

ROOIBOS SAMBA TROPICALA
Indiferent dacă cunoasteti doar pașii de bază sau ocazional dansati, samba întotdeauna pompează sângele în vene și crează zâmbete pe buze. Ritmul salbatic si miscarile seducătoare le puteti preda lui Rooibos, merelor, nucii de cocos si zmeurei. Așezați-vă comod si lasati-va dusi de lucirea roșie, galbenă și albastru cromat. Pentru toate astea aveți timp 10 minute. Apoi este timpul să scurgem Samba tropicală și să o gustăm.
Compoziție
Rooibos verde, Bucăți de măr, Dracilă, Coaja de portocala, Nucă de cocos, Petale de trandafir, Albăstrea, ZmeurăInfuzie și gustul ceaiului
Ceaiul vrac Rooibos Samba tropicală oferă o infuzie de culoare galben închis cu aromă fructată intensă și foarte plăcută. Gustul este dulce, tropical, cu o notă moale de nucă de cocos. Pe fundal puteți recunoaște trandafiri și zmeură. Pregătiți-o și într-o versiune cu gheață răcoritoare. Este suficient să umpleți un pahar cu gheață și turnați ceaiul cald.
Originea ceaiului
Ingredientul principal al acestui ceai este Rooibos - ceai care nu este ceai. Frunze taiate in bucăți mici și crengi tocate a arborelui de ceai, evident nu are nimic de a face cu ceai asa cum cu il cunoastem noi. Cu toate acestea, Rooibos în lumea ceaiului este considerat a fi o băutură extraordinară care aduce multe beneficii pentru sănătate. Arborii de ceai sunt arbuști care cresc într-o zonă foarte mică lângă Cape Town din Africa de Sud. Extinderea lor este limitată de necesitatea unor condiții solide specifice și a altor factori care au un impact major asupra creșterii lor.
Acestea includ, zone de incendii ocazionale, sau altitudini între 500-800 de metri. Toate ramurile sunt recoltate, de asemenea, cu frunze în formă de ac. Muncitorii le taie și usucă în lumina directă a soarelui. Faptul că Rooibos este fara cofeina este în valoare de popularitate la nivel mondial, plin de antioxidanți și cu gust de miere dulce. Este bine primit de către copiii mici și persoanele în vârstă. Pulpa de nucă de cocos alb a fost folosită în bucătărie, cosmetică și medicină tradițională pentru mai mult de 3000 de ani. Este aromata, dulce si foarte bogata in calciu, potasiu, proteine și vitamine gama B, de asemenea, interesant este faptul că nuca de cocos este una dintre cele mai mari nuci din lume.Mărimea palmierului de nucă de cocos crește până la 30 de metri.
Se răspândește în principal în zonele tropicale, iar în Europa Centrală informațiile despre nuci au fost primite numai în secolul al XVI-lea. În grădini, pe drumuri și pe marginea pădurii - peste tot, europeanul poate întâlni zmeură. Tufișul spinos cu rădăcini lungi produce "boabe" suculente, populare în bucătărie și vindecare. Zmeura provine aparent din Asia și Europa. Deși au fost parte a florei de mult timp, mai multă atenție le-a fost acordată în timpul secolului al XIX-lea. Apoi a venit un mare boom de reproducere acestor fructe mici de grădină si au început să apară în multe variante interesante. Zmeura este bogata in antioxidanti.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 8 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.




















16. 1.
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

ALADIN - amestec

VERDE ROOIBOS GOJI ( chinezesc)
