

GOLDEN DRAGON - ceai negru
Produse bune se lauda singure, așa că vom fi foarte direcți. Dragonul de Aur este un ceai de excepție, auriu, gust picant și o aromă splendidă. Este o adevarata raritate între ceaiurile negre. Se produce manual în sudul Chinei. Îl aducem proaspăt și plin de beneficii pentru sănătate. Asa,ca sa fiti intotdeauna multumiti.
Compoziție
Ceai negru Golden Dragon 100%Infuzia și gustul ceaiului
Gust ușor condimentat și prospețime. Acestea sunt caracteristicile de bază care, împreună cu frunzele rulate de culoarea aurie caracterizează unicul Golden Dragon. este ușor de recunoscut printre alte ceaiuri negre, atât prin aspect cât și gust.
Originea ceaiului
Grădinile de ceai din provincia Guangxi produc în principal, ceai de iasomie și Pu-erh, ceaiul negru este specialitatea, pe care se concentrează doar cultivatorii selectați. Regiunea autonomă situată în sudul Chinei, la granița cu Vietnamul este muntoasă, învăluită în nori și fertilă. Arbuștilor de ceai (Camellia sinensis) le este bine acolo. Sezonul de ceai începe la mijlocul lunii martie și se încheie în noiembrie. Frunze de ceai locale au un miros caracteristic plăcut, în covărșitoarea majoritate sunt cultivate ecologic și să respecte standardele europene de igienă cele mai stricte.
Ceaiul Golden Dragon este recoltat și prelucrat exclusiv manual, care se reflectă în calitatea și aspectul său. Frunzele mărunte rulate, „dansează” și se deschid minunat, după infuzarea lor cu apă. Recunoaștem printre ele mugurii distinctivi galbeni-aurii, ceea arată o calitatea extraordinară a ceaiului. Este vorba despre cei mai tineri și mai prețioși muguri de ceai, căutate odată pentru gustul și aroma delicioase, dar și pentru concentrația de substanțe benefice sănătății. Un accent deosebit în producția de Golden Dragon este, desigur, pus pe procesul de fermentare și uscare. De ele depinde, ce calitate va avea produsul final. Totul are loc sub supravegherea administratorului principal al plantației, care răspunde de procesarea recoltei.
Acest ceaiul negru rar, se exportată din țară numai în cantități limitate, dar datorită unui gust cu adevărat original, va fi pe placul fiecărui iubitor de calitate. Preparați din el până la trei infuzii. Prima infuzare recomandăm numai pentru 2 până la 3 minute, la fiecare următoarea, întotdeauna cu aproximativ 2 minute mai mult.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul negru se toarnă apă clocotită (100 °C) în proporție de 1 linguriță la 150 -200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac L-1 buc.

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

GOLDEN MONKEY - ceai negru

GOLD SCREW - ceai negru

YUNNAN BLACK MAO FENG - ceai negru
Ați vizualizat
