075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

OPT PILONI DE ENERGIE CHI - ceai de plante

Cod: 1550

O băutură plăcută care vă va revigora în orice situație. Veți aprecia acest amestec din opt bunătăți, din care nu lipsesc ceaiuri de calitate și plante tradiționale chinezești, în momente de relaxare și pline de activitate. Datorită unui raport echilibrat dintre cele mai bune ingrediente, oferă energie și în același timp răsfață fiecare papilă gustativă. Lasă în gură o urmă de plante foarte complexă, netulburată, cu un indiciu de piper fraged.

Pachete mari:
Pachete mici:
89,2 Lei /250 g 35,7 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 4. 10. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
China
Gust
Gust:
Osvěžující
Pentru copii
Pentru copii:
de la 10 ani

Compoziție

Ceai roșu Pu Erh, Ceai alb Pai Mu Tan, Oolong, Rădăcină de lemn dulce, Goji, Bucăți de ghimbir, Frunze de ginkgo, Rădăcina de ginseng

Infuzia și gustul ceaiului

Ceaiul de plante Opt piloni de energie qi oferă o infuzie de culoare maro închisă cu un parfum ușor de plante. Gustul nu este în niciun fel „aspru”, dimpotrivă, neted este probabil cel mai potrivit cuvânt pe care îl putem folosi pentru a-l descrie. Dacă veți fi atenți, veți distinge notele ceaiurilor de calitate și un indiciu de plante. Dacă vă veți concentra mai mult, veți recunoaște ghimbirul condimentat și lemnul dulce.

Originea ceaiului

Dacă vă întrebați de unde a venit numele acestui ceai, atunci să știți că l-am luat direct din China, locul de origine al materiilor prime utilizate. Termenul qi a fost folosit în China antică și înseamnă existență. În toate formele sale. Atât medicina chineză, cât și ayurveda sau practica Qigong, care se ocupă cu cultivarea corpului uman funcționează cu această energie.

Existența, compusă din yin și yang, include echilibru, pe care l-am creat amestecând trei ceaiuri și cinci plante. Poate vă veți găsi în acestea și armonia proprie de zi cu zi.

Pu Erh, care se caracterizează printr-un anumit gust pământos, este unul dintre ceaiurile foarte apreciate. Este strămoșul ceaiurilor, producția sa include fermentarea, datorită căreia se maturizează la calitate superioară. Pentru ceaiurile Pu Erh este valabil „cu cât sunt mai în vechi, cu atât sunt mai delicioase”.

Pai Mu Tan este un ceai alb, deci foarte ușor, dulce și prețios.Cândva, numai membrii curții imperiale se puteau răsfăța cu el, în prezent, din fericire, este suficient pentru toți cunoscătorii de ceai.

Ceaiul semi-fermentat, adică roșu, cu o aromă uluitoare se numește oolong. Are un gust neted, pământos și, datorită conținutului redus de teină, îl puteți bea toată ziua.

Cu siguranță cunoașteți gustul de lemn dulce din dulciuri. Rădăcina plantei medicinale este dulce, atât încât poate fi folosită ca înlocuitor al zahărului.

Fructele goji, mici și roșii, sunt fructele arbustului Lycium Chinense și au un gust dulce-acrișor. Experții îi clasifică printre așa-numitele superalimente.

Ghimbirul sunt de fapt rizomii plantei perene cu același nume. Ghimbirul are gust citric-condimentat și este utilizat în medicina naturistă.

Frunzele de ginkgo biloba sunt denumite pur și simplu ginkgo. Utilizarea lor farmacologică este bine cunoscută.

Ginsengul este una dintre cele mai renumite plante medicinale din lume de câteva mii de ani. Are un gust dulce-amărui.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 80 - 90 °C Timp de pregătire 3-5 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste ceaiul turnați apă fierbinte de 80-90 °C, în proporție de 1 linguriță la 150 - 200 ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timpul de infuzare este de 3-5 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


SCORȚIȘOARĂ DE CEYLON BIO - Pudră
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

SCORȚIȘOARĂ DE CEYLON BIO - Pudră

Scorțișoara nu este doar un condiment excelent, dar și un medicament. Prima mențiune a efectelor sale benefice asupra sănătății are șase mii de ani. Au folosit-o în China, există rapoarte despre "tratare cu scorțișoară" în Egiptul antic și în Grecia. Aici la noi o cunoastem din secolul al XV-lea. Și în Statele Unite, scorțișoara este un supliment alimentar extrem de popular. Cel mai bine se foloseste in cocktailuri, băuturi calde sau in desert. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
69,2 Lei /250 g 27,7 Lei /100 g
Vom livra miercuri, 4. 10. 2023

Tulsi - planta (busuiocul sacru)
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Tulsi - planta (busuiocul sacru)

Ayurveda consideră că este o planta subtilă si regina acestui tip de plante. Botanic se numește busuioc sacral, în hindi numele său înseamnă "cea mai bună plantă". Tulsi a fost recunoscută pentru tratarea a zeci de boli timp de 5000 de ani. Și dacă credeți că nu o să vă placă, gresiti foarte mult. Este dulce, răcoritoare,cu o aromă puțin de scorțișoară. De orice ai nevoie, Tulsi poate. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
45,5 Lei /250 g 18,2 Lei /100 g
Vom livra miercuri, 4. 10. 2023

MACA RED BIO - pulbere
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MACA RED BIO - pulbere

O plantă pentru fortificare de la înălțimi. Așa au denumit incașii în limba lor planta din Peru, cunoscută sub numele de Maca. Ei credeau că zeii le-au trimis această plantă și, dacă ne uităm la efectele și proprietățile benefice ale acestei plante, nici nu ne surprinde. Dacă ceva merită titlul de super aliment, atunci este cu siguranță maca. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
98,4 Lei /250 g 39,3 Lei /100 g
Vom livra miercuri, 4. 10. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »