

OOLONG SMOOTH
Dacă ceva trebuie să fie pe jumătate din oferta noastră, atunci ceaiul fermentat pe jumătate. Altfel, nimic. Calitatea este 100%, gustul ... și aroma? Acest lucru este absolut fascinant. Dacă nu ați gustat niciuna dintre așa numitele ceaiuri roșii, atunci Oolong va fi cel potrivit pentru a începe. Acesta vă oferă o aromă netedă, naturală și o aromă unică. \il puteti savura toată ziua.
Compoziție
Oolong Smooth 100%Infuzia și gustul ceaiului
Acest ceai Oolong este excepțional datorită aromei sale originale de lemn și a gustului delicios irepetabil. Infuzia din ceaiul Oolong smooth este portocalie deschisă iar gustul este extrem de elegant. Dacă nu renunțați să beți ceai nici în zilele fierbinți de vară, atunci încercați Oolong smooth în varianta cu gheață. Veți aprecia abilitățile răcoritoare și gustul delicat.
Originea ceaiului
Ceaiurile Oolong se caracterizează printr-un gust foarte rotund și proaspăt. Acest gust se obține datorită semi-fermentării, astfel încât pot fi clasificate undeva între ceaiurile verzi și cele negre. Ceaiul Oolong este de origine chinezească, dar și producția taiwaneză are un mare succes. Arborii de ceai chinezesc (Camellia sinensis) se cultivă în Taiwan în mai multe zone: în nord, centru, est și sud. Grădinile de ceai sunt situate în munții înalți și la poalele dealurilor. Frunzele se culeg când sunt deplin mature de cinci ori pe an. Frunzele arborilor de ceai se culeg în Taiwan din luna aprilie până în decembrie, sunt lăsate oarecum atipic să se vestejească la lumina directă a soarelui, apoi se pun în coșuri de bambus, în care sunt scuturate intens. Astfel se rup marginile frunzelor și începe oxidarea. De asemenea, pot fi rulate strâns sau ușor îndoite (forme de dragon). Apoi urmează uscarea cu aer. Am adus ceaiul Oolong smoth din Nantou, o regiune centrală din Taiwan. Temperatura medie în vară este între 15-24 °C, clima este destul de umedă. În toate cele 12 localități, fermierii cultivă ceai cu un caracter unic. Cea mai faimoasă dintre grădinile de ceai este Iugu Township, unde au fost plantați pentru prima dată arbori de ceai aduși din Fujian, China.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul Oolong se toarnă apă fierbinte de 80-90 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Ceainic cu infuzor - decor floral

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

OOLONG TIE KUAN YIN, Zeița de fier

LAPTE OOLONG
