075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

NANA MENTĂ

Cod: 481

Deși este sălbatica, vă poate calma. Se numește Nana, dar crește si în Asia, America, Australia și Noua Zeelandă. Faceți cunoștință cu menta sălbatică pe care umanitatea o are de mii de ani. Romanii o foloseau la inhalarea efuziunii ei la durerile de cap, iar ucenicii o impleteau în coroanele pe care le purtau pe cap. Se presupune ca le aducea idei noi. Probabil a funcționat.

Pachete mari:
Pachete mici:
59,0 Lei /250 g 23,6 Lei /100 g
Vom livra miercuri, 4. 10. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Africa
Gust
Gust:
Mentolat
Pentru copii
Pentru copii:
de la 1 an

Compoziție

Nana menta 100%

Infuzie și gustul ceaiului

Nana Mentă naturală, non-aromată are un mentol dulce, ușor gustos și foarte răcoritor. După o gură de infuzie, simțim o răcire plăcută în gură. Este delicios și miroase la fel. Aroma este pătrunzătoare și delicată. Menta din Nana dă o infuzie ușoară. Puteți prepara această plantă ca o băutură caldă sau ceai cu gheață. În ambele cazuri, are un gust minunat!

Originea ceaiului

Cu originea plantei din Nana, Menta este complicată. Facem eforturi să cumpărăm o recoltă calitativă, foarte atentă de la un furnizor certificat din UE. Avem o garanție că nu conține metale grele sau alte substanțe nocive și a fost păstrată în modul cel mai conservator. Menta conține o gamă de uleiuri esențiale și compuși rari. Este demn de menționat uleiul de mentol, care îi conferă o aromă tipică. În plus, putem menționa mentonul, mentofuranul, sabinul și piperitona, dar și glicozidele, taninurile și mustarul.

Menta este o planta perena și crește de pana la 1,2 m. Frunzele sunt carnoase cu marginile zimțate. Inflorescența are o culoare albă sau roz. Menta individual se poate încrucișa între ele, deci descrierea lor este foarte dificilă. Găsim o mentă sălbatică în mare parte din Europa și Asia de sud-vest. Se numește menta Nana, menta marocană sau nume botanic Mentha longifolia (Mentha longifolia). Oamenii o colectează din când în când.Există înregistrări egiptene, chiar și în legenda greacă veche.

Menta este stăpânul transformat al domnitorului din lumea interlopă a lui Hada. El a salvat-o de la expirarea soției sale drepte, Persephone. Nimfa săracă numită Minthó ... Este interesant obiceiul englezului de a purta o coajă de menta în portofel. El spune că împiedică cheltuielile neașteptate. Menta din Nana nu conține nici o aromă sau culoare adăugată. 

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 10 minute Cantitatea 2 lingurițe la 1,5 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste mentă adăugați apă clocotită (100 °C) în proporție de 2 lingurițe la 150 ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 2 lingurițe în plus.
  3. Timpul de infuzare este de 10 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs


Infuzor plante ø 62mm
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Infuzor plante ø 62mm

Dacă vă place să pregătiți ceaiuri din plante. Avem un infuzor special pentru plante. Va ușura prepararea ceaiului și vă veți bucura mai repede de băutura delicioasă. Infuzorul este realizat din inox de înaltă calitate. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
32,4 Lei cu TVA
Vom livra miercuri, 4. 10. 2023

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


 MUȘEȚEL - FLOARE PURA
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MUȘEȚEL - FLOARE PURA

Planta modestă pe care o gasim aproape pe fiecare ruină ,ascunde o mare putere în ea. Stiu despre ea babele dar si industria farmaceutică. Florile aromate de mușețel au fost folosite de secole pentru ceai, băi, comprese sau în unguente. Aroma mușețelului si-o aduc aminte mai ales mamicile copiilor mici. Oricine a fost vreodată răcit sau a luptat cu dificultăți digestive, cunoaște această plantă uimitoare. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
60,6 Lei /250 g 24,2 Lei /100 g
Vom livra miercuri, 4. 10. 2023

MENTĂ EGIPTEANĂ
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MENTĂ EGIPTEANĂ

Condimente de mentă, planta vantului, ierburi ... menta ne place atât de mult încât inventăm o varietate de nume. Din Grecia antică, a făcut parte din mitologie, fitoterapie și cosmetică. Efectele sale demonstrabile asupra sănătății includ capacitatea de a reîmprospăta, de a scăpa de digestia dificila și de a vă relaxa mușchii. Poate invoca vise divine și dragostea. Lasam pe voi sa verificati.. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
30,0 Lei /250 g 12,0 Lei /100 g
Vom livra miercuri, 4. 10. 2023

MENTĂ PIPERATĂ (Mentha piperita)
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MENTĂ PIPERATĂ (Mentha piperita)

Cincizeci la sută mentol, zece procente din menton, niște taninuri, flavonoide și așa mai departe. Mentă piperata nu este deloc zgargita cu substante aromatice. Mulțumită lor poate face lucruri nemaiauzite. Îndepărtează corpul de flatulență, ajuta la problemele gastrice, calmează organele interne și răcește.O puteți adăuga la mese, să savurati infuzia sau să faceți o baie in decotul cu mentă. Recomandăm totul! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
37,6 Lei /250 g 15,0 Lei /100 g
Vom livra miercuri, 4. 10. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »