075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

OPT PILONI DE ENERGIE CHI - ceai de plante

Cod: 1550

O băutură plăcută care vă va revigora în orice situație. Veți aprecia acest amestec din opt bunătăți, din care nu lipsesc ceaiuri de calitate și plante tradiționale chinezești, în momente de relaxare și pline de activitate. Datorită unui raport echilibrat dintre cele mai bune ingrediente, oferă energie și în același timp răsfață fiecare papilă gustativă. Lasă în gură o urmă de plante foarte complexă, netulburată, cu un indiciu de piper fraged.

Pachete mari:
Pachete mici:
88,4 Lei /250 g 35,4 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 7. 2. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
China
Gust
Gust:
Osvěžující
Pentru copii
Pentru copii:
de la 10 ani

Compoziție

Ceai roșu Pu Erh, Ceai alb Pai Mu Tan, Oolong, Rădăcină de lemn dulce, Goji, Bucăți de ghimbir, Frunze de ginkgo, Rădăcina de ginseng

Infuzia și gustul ceaiului

Ceaiul de plante Opt piloni de energie qi oferă o infuzie de culoare maro închisă cu un parfum ușor de plante. Gustul nu este în niciun fel „aspru”, dimpotrivă, neted este probabil cel mai potrivit cuvânt pe care îl putem folosi pentru a-l descrie. Dacă veți fi atenți, veți distinge notele ceaiurilor de calitate și un indiciu de plante. Dacă vă veți concentra mai mult, veți recunoaște ghimbirul condimentat și lemnul dulce.

Originea ceaiului

Dacă vă întrebați de unde a venit numele acestui ceai, atunci să știți că l-am luat direct din China, locul de origine al materiilor prime utilizate. Termenul qi a fost folosit în China antică și înseamnă existență. În toate formele sale. Atât medicina chineză, cât și ayurveda sau practica Qigong, care se ocupă cu cultivarea corpului uman funcționează cu această energie.

Existența, compusă din yin și yang, include echilibru, pe care l-am creat amestecând trei ceaiuri și cinci plante. Poate vă veți găsi în acestea și armonia proprie de zi cu zi.

Pu Erh, care se caracterizează printr-un anumit gust pământos, este unul dintre ceaiurile foarte apreciate. Este strămoșul ceaiurilor, producția sa include fermentarea, datorită căreia se maturizează la calitate superioară. Pentru ceaiurile Pu Erh este valabil „cu cât sunt mai în vechi, cu atât sunt mai delicioase”.

Pai Mu Tan este un ceai alb, deci foarte ușor, dulce și prețios.Cândva, numai membrii curții imperiale se puteau răsfăța cu el, în prezent, din fericire, este suficient pentru toți cunoscătorii de ceai.

Ceaiul semi-fermentat, adică roșu, cu o aromă uluitoare se numește oolong. Are un gust neted, pământos și, datorită conținutului redus de teină, îl puteți bea toată ziua.

Cu siguranță cunoașteți gustul de lemn dulce din dulciuri. Rădăcina plantei medicinale este dulce, atât încât poate fi folosită ca înlocuitor al zahărului.

Fructele goji, mici și roșii, sunt fructele arbustului Lycium Chinense și au un gust dulce-acrișor. Experții îi clasifică printre așa-numitele superalimente.

Ghimbirul sunt de fapt rizomii plantei perene cu același nume. Ghimbirul are gust citric-condimentat și este utilizat în medicina naturistă.

Frunzele de ginkgo biloba sunt denumite pur și simplu ginkgo. Utilizarea lor farmacologică este bine cunoscută.

Ginsengul este una dintre cele mai renumite plante medicinale din lume de câteva mii de ani. Are un gust dulce-amărui.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 80 - 90 °C Timp de pregătire 3-5 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste ceaiul turnați apă fierbinte de 80-90 °C, în proporție de 1 linguriță la 150 - 200 ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timpul de infuzare este de 3-5 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


MASALA CHAI - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MASALA CHAI - ceai negru

Ceaiul indian pentru incălzire va fi apreciat atunci cand asteptati primavara sau dupa-amiaza lunga pe timp de toamnă. Compoziția sa specială poate pune sângele în mișcare, să încălzească întregul corp, să stimuleze imunitatea și să îndepărteze bacteriile și virușii. Este plin de condimente aromate, datorită cărora are un miros neinlocuit și un gust și mai original.Ceaiul Masala Chai poate fi aromatizat cu lapte, miere sau zahăr din trestie, conform Rețetei Ayurvedice. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
69,7 Lei /250 g 27,9 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 7. 2. 2023

AMESTEC AYURVEDIC ARMONIE CU TULSI
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

AMESTEC AYURVEDIC ARMONIE CU TULSI

PeTulsi il putem compara cu busuioc. În Orient îl consideră sacru, iar în învățăturile din Ayurveda se află la cel mai înalt nivel. Se spune că alungă demonii și aduce iubire in familie. Încercați acasta planta cu o gamă largă de efecte. Vă va ajuta să întăriți ceea ce aveți nevoie și să alungati ceea ce nu mai doriți. Se potriveste perfect cu Rooibos verde, mușețel, lavandă și scorțișoară. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
73,2 Lei /250 g 29,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 7. 2. 2023

 MUȘEȚEL - FLOARE PURA
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MUȘEȚEL - FLOARE PURA

Planta modestă pe care o gasim aproape pe fiecare ruină ,ascunde o mare putere în ea. Stiu despre ea babele dar si industria farmaceutică. Florile aromate de mușețel au fost folosite de secole pentru ceai, băi, comprese sau în unguente. Aroma mușețelului si-o aduc aminte mai ales mamicile copiilor mici. Oricine a fost vreodată răcit sau a luptat cu dificultăți digestive, cunoaște această plantă uimitoare. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
60,0 Lei /250 g 24,0 Lei /100 g
Vom livra marți, 7. 2. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »