075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

PLACINTA DE VANILIE - ceai de fructe

Cod: 943
Evaluare: excelent, 1 recenzie

Vanilia este una dintre cele mai populare condimente din lume. Nu este de mirare ca păstăile adevărate a vaniliei le nimerim in delicatese adevarate. Unul dintre ele este ceaiul vrac Placinta de vanilie. În afara de aroma vaniliei veti fi cuceriti de mere, migdale, ananas și iaurt. Și cel mai mare avantaj acestei placinte este - ca o puteti pregăti în 10 minute.

Pachete mari:
Pachete mici:
66,5 Lei /250 g 26,6 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 2. 10. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
UE
Gust
Gust:
Prăjitură de vanilie
Pentru copii
Pentru copii:
de la 3 ani

Compoziție

Bucăți de măr alb, Bucăți de măr, Bucăți de ananas, Stafide, Crispy de iaurt, Felii de migdale, Bucăți de vanilie, Petale de gălbenele, Floare de sofrănel, Aromă naturală

Infuzie și gustul ceaiului

Plăcinta de Vanilie cu siguranță nu-și face numele de rușine. Odată ce deschideți saculetul, veți fi convinși. El emană un miros de vanilie minunat. După atingerea cu apă fierbinte, obțineți o infuzie galben deschisă care are gust proaspăt, de fructe, puțin exotic și foarte atragator. O cană nu va fi de ajuns. Fierbeti ceainicul plin!

Originea ceaiului

Poate se pare că în acest ceai este multa vanilie. Dar nu este adevărat. Cu condimente trebuie manipulate cu grijă. Deci nu am pus multe, dar nici nu le-am irosit. Ceaiul conține suficient de mult pentru ca aroma și tonurile să sublinieze alte materii prime.

Condimentele pe care Toltecii și Aztecii le știau deja, au fost aduse în Europa în prima jumătate a secolului al XVI-lea.Păstăile de vanilie, după cum știm, au un drum lung de parcurs. Și nu doar din punct de vedere al distanței.

Florile orhideelor ​, cultivate în Madagascar, Tahiti, Ceylon sau Seychelles, sunt polenizate de albine și anumite specii de colibri. De aceea a durat mult timp pentru recoltarea vaniliei în altă parte decât în ​​Mexicul de sud-est, unde este acasă. Descoperirea polenizării artificiale a lăsat producția mondială pe înălțimi amețitoare și a permis răspândirea vaniliei în afara Mexicului.

Păstăile sunt rupte la aproximativ jumătate de an după înflorire și sunt procesate fie prin felul umed sau uscat. Ambele joacă un rol în fermentare, maturare și uscare.

Vanilia este utilizată de indigeni ca mijloc de stimulare a activității cardiace și armonizarea generală a organismului. Astăzi știm că conține vitamine B, acizi omega și de asemenea potasiu, fosfor și sodiu. Ea încurajează simțurile și este recomandată în cazurile de epuizare sau iritare.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 8-10 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste ceai se toarnă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă. 
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus. 
  3. Timpul de infuzare este de 8-10 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Valoare nutrițională / infuzie de ceai de 100 ml
Valoarea energetică: 9 kJ / 2 kcal
Grăsimi: 0 g
din care saturați: 0 g
Carbohidrați: 0.5 g
din care zaharuri: 0.5 g
Proteină: 0 g
Sare: 0 g
Ajutați pe alții să aleagă:

15. 2.

Evaluare: excelent
Acest ceai este pentru mine un fel de „desert după prânz”. Îmi amintește mai mult de o placinta de lamaie, deși păstăile de vanilie sunt in el destule. În afară de vanilie, mă bucur de tot ce rămâne în cupă. Recomand, nu este nevoie să indulciti!

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


MANGO STRĂLUCITOR - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MANGO STRĂLUCITOR - ceai de fructe

Mango ... Mirosirea acestui ceai de fructe vă va forța să închideți ochii pentru o clipă. Linisti respirația și lăsați imaginația să facă ceea ce stie cel mai bine. Poate că vă va duce undeva în Asia de Sud, unde aceste fructe dulci au fost cultivate cu mii de ani în urmă. Sau în Andaluzia, unde se recoltează astăzi. În orice caz, veți trai o experiența înălțătoare. Apoi, va fi doar un pas pentru a savura ceașca cu Mango strălucitor. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
88,6 Lei /250 g 35,4 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 2. 10. 2023

UNICUL MANGO - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

UNICUL MANGO - ceai de fructe

Ideal pentru vară, minunat pentru iarnă. Potrivit primăvara, încântător toamna. Ceaiul de fructe dulce poate fi consumat în 100 de moduri. Nu va dezamăgi niciodată. Ceaiul este amestecat din ingrediente alese cu grijă care nu au pierdut absolut nimic din gustul, aroma și proprietățile lor. Invitați la ceaiul Unicul mango pe colegul de la lucru, pregătiți-l vecinului sau serviți-l cu prietenii. Succesul e garantat! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
63,3 Lei /250 g 25,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 2. 10. 2023

15% JOS
CANTECUL CARIBEAN - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CANTECUL CARIBEAN - ceai de fructe

Ce este? Exotic parfumat, cald tropical și vesel sălbatic. Cântecul din Caraibe combină aromele mai multor fructe suculente. Convingeți-vă cum funcționează. Dacă poate cânta marea și vântul în coroanele palmierilor, de ce nu ar putea produce produce muzica si mango, papaya sau ananas. Sub capacul unui ceainic fluierând, crează un concert pe care îl veti gusta de două ori pe zi. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
61,9 Lei /250 g 52,7 Lei /250 g 21,1 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 2. 10. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »