075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

RESPIRAȚIE UȘOARĂ - ceai de plante 160g

Cod: 1658

Ajută la o respirație profundă și calmă.

Inspirați și expirați. Nu avem nevoie de nimic altceva pentru viață. Păstrați-vă vitalitatea și bucurați-vă fiecare dată când ridicați o ceașcă de ceai dintr-un amestec atent preparat de Yerba Mate, coajă de lămâie, mentă, măr, nalbă și șofrănel. Revitalizează, curăță și reîmprospătează cu ușurință.

63,6 Lei cu TVA
58,4 Lei fără TVA
Vom livra vineri, 19. 4. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Compoziție

Yerba Mate, Coaja de lămâie, Mentă piperată, Iarba de lamaie, Bucăți de mere, Floare de sofrănel, Flori de malva

Infuzie și gustul ceaiului

Infuzie galbenă, parfum pe bază de plante cu un gust pământesc ușor și aromă de lămâie proaspătă, dulceață însoțită de mere. Amestecul din plante montane nu are nevoie de alte ingrediente. Dar dacă vrei să faci viață mai mult, adaugă o lingură de miere cinstită.

Originea ceaiului

Amestec de plante este răcoritoare nu numai prin gusturi, dar, de asemenea, și efecte. Datorită conținutului matei Yerba, îndepărtând orice oboseală sau stres. Dar să vorbim despre "aurul verde" al indienilor sud-americani mai mult ...

Mate este facut din frunze de yerba mate (Ilex paraguariensis), un copac în creștere, în principal, în pădurile tropicale amazoniene. Efectele frunzelor sale au fost descoperite de indienii tribului Guarani care trăiesc în partea de sud a Braziliei. Honeybees chiar a început să crească, pe care misionarii iezuit au învățat de la ei. Mulțumită lor, popularitatea Yerba Maté sa răspândit în Europa și în toată America. Băutura, pe care localnicii au băut-o pentru a dovedi prietenia tărtăcuței, este acum disponibilă în mai multe forme.

Yerba Maté în sine este produsă prin fermentarea și uscarea frunzelor Paraguayan Camembert. Este necesar să le recoltați cu crengi, lucruri în saci mari și fermentați. Când fermentația este suficientă, Mate se va încălzi pentru scurt timp. Apoi este uscat, tăiat în bucăți mai mici, sortați și împachetați.

Menta piperită, parte esențială a echipamentului fiecărui medic, nu poate fi ratat în amestecul de plante montane. Oferă un "vânt" răcoritor și capacitatea de a calma o serie de probleme digestive. Menta este o planta perena pe care o gasim in Europa de Vest. Crește 50-80 centimetri, are tulpini drepte, păroase și frunze ovate. Putem identifica în siguranță cu mirosul de menta.

Florile purpurii sunt cunoscute ca o remedie populară pentru a ușura dificultatea sistemului respirator. Planta perena cu tulpina blanoasă, care de obicei se întâlnește de-a lungul căilor sau pășunilor din Europa, florile apar din iunie până în octombrie. Acestea conțin substanțe spumoase care le fac în medicina tradițională de nelipsit.

Mai multe informații despre ceai găsiți aici.

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste ceai adăugați apă fierbinte de 95⁰C, în proporție de 1 linguriță de ceai la 150-200 ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timpul de infuzare este de 10 minute (ceașcă acoperită), după care strecurați.

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


ROOIBOS CREMĂ DE CĂTINĂ
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

ROOIBOS CREMĂ DE CĂTINĂ

Unul provine din emisfera nordică, celălalt din sud. Unul crește pana la șase metri, celălalt va ajunge doar la dimensiunea elevului. Unul ne place pentru fructele suculente, celălalt ne-a fermecat cu frunzele sale ca si ace. Știți deja? Cătina și Rooibos - aceștia sunt principalii reprezentanți a jocului atragator, a rezonantei, sanatatii și reciprocitate fericită. Extremele se atrag ... La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
69,0 Lei /250 g 27,6 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 19. 4. 2024

VIS DE COPIL NATURAL - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

VIS DE COPIL NATURAL - ceai de fructe

Fără hibiscus și in calitate superioară! Acest ceai de fructe prețios este un vis nu numai pentru copii, dar și pentru părinții lor. Atât de multe lucruri sănătoase nu ati putea pune într-o gustare. Am făcut-o in locul dvs. și am amestecat ceaiul care poate scăpa copii de tusit, durere în gât și oboseală. Și ca bonus, le trece gustul de bomboane adus din greșeală de bunica. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
76,7 Lei /250 g 30,7 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 19. 4. 2024

ZMEURĂ DELICATĂ - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

ZMEURĂ DELICATĂ - ceai de fructe

Gustul de vară. Bucurați-vă de zmeură, mere, morcovi, sfeclă roșie și stafide într-o cană. Poate una pictată, de la bunica. Ceaiul cu un gust delicat catifelat și o aromă minunată vă va transporta într-o clipă într-o grădină din august. Este plin de vitamine și antioxidanți, dar nu conține teină, așa că vă puteți delecta chiar și împreună cu cei mici. În orice moment al anului, de câte ori pe zi doriți. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
72,7 Lei /250 g 29,1 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 19. 4. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »