

YUNNAN BLACK MAO FENG - ceai negru
O proporție mare aurie, un gust excelent și o infuzie superba roșie-aurie. Faceți cunoștință cu perla ceaiului Yunnan din China de Sud - ceai negru Mao Feng! Are multe teine încurajatoare că ar trezi o sută de Frumoase adormite și atât de mulți antioxidanți pentru a întineri și Baba Vrăjitoare. Încalzeste bine in varianta fierbinte, sau improspateaza perfect ca ceai de gheata.
Compoziție
Ceai negru YUNNAN BLACK MAO FENG 100%Infuzia și gustul ceaiului
Acest ceai este caracterizat de frunze subțiri, ascuțite. Gustul său este plin, nobil amar, încununat cu tonuri de fructe. Muștiucul este lung, proaspăt, dulce. Mao Feng dă o infuzie clară, de culoare roșie până la aurie. Puteți să-l aromați cu zahăr brun, iar în cazul ceaiului cu gheață este potrivit pentru sucul de fructe.
Originea ceaiului
Provincia Yunnan din care purtăm acest ceai negru se află în sudul Chinei. Este o zonă de deal, al cărei climat afectează atât altitudinea, cât și Pacificul și Oceanul Indian. Perioada de vegetație este relativ lungă, dar activitatea agricolă determină o cantitate limitată de teren arabil. Cu toate acestea, mii de ani au fost practicate în ceaiul chinezesc al Yunnan, iar calitatea lor nu a mers prost. Ceaiul negru a început să fie produs în țară la mijlocul secolului al XX-lea. Până atunci, China era exclusiv un bastion al ceaiurilor verzi și albe. Oamenii locali nu au gustat încă ceaiul fermentat, dar lumea este după ceaiurile de ceai chinezesc. Calea lui Mao Feng începe în grădinile de ceai pe poalele greu accesibile ale dealurilor Yunnan.
Frunzele și mugurii de copaci de ceai chinezesc (Camellia sinensis) rup femeile și fetele devreme. Nu vor deshidrata roua care ar putea declanșa fermentarea prematură. După transferul la ferma de procesare, ceaiul este lăsat să se târască. Fiți în aer liber, în jumătate de oră sau în săli speciale. După înfășurare și fermentare.
Etapa oxidării enzimelor este monitorizată îndeaproape. Managerul instalației monitorizează temperatura, umiditatea și lungimea de fermentare. Doar valorile exacte și interacțiunea perfectă a tuturor factorilor aduc rezultatele dorite. Una dintre ultimele acțiuni este uscarea ceaiului - fie peste foc, fie în vasele mari. După aceea, ceaiul este sortat după dimensiune și calitate, ambalat și exportat. "
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 3-5minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac L-1 buc.

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

GOLDEN DRAGON - ceai negru

YUNNAN BLACK PREMIUM - ceai negru
