

ROOIBOS PRUNE DE IARNĂ
De câte ori vă puteți permite să puneti picioarele pe masă, să închideți ochii și să vă relaxați? Folositi-va de zilele scurte a iernii pentru a vă relaxa și bucurați-vă seara cu o cana de ceai cu un gust si miros uimitor. Am pus in el elixirul tinereții, un pic de energie și liniște. Iarna asta va fi grozavă. Fiti siguri de asta!
Compoziție
Rooibos 78%, Scorțișoară, Bucăți de prune (prune, făină de orez), Aromă naturală, AlbăstreaInfuzia și gustul ceaiului
Ceaiul Rooibos prune de iarnă este de culoarea mahagonului, cum se cuvine autenticului ceai Redbush. Aroma este armonioasă, dulceagă. La fel și gustul, stă pe o notă plăcută suculentă de fructe sub bagheta magică a scortișoarei și cuișoarelor aromate.
Dacă preferați și pe timp de iarnă băuturile reci, pregătiți-vă Rooibos prune de iarnă sub formă de ice tea.
Originea ceaiului
În afară de Rooibos, pentru care a fost nevoie să facem o expediție în Africa, celelalte ingrediente sunt achiziționate în UE. Furnizorul nostru exclusiv se specializează în materii prime de origine organică, astfel încât putem fi siguri că nu conțin substanțe nocive sănătății, de exemplu din îngrășăminte industriale sau produse de îngrijire. Nici aroma, pe care am folosit-o pentru armonizarea aromei și gustului nu este sintetică, ci pur naturală.
Nu provoacă astfel hiperaciditate, arsuri gastrice sau iritații ale mucoasei gastrice. Rooibos (ceai Redbush) este inclus printre ceaiuri, deși nu este în adevăratul sens al cuvântului ceai. Este produs din arbuștii tufișului roșu, care cresc numai în Cederbergul sud african. Sunt extrem de sensibile la poluarea apei, a aerului și a solului, astfel încât cultivarea lor este foarte dificilă. Recoltate sunt ramuri întregi cu frunze aciculare și după mărunțirea în bucăți mai mici, sunt lăsate la fermentat. Ulterior sunt uscate la soare, sortate si ambalate.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 8 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

ALADIN - amestec

ROOIBOS PORTOCALĂ NATURALĂ

ROOIBOS CĂPȘUNA NEBUNATICĂ
Ați vizualizat
