

GOLD SCREW - ceai negru
Frumos la vedere și excelent la gust! Golden Screw este o delicatesă unică din Yunnan din China care merită cea mai bună îngrijire. Nu lăsați acest ceai negru foarte aromat să-și piardă mirosul sau gustul. Închideți-l în cutie si puneti-l intr-un loc la întuneric. Doar asa frunzele de ceai de calitate rezista câteva luni. Dacă cumva nu le veti folosi pe toate cu mult inainte...
Compoziție
Ceai negru GOLD SCREW 100%Infuzie și gustul ceaiului
Aurul indian are o culoare galbenă clară. Mirosul frumos captivizează imediat, gustul fructului neted este turnat în memorie. Tonurile delicioase completează frustrarea plăcută, pentru ceaiul negru tipic.Aurul indian este excelent atât în formă caldă, cât și cu gheață. Pregătește-i pentru ea o răcoritoare de vară rece!
Originea ceaiului
Provincia Yunnan este situată în sud-vestul Chinei. Este una dintre cele mai renumite zone de plantare a ceaiului chinezesc (Camellia sinensis). Deși este adevărat că ceaiul negru a fost produs de fermierii locali de la mijlocul secolului al XX-lea, acesta este încă liderul de piață. Yunnan este o regiune montană frecventată de turiști. Trei dintre cele mai mari râuri din Asia curg prin ea: Long River, Mekong și Salwin. Toți acești factori creează condiții foarte bune pentru creșterea copacilor de ceai. Nu trebuie să uităm, desigur, grija proprietarilor de grădini de ceai, pentru care ceaiul este alfa și omega vieții.Ceaiul prezintă petale lungi, fine și multe sfaturi de aur. Yunnan a fost produs de peste o mie de ani, inițial ca ceai verde. Recoltarea frunzelor de ceai se realizează încă pe unele plantații cu mâna.
Ciclurile trebuie colectate înainte ca roua să scadă, astfel încât să nu înceapă fermentarea prematur. În coșuri mari sunt transportate în ferme de prelucrare, unde se încarcă și pe linii speciale sunt laminate. Dupa fermentare, un proces de enzime de oxidare, rezultând într-un maro închis la ceai negru, cu o aroma intensa si aroma. Această etapă determină calitatea rezultată a ceaiului și prețul său de piață. De aceea, atât temperatura fermentației cât și lungimea și umiditatea ceaiului sunt monitorizate îndeaproape. În cele din urmă, ceaiul este uscat. De asemenea, acestui pas i se acordă cea mai mare atenție, din cauza arderii ceaiului sau a eșecului acestuia. Aceasta duce la mucegaiul și distrugerea întregului lot.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai adăugați apă fierbinte de 95⁰C, în proporție de 1 linguriță de ceai la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 3-4 minute (ceașcă acoperită), după care strecurați.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac L-1 buc.

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

GOLDEN DRAGON - ceai negru

CHINA YUNNAN PINE NEEDLE - ceai negru
