

ROOIBOS CREMĂ DE CĂTINĂ
Unul provine din emisfera nordică, celălalt din sud. Unul crește pana la șase metri, celălalt va ajunge doar la dimensiunea elevului. Unul ne place pentru fructele suculente, celălalt ne-a fermecat cu frunzele sale ca si ace. Știți deja? Cătina și Rooibos - aceștia sunt principalii reprezentanți a jocului atragator, a rezonantei, sanatatii și reciprocitate fericită. Extremele se atrag ...
Compoziție
Rooibos 85%, Boabe de cătină 10%, Aromă naturală, Floare de floarea soareluiInfuzia și gustul ceaiului
Catifelat și extrem de delicat - acesta este gustul ceaiului vrac Crema de cătină. Are la bază Rooibosul dulceag și gustul specific dulce-acrișor, ușor astringent al boabelor de cătină. Infuzia are o culoare frumoasă auriu-maronie și aroma este dulce, intensă.
Rooibos nu conține cofeină, fiind de aceea foarte potrivit în regimul alimentar al copiilor mici, femeilor însărcinate și celor care alăptează, în sfârșit al tuturor celor care vor să se simtă bine și să arate minunat. Încearcați Rooibos Cremă de cătină și sub formă de ice tea. Vă va revigora perfect și va oferi arome noi, proaspete.
Originea ceaiului
Originea tuturor ceaiurilor noastre este ușor de verificat. Le cumpărăm de la furnizori verificați, care se numără printre cei mai buni pe piață. Rooibosul l-am adus din Cederberg, Africa de Sud, singurul loc din lume în care cresc tufișurile roșii. Arbuștii relativ mici, cu rămurele lungi sunt extrem de sensibili la umiditatea aerului, calitatea solului, umbrire și precipitații. Din acest motiv, nu este posibilă cultivarea lor în altă parte. Sunt recoltate toamna timpuriu, prin tăierea rămurelelor la aproximativ 35 de centimetri. Acestea sunt, împreună cu frunzele, tocate în bucăți mai mici și adunate în grămezi. Datorită umidității și temperaturii ridicate, care apare în astfel de căpițe, are loc fermentarea. După 8-24 de ore, Rooibosul este aproape gata. În această etapă are culoarea roșu-maroniu și un gust dulceag. Trebuie doar îmrăștiat și lăsat să se usuce la soare.
Celelalte ingrediente sunt de la partenerii din UE, care ne furnizează materii prime de cea mai înaltă calitate. La fel de atent și având în vedere sănătatea clienților noștri, procedăm la alegerea aromelor. Pentru accentuarea și armonizarea aromelor, din principu nu folosim arome sintetice și nici arome natural identice. Întotdeauna este vorba despre o aromă pur naturală, care nu acidifică organismul, nu conține substanțe periculoase și păstrează perfect aroma originală a ingredientelor.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- La Rooibos se pune apă fierbinte de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150 -200 ml.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 8 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

ROOIBOS LIME

ROOIBOS PASIUNEA ROȘIE
