RĂDĂCINĂ DE GINSENG SIBERIAN (Eleutherococcus senticosus) - pulbere
O minune sau „doar” rădăcina de Eleutherococcus senticosus? Este așa-numitul ginseng siberian. Medicina populară consideră unică proprietatea sa de a susține funcționarea corectă a organismului. Conferă putere și tonifică întregul corp. La rândul lor, botaniștii admiră ciclul de viață remarcabil al arbustului peren, răspândit cel mai mult în Asia de Est. Alegeți-vă singuri.
Compoziție
Ginseng 100%INFUZIA ȘI GUSTULPLANTEI
Decoctul din planta ginseng siberian are gust predominant dulce și doar ușor amărui. Nici parfumul lemnos nu este neplăcut. Băutura are o culoare galben deschisă.
ORIGINEA PLANTEI
Botaniștii au denumit-o Eleutherococcus senticosus, care nu sună la fel de plăcut ca ginsengul siberian, rădăcina omului sau a diavolului. Este un arbust cu adevărat spinos, chiar dacă numai pe ramurile tinere. Crește până la 2 metri, are o scoarță cenușie și frunze dințate de aproximativ 12 cm. Când eleutherococcus înflorește, emană un miros plăcut. Fructele sunt sub formă de bobițe de culoare violet. Arbustul este originar din partea de est a Asiei, se dezvoltă bine în locurile umede, în păduri sau desișuri.
Deși există încercări de plantare arbustului ca și arbust ornamental, acesta ajunge în centrul atenției, în principal, datorită rădăcinilor sale. La mijlocul secolului XX, oamenii de știință au identificat la acest arbust aceleași substanțe ca la ginsengul original Panax ginseng, care este deficitar și foarte prețios. Și astfel eleutherococcus a devenit rapid un succesor excelent al acestuia. Rădăcina este bogată în uleiuri esențiale, glicozide speciale (eleuterozide), lipide, flavonoide, rășini și alte substanțe cu o gamă largă de efecte. Prin urmare, este utilizat pe scară largă la fabricarea medicamentelor și utilizarea acestuia este recomandată în multe cazuri, cel mai adesea în convalescență, pentru a îmbunătăți condiția fizică și altele asemenea. Se spune că popularitatea ginsengului siberian se datorează atleților ruși, care l-au consumat cu succes înainte și după competiții
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Instrucțiuni de preparare
- Puteți adăuga pudra de ginseng în apă, suc, iaurt sau smothie.
- Dacă pregătiți o băutură, se recomandă să puneți 1 linguriță în 200-250 ml de apă.
- Cel mai potrivit este să o savurați dimineața, seara poate duce la insomnie.