075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

RESPIRAȚIE UȘOARĂ - ceai de plante 160g

Cod: 1658

Ajută la o respirație profundă și calmă.

Inspirați și expirați. Nu avem nevoie de nimic altceva pentru viață. Păstrați-vă vitalitatea și bucurați-vă fiecare dată când ridicați o ceașcă de ceai dintr-un amestec atent preparat de Yerba Mate, coajă de lămâie, mentă, măr, nalbă și șofrănel. Revitalizează, curăță și reîmprospătează cu ușurință.

63,4 Lei cu TVA
58,1 Lei fără TVA
Vom livra marți, 14. 2. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Compoziție

Yerba Mate, Coaja de lămâie, Mentă piperată, Iarba de lamaie, Bucăți de măr, Floare de sofrănel, Flori de malva

Infuzie și gustul ceaiului

Infuzie galbenă, parfum pe bază de plante cu un gust pământesc ușor și aromă de lămâie proaspătă, dulceață însoțită de mere. Amestecul din plante montane nu are nevoie de alte ingrediente. Dar dacă vrei să faci viață mai mult, adaugă o lingură de miere cinstită.

Originea ceaiului

Amestec de plante este răcoritoare nu numai prin gusturi, dar, de asemenea, și efecte. Datorită conținutului matei Yerba, îndepărtând orice oboseală sau stres. Dar să vorbim despre "aurul verde" al indienilor sud-americani mai mult ...

Mate este facut din frunze de yerba mate (Ilex paraguariensis), un copac în creștere, în principal, în pădurile tropicale amazoniene. Efectele frunzelor sale au fost descoperite de indienii tribului Guarani care trăiesc în partea de sud a Braziliei. Honeybees chiar a început să crească, pe care misionarii iezuit au învățat de la ei. Mulțumită lor, popularitatea Yerba Maté sa răspândit în Europa și în toată America. Băutura, pe care localnicii au băut-o pentru a dovedi prietenia tărtăcuței, este acum disponibilă în mai multe forme.

Yerba Maté în sine este produsă prin fermentarea și uscarea frunzelor Paraguayan Camembert. Este necesar să le recoltați cu crengi, lucruri în saci mari și fermentați. Când fermentația este suficientă, Mate se va încălzi pentru scurt timp. Apoi este uscat, tăiat în bucăți mai mici, sortați și împachetați.

Menta piperită, parte esențială a echipamentului fiecărui medic, nu poate fi ratat în amestecul de plante montane. Oferă un "vânt" răcoritor și capacitatea de a calma o serie de probleme digestive. Menta este o planta perena pe care o gasim in Europa de Vest. Crește 50-80 centimetri, are tulpini drepte, păroase și frunze ovate. Putem identifica în siguranță cu mirosul de menta.

Florile purpurii sunt cunoscute ca o remedie populară pentru a ușura dificultatea sistemului respirator. Planta perena cu tulpina blanoasă, care de obicei se întâlnește de-a lungul căilor sau pășunilor din Europa, florile apar din iunie până în octombrie. Acestea conțin substanțe spumoase care le fac în medicina tradițională de nelipsit.

Mai multe informații despre ceai găsiți aici.

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste ceai adăugați apă fierbinte de 95⁰C, în proporție de 1 linguriță de ceai la 150-200 ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timpul de infuzare este de 10 minute (ceașcă acoperită), după care strecurați.

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


SHAPE TEA (CEAI DE SLĂBIT) - amestec
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

SHAPE TEA (CEAI DE SLĂBIT) - amestec

Ceaiul vrac din categoria MUST HAVE! Cine caută o siluetă subțire, acesta ajută la împlinirea visului. Datorită conținutului Pu Erhu și Mate, celor doi ucigași ai ""mânerelor de dragoste"", vă readuce in condiție bună si in blugii care ati purtat anul trecut. Grapefruit Shape Tea funcționează rapid și fără compromisuri. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
80,9 Lei /250 g 32,4 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 14. 2. 2023

MAGIA CRĂCIUNULUI - cutie cadou 180g
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MAGIA CRĂCIUNULUI - cutie cadou 180g

Oferiți-le celor dragi un cadou frumos care va încânta toate simțurile! Am pregătit un pachet exclusiv de cafea într-o cutie cadou.„Sărbători frumoase de Crăciun”. Recipientul este umplut cu boabe de cafea până la vârf. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
64,1 Lei cu TVA
Vom livra marți, 14. 2. 2023

INIMĂ PUTERNICĂ ȘI VASE DE SÂNGE CURATE - ceai din plante 130g
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

INIMĂ PUTERNICĂ ȘI VASE DE SÂNGE CURATE - ceai din plante 130g

Întărește sănătatea arterelor, venelor și a inimii. Pentru inimă? Doar dragoste! Și plante, care elimină stresul, normalizează tensiunea arterială și protejează fiecare celulă din corp. Este important să mențineți nivelurile adecvate de zahăr din sânge și colesterol, dar și să aveți grijă de bunăstarea psihică și apărarea naturală a organismului. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
60,0 Lei cu TVA
Vom livra marți, 14. 2. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »