075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Pentru tine din iubire - doză cadou 240g

Cod: 1995

Ceaiul din bucăți zemoase de zmeură, mere și papaya încălzește fiecare celulă. La fel ca un sărut. În plus, vă oferă vitamine și minerale, un gust minunat și o aromă fermecătoare. Savurați-l de dimineața până seara, de preferință alături de persoana iubită.

84,6 Lei cu TVA
77,7 Lei fără TVA
Vom livra luni, 27. 5. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Compoziție

Mere, Stafide, Papaya confitata (papaya, zahar), Aromă naturală, Zmeură, Bucăți de iaurt (lapte degresat, zahăr, amidon modificat, acid citric), Acidul tartric

Infuzia și gustul ceaiului

Infuzia din acest ceai vărsat oferă o culoare galbenă frumoasă și o aromă cu adevărat îmbietoare. Combinația de fructe dulci cu iaurt este o alegere excelentă! Puteți pregăti ceaiul pentru a vă încălzi, dar este foarte plăcut și în varianta de ceai cu gheață. Doar turnați ceaiul Zmeura cremoasă peste cuburi de gheață și obțineți o băutură răcoritoare. Nu cunoaștem o variantă de răcorire mai bună.

Originea ceaiului

Zmeurul (Rubus idaeus) este un arbust tufos, peren, care poate atinge 2 m, cu lăstari târâtori. Se găsește din abundență în zona noastră. Ca și origine zmeurul este răspândit în întreaga Europă și Asia, inclusiv în Japonia. Se dezvoltă în zonele joase și în munți, în special pe dealuri și pante însorite. Dar noi nu am cules fructele din grădina bunicii. Pentru a obține cea mai bună calitate, am cumpărat zmeura (și alte ingrediente pentru a amesteca acest ceai) de la un furnizor certificat din EU.

Datorită acestui fapt, putem fi siguri că nici un ingredient nu conține metale grele sau alte substanțe nocive - toate provin din agricultura controlată. Fructele, doar cele mature și sănătoase, au fost conservate prin liofilizare, printr-o tehnologie exigentă de congelare în vid.

Astfel nu există nici o pierdere de vitamine sau proprietăți senzoriale. După ce se înmoaie în apă fierbinte, fructul arată, are gustul și miroase ca un fruct proaspăt. Pentru a obține un parfum echilibrat și de lungă durată a ceaiului, am adăugat câteva picături de aromă naturală.

Spre deosebire de purtătorii sintetici, această aromă naturală nu provoacă arsuri la stomac, sau o aciditate ridicată în organism.

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Valoare nutrițională / infuzie de ceai de 100 ml
Valoarea energetică: 10 kJ / 2 kcal
Grăsimi: 0 g
din care saturați: 0 g
Carbohidrați: 0.7 g
din care zaharuri: 0.7 g
Proteină: 0 g
Sare: 0 g
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


IASOMIE - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

IASOMIE - ceai verde

Dacă încă nu știți care dintre cele mai minunate ceaiuri pe care le alegeți, pariați pe clasicul de iasomie. Specialitatea renumită a Orientului îndepărtat are un miros incantator ceresc, care este stins de astrigența interioară. Ceaiul de iasomie aparține culturii tradiționale chinezești de cel puțin o mie de ani. Când îl gustați, va deveni preferat. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
68,2 Lei /250 g 27,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024

CĂPȘUNI CU VANILIE - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CĂPȘUNI CU VANILIE - ceai verde

Dacă vă doriti căpșuni în timpul iernii, nu trebuie să o trimiteți pe Maruska după ele. În loc de expeditia la cele douăsprezece luni, comandați ceaiul nostru.Vă pompează excelent sângele, deschide mintea, încurajează și vă pregătește pentru noi aventuri. Este dulce ca căpșuna, plăcut floral și foarte răcoritor. Sencha pur și simplu nu dezamăgește! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
48,0 Lei /250 g 19,2 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024

LAPTE OOLONG
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

LAPTE OOLONG

Laptele, așa cum îl știm, este delicat, neted, catifelat, dulce.... Cum poate fi un ceai Oolong de lapte? Exact la fel! Milk Oolong, o delicatesă din Taiwan, are un gust neobișnuit de fin și o aromă dulceagă. Este cultivat într-un peisaj natural uimitor, plin de dealuri și podișuri verzi. Producției acestui ceai se acordă o atenție deosebită. Nu e de mirare că este unul dintre cele mai apreciate soiuri. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
111,4 Lei /250 g 44,6 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »