folosite pentru purificarea apei. Au capacitatea de a coagula unele substanțe poluante. Cea mai răspândită este utilizarea frunzelor de moringa. Pot fi consumate crude, uscate sau prelucrate termic. Frunzele pot fi, de asemenea, măcinate într-o pulbere fină, care poate fi adăugată într-o varietate de feluri de mâncare, se poate prepara o băutură sau poate fi servită ca ceai.

Instrucțiuni de preparare:

Băutură de moringa

1. Amestecați ½ linguriță de pulbere de moringa, adaugați o linguriță de miere și câteva picături de lămâie.

2. Diluați cu apă și puteți consuma.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 80 °C Timp de pregătire 3-5 minute Cantitatea 1 până la 2 lingurițe la1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste ceai adăugați apă fierbinte de 80 °C în proporție de 1 - 2 lingurițe la 150-200 ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


MACA BIO
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MACA BIO

Din Peru în întreaga lume. Aducem o altă comoară straveche de pe muntii Anzi. Legendara Maca, candva un fel de mancare sfântă destinată familiei regale, găsește tot mai mulți susținători. De ce? Pentru că contribuie la armonie, echilibru hormonal și fertilitate. Praf unic, dulce și ușor picant turnati în smoothie, suc sau iaurt. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
98,4 Lei /250 g 39,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 2. 10. 2023

BRAHMI - pulbere
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

BRAHMI - pulbere

Brahmi este egal cu nervii sănătoși și creier inteligent. Planta ayurvedica traditionala, puteți să treceți pe langa ea in natura fara sa o observati. Dar cine o pune în regimul de băut, va observa cat de curând schimbări benefice. Incepe cu mintea proaspata si controleaza stresul usor. Praful din frunze și tulpina folosit in medicina de mai mult de o mie de ani este amar si se poate folosi atat pe plan intern cat si exterior. Nu degeaba Brahmi este poreclit elixir miraculos… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
84,7 Lei /250 g 33,9 Lei /100 g
Vom livra luni, 2. 10. 2023

LAPTE AURIU TURMERIC BIO - pudră
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

LAPTE AURIU TURMERIC BIO - pudră

La turmeric am adăugat lapte de cocos, zahăr de cocos, scorțișoară și ghimbir - toate de calitate BIO și într-un raport datorită căruia amestecul rezultat va fi pe placul dvs. Laptele auriu este o băutură tradițională ayurvedică, populară pentru conținutul de substanțe active, care susține sistemul de apărare naturală a organismului și ajută la funcționarea normală a sistemului nervos. Este potrivit pentru a începe ziua în forță dar și pentru a o termina în liniște. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
72,2 Lei /250 g 28,9 Lei /100 g
Vom livra luni, 2. 10. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »