075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

O ZI PLINĂ DE ENERGIE - ceai de plante 160g

Cod: 1662

Furnizează vigoare pentru întreaga zi.

Dimineață provocatoare, zi obositoare, lipsă de energie seara? Scăpați de oboseală și griji, răsfățați-vă cu un aflux de energie și dorința de a petrece ziua la maximum. Datorită stimulantului Yerba Maté, a semințelor de guarana și datorită plantelor, veți obține energie pentru fiecare activitate, pe care o oferă viața.

57,8 Lei cu TVA
53,0 Lei fără TVA
Vom livra marți, 14. 2. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Compoziție

Yerba Mate 94%, Semințe de guarana 3%, Gălbenele, Albăstrea, Ovăz

Infuzia și gustul ceaiului

Infuzia de Mate aromatizat are o culoare galbenă deschisă și ușor tulbure. Aceasta se datorează pulberii de Guarana, din care băutura obține și mai multă teină stimulatoare. Aroma rezultată este o combinație de Mate pământos, Guarana amăruie și mango suculent. Atrage și încurajează pentru pregătirea altui ceainic.

Originea ceaiului

Când se spune Yerba Mate, atunci trebuie adăugată și - Brazilia, și anume Republica Federală a Braziliei. Cea mai mare și cea mai populată țară din America de Sud se poate mândri printre altele cu cea mai mare pădure tropicală din lume. Chiar, Amazonul este locul în care au fost descoperite efectele frunzelor yerba mate (Ilex paraguariensis), din care se produce Yerba Mate. Indienii locali au transmis secretul colonizatorilor spanioli și aceștia mai departe ... Zvonurile despre băutura care susține vitalitatea mentală și fizică și înlătură senzația de foame s-au răspândit repede în întreaga lume. Yerba Mate este ferm înrădăcinată în cultura din America de Sud. Se consumă de oameni pe străzi, de fermieri pe plantații și de angajați în birouri. De multe ori, cum este și în acest caz, provine din plantații ecologice din Laranjeiras situate lângă Rio de Janeiro. Povestea lor începe în anii '70, ai secolului trecut atunci când frații Somensi au decis să folosească experiența lor și să înființeze o fabrică pentru producerea de Yerba Mate de calitate, respectând tradiția, mediul și valorile - așa cum scrie pe site-ul lor.

Yerba Mate se cultivă la umbră, pentru a păstra în frunze maximum de flavonoide benefice sănătății. Datorită acestora și a altor substanțe valoroase, cei care consumă în mod regulat Mate au mai puține probleme cu digestia, funcțiile sistemului cardiovascular și îmbătrânirea prematură a celulelor. În Mate Green Energy Guarana se găsește și pulberea fină din semințe de guarana (Paullinia cupana). Guarana, sursa așa-numitului cacao brazilian, este un arbust cățărător care crește în mod natural în Brazilia, Ecuador sau Columbia. Proprietățile sale sunt cunoscute de sute de ani. Pe lângă cofeina stimulatoare semințele conțin și teobromină și teofilină. Medicina tradițională recomandă Guarana pentru îndepărtarea oboselii fizice și mentale și pentru stimularea memoriei. Cofeina din Guarana se absoarbe lent și efectele ei durează până la 6 ore (aproximativ 2 ore mai mult decât cofeina din cafea).

Florile de albăstrea pe care le-am adăugat la amestec sunt bogate în antocianuri, flavonoide, săruri minerale și mangan. De aceea, medicina populară le folosește în problemele renale. Prima mențiune despre utilizarea gălbenelelor pentru combaterea anumitor boli datează din 1150. Hildegard din Bingen în rețeta sa le recomandă ca un preparat adecvat în caz de otrăvire. În prezent fitoterapeuții percep gălbenele, printre altele, ca o modalitate de a relaxa mușchii netezi, de a opri dezvoltarea bacteriilor și de a curăța sângele.

Mai multe informații despre ceai găsiți aici.

Instrucțiuni de preparare

  1. Puneți o linguriță de Mate într-o ceașcă (150 ml) și turnați peste apă clocotită.
  2. Se lasă la infuzat max. 3-5 minute și apoi se scurge. Cu cât lăsați mai mult să infuzeze, cu atât infuzia este mai revigorantă.
  3. După 5 minute, însă, ceaiul începe să devină amar. Din aceeași doză poate fi preparată și o altă infuzie.
  4. Ceaiul astfel preparat poate fi aromatizat cu lămâie sau sirop de arțar.

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


INIMĂ PUTERNICĂ ȘI VASE DE SÂNGE CURATE - ceai din plante 130g
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

INIMĂ PUTERNICĂ ȘI VASE DE SÂNGE CURATE - ceai din plante 130g

Întărește sănătatea arterelor, venelor și a inimii. Pentru inimă? Doar dragoste! Și plante, care elimină stresul, normalizează tensiunea arterială și protejează fiecare celulă din corp. Este important să mențineți nivelurile adecvate de zahăr din sânge și colesterol, dar și să aveți grijă de bunăstarea psihică și apărarea naturală a organismului. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
60,0 Lei cu TVA
Vom livra marți, 14. 2. 2023

RESPIRAȚIE UȘOARĂ - ceai de plante 160g
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

RESPIRAȚIE UȘOARĂ - ceai de plante 160g

Ajută la o respirație profundă și calmă. Inspirați și expirați. Nu avem nevoie de nimic altceva pentru viață. Păstrați-vă vitalitatea și bucurați-vă fiecare dată când ridicați o ceașcă de ceai dintr-un amestec atent preparat de Yerba Mate, coajă de lămâie, mentă, măr, nalbă și șofrănel. Revitalizează, curăță și reîmprospătează cu ușurință. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
63,4 Lei cu TVA
Vom livra marți, 14. 2. 2023

SOMN LINIȘTIT - ceai de plante 140g
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

SOMN LINIȘTIT - ceai de plante 140g

Evocă vise dulci și somn de calitate. Delicatețea roiniței,  gingășia florilor de iarbă neagră, mângâierea mușețelului și prospețimea mentei. Plantele pe care le-am ales pentru ceai pentru cel mai dulce somn au fost folosite și de străbunicile noastre. Mirosul lor vă va purta peste șapte mări și șapte țări ... Acolo unde visele sunt dulci și unde se adună forțe noi. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
61,1 Lei cu TVA
Vom livra marți, 14. 2. 2023

Ați vizualizat


COOKIES – cafea boabe decofeinizată
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

COOKIES – cafea boabe decofeinizată

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
59,3 Lei /250 g 23,7 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până marți, 14. 2. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »