

NEEDLE BLACK - ceai negru
Ati gustat deja ceaiul care arată ca si acele verzi? Dacă nu, probabil că inca nu cunoasteti Needle Black de la Yunnan, ceea ce este păcat. Deosebit de gustos, ceaiul negru este minunat pentru dimineața și prânz. Îl aducem din provincia montană din sudul Chinei, unde creste de mii de ani. Vraja lui sigur vă cucereste imediat la fel ca si pe noi.. .
Compoziție
Ceai negru NEEDLE BLACK 100%Infuzie și gustul ceaiului
Dense și aromatice, cum ar fi Black Needle. Gustul său reflectă o amărăciune nobilă, astrigență proaspătă și profunzime incredibilă. Prezența mugurilor de ceai înmoaie băutura, rezultând o aromă de ciocolată ușoară și rotundă și netedă. Infuzia este portocalie-aurie.
Originea ceaiului
Trebuie să găsim originea acestui ceai negru în faimoasa provincie Yunnan. Se află în partea de sud a Chinei și atrage atenția turiștilor din întreaga lume. Ei o vizitează nu numai datorită naturii frumoase, a patrimoniului cultural bogat și a climatului plăcut. Mulți dintre ei se îndreaptă spre grădinile de ceai, unde se bucură de ceaiuri de 100 de ani și trag energia din ceremoniile tradiționale de ceai. Yunnan a cultivat și a produs ceai de mai multe milenii. Deși producția locală este concentrată din punct de vedere istoric asupra ceaiului verde, chiar și în zona producției de ceai negru, provincia nu este lăsată în urmă.
Cu toate acestea, cea mai mare cantitate de ceai negru călătoresc în lume, iar chinezii nu le-au plăcut până acum. Camellia sinensis, tufișurile din care sunt recoltate frunze de ceai cresc în Yunnan, mai ales pe un teren slab accesibil. Tăierea lor este întotdeauna exigentă și în cea mai mare parte manuală. Mașinile pot fi utilizate numai pe linii drepte, iar în provincie există foarte puține. Frunzele, împreună cu mugurii rare, sunt depozitate în coșuri mari de bambus și transportate în ferme de prelucrare.
Acolo este răspândit pe grile și să plece. Următorul pas este înfășurarea. În cazul Needle Black până la acele foarte subțiri și lungi. Apoi vine fermentarea sau oxidarea enzimelor care vor schimba culoarea, gustul și aroma ceaiului. Managerul recoltei îl urmărește foarte atent - temperatura, lungimea și umiditatea procesului, depinde de calitatea și prețul ceaiului. În cele din urmă, vine vorba de cuvântul uscare, sortare, ambalare și comercializare.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 3-5 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac L-1 buc.

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

GOLDEN DRAGON - ceai negru

YUNNAN BLACK PREMIUM - ceai negru
