

ROOIBOS PASIUNEA ROȘIE
Cu pasiune pentru ceaiul vărsat, am amestecat o combinație atrăgătoare de zmeură, mure, trandafiri și floarea-soarelui, având la bază Rooibos-ul unic plin de soare african. Astfel a fost creată o băutură care umple sufletul cu bucurie pură și corpul cu energie nouă. Aromă magnifică, gust ales și infuzie frumos colorată - cine ar rezista? Vă recomandăm în varianta caldă și rece.
Compoziție
Rooibos 89%, Bucăți de zmeură 3%, Petale de trandafir 2%, Aromă naturală, Floare de floarea soarelui, Frunze de mureInfuzia și gustul ceaiului
O infuzie frumoasă, cu o culoare asemănătoare caramelului, vă invită la degustare. Dar, prima dată, ne atrage mirosul său - este perfect răcoritor, plin, dulce-acrișor, cu un puternic accent de grapefruit și zmeură. După prima înghițitură, recunoaștem dulceața ușoară a Rooibosului acompaniat de fructe de pădure suculente. Pe cerul gurii rămâne o notă extrem de plăcută de citrice.
Ceaiul Rooibos nu conține cofeină, de aceea este foarte potrivit pentru suplimentarea regimului de hidratare la copii mici, femeile însărcinate și cele care alăptează și, pe scurt, pentru toți cei care vor să se simtă bine și să arate grozav. Încercați Rooibos Red Passion și sub formă de ceai cu gheață. Revigorează perfect și oferă arome noi și proaspete.
Originea ceaiului
Deși Rooibos este încadrat la ceaiuri, nu este un ceai adevărat. Este preparat din frunzele arbustului de ceai din Cape, un arbust de aproximativ un metru, care crește exclusiv în zona Cederberg, la aproximativ 250 de kilometri de orașul Cape Town. Are frunze aciculare, ale căror proprietăți literalmente magice au fost descoperite de nativii sud-africani. Probabil că membrii tribului Maasai au inventat și procesul de colectare și tehnologia de producție a ceaiului Rooibos. Și astfel, timp de secole, crenguțele arborelui de ceai se taie toamna, la aproximativ de 30 de cm, apoi se taie în bucăți de jumătate de centimetru, fermentează în grămezi și la final sunt uscate la lumina directă a soarelui. Rezultatul este ceaiul Rooibos de înaltă calitate, la fel de puternic ca și soarele african.
Fructele (murele și zmeura) provin din UE. Furnizorii noștri le-au selectat foarte atent, le-au tăiat în bucăți mari și le-au conservat prin așa-numita liofilizare. Este un proces tehnologic, în care materiile prime sunt mai întâi înghețate brusc și apoi uscate la presiune scăzută. Păstrează până la 90 la sută din vitamine și la aspect, culoare și gust sunt aproape ca cele proaspete. După ce se toarna apa peste ele, astfel de fructe sunt într-adevăr extrem de gustoase și parfumate.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- La Rooibos se pune apă fierbinte de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150 -200 ml.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 8 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

ALADIN - amestec

ROOIBOS VERDE CĂTINĂ - GUAVA
