

PĂPĂDIE ÎNFLORITĂ - ceai care înflorește
Ceaiurile infloritoare aparțin specialităților chinezești care nu numai că arată bine, dar sunt și gustoase. Această păpădie înfloritoare este dovada că avem dreptate. Când turnati apa fierbinte peste ea, vă răsplăteste cu o frumoasă floare de portocaliu inchis. Infuzia va fi dulce florală, fina și răcoritoare. Dintr-o biluta de ceai puteți pregati chiar patru ceainicuri de ceai.
Compoziție
Ceai verde 100%, PăpădieInfuzia și gustul ceaiului
Nu trebuie să vă faceți griji că ceaiurile care înfloresc sunt o plăcere numai pentru ochi. Îndeplinesc și cerințe ridicate pentru plăcere gustativă. Păpădia care înflorește oferă o infuzie florală delicată, armonioasă și dulce florală. Datorită ceaiului verde, este ușor astringentă și, prin urmare, foarte răcoritoare. Infuzia are culoare de chihlimbar deschis.
Originea ceaiului
Nu putem spune exact când a apărut ceaiul care înflorește (Blooming Tea). Prima mențiune poate fi găsită în China, din timpul dinastiei Song. Aceasta a guvernat între anii 960-1279, iar pentru amuzamentul împăraților se legau frunzele de ceai cu flori din diferite plante. Însă, așa-numitele ceaiuri artistice au ajuns în Europa doar la mijlocul secolului al XX-lea. Sunt populare mai ales ca și cadouri pentru iubitorii de băuturi sănătoase, simbolizează natura și pregătirea lor oferă un moment de relaxare plăcută. Ceaiurile care înfloresc sunt realizate exclusiv manual. Cu ajutorul unor sfori sau fire subțiri, frunzele de ceai alb, verde (mai puțin negru) sunt legate cu diferite flori. Cele mai populare includ iasomie, crini, crizanteme, gălbenele, osmanthus. În cazul păpădiei care înflorește, găsim și flori de gălbenele printre frunzele verzi. Putem vedea, această floare anuală de culoare portocalie în grădinile din jurul caselor, dar ea creștea inițial în Orient și în sudul Europei. Este una dintre plantele populare, deoarece are proprietăți curative dovedite. Unguentele, tincturile și ceaiurile sunt făcute din frunze, tulpină și flori de gălbenele. Într-un pachet de 100 de grame sunt aproximativ 15 bile de ceai care înflorește în funcție de greutate.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Instrucțiuni de preparare
- La Ceaiul care înflorește - 1 porție (bilă) se adaugă 0,3 litri de apă fierbinte de 80 °C.
- Timpul de infuzare este de 3-5 minute.
- O floare deschisă se poate infuza de mai multe ori.
- Număr de infuzii 2-3.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

FLORI DE MIGDALE - ceai înfloritor

PEPITA DE AUR - ceai care înflorește
