

ROOIBOS VERDE
Vâ sfâtuim - Rooibos in forma verde este fratele delicat, aromat și sănătos cu cel rosu. Nu trecut prin fermentarea tradițională, dar are mulți antioxidanți și contribuția la sănătatea mentală și fizică este incontestabilă. Rooibos verde pur natural este adus din natura sălbatică a sudului Cederberg.
Compoziție
Rooibos verde 100%Infuzie și gustul ceaiului
Deoarece Rooibos este nefermentat, infuzia sa nu are culoare roșie maronie. Este frumos galbenă. De asemenea, în gust și aromă este diferită. Rooibos verde miroase pur natural, pe bază de plante, ușor ierbos.
Gustul este natural, dulce ierbos, moale și delicat. Rooibos verde este natural, fără cofeina, deci perfect pentru a suplimenta regimul de baut la copii mici, femeile însărcinate, cele care alăptează și persoanelor în recuperare. Încercați Green Rooibos și ca ceai cu gheață!
Originea ceaiului
Versiunea verde a Rooibos este mult mai rară decât cel roșu, dar are și mai mulți consumatori în întreaga lume. Rooibos verde este făcut din tufis de ceai capoean, care creste endemic exclusiv pe un teritoriu limitat în Munții Cederberg din Africa de Sud. Sunt plante erbacee de o sutacincizeci de cm, tipice cu crengi lungi și frunze verzi în formă de ac. Solicita umiditatea aerului, condițiile solului, soarele și umbra, deci este aproape imposibil să o cultivati în altă parte a lumii. Copacii de ceai au o capacitate extraordinară de a supraviețui unor incendii frecvente care lovesc Africa de Sud. Plantele arse rapid lasa muguri noi, iar dacă raman seminte in sol, ele rezista până la 6 ani până când apar condiții favorabile pentru germinare. Arborii de ceai sunt recoltați o dată pe an, la începutul toamnei. Devreme dimineața sunt taiate crengi intregi de aproximativ 35 de centimetri lungime. În cazul Rooibos verde, acestea sunt rapid tocate în bucăți mici și uscate. Acest lucru este pentru a evita oxidarea și pentru a păstra toate proprietățile valoroase ale Rooibosului. Chiar înainte ca ceaiul să fie împachetat, acesta trec printr-un proces special de răcire. Istoria lui Rooibos a fost descrisă încă din secolul al XVII-lea, când regiunea Cederberg, la aproximativ 250 de kilometri de Cape Town, a fost vizitat prima dată de botanicii europeni care au afirmat că există multe "plante bune" în zonă cu efecte de vindecare. În 1722, naturalistul suedez Carl Thunberg a remarcat că din tulpinile naturale locale preparau ceai din plantele pe care le-a descris ca fiind Redbush sau Rooibos. Gustul și efectele ceaiului au încântat mai târziu pe coloniștii olandezi. L-au inlocuit cu ceaiul negru cu care Africa de Sud era foarte complicat aprovizionata.
În 1904, Benjamin Ginsberg, un colonist rus, a fost entuziasmat de Rooibos, iar în 1930 l-a convins pe medicul și savantul local, Dr. Ginsberg. Le Fras Nortier să încerce să înființeze prima plantație de Rooibos. Nu a existat o modalitate ușoară de a ajunge la ea, dar datorită localnicilor care au descoperit cum să obțină semințele Rooibos (s raspandite de furnici), Rooibos s-a extins în regiunea Cederberg și a câștigat în cele din urmă un loc pe piața mondială a ceaiului. Chiar în 2008 se ocupau cu rezolvarea marcii comerciale Rooibos, care a fost înregistrată în SUA de către un Burke. Cu toate acestea, Parlamentul din Africa de Sud a adoptat o lege privind proprietatea sufletească și s-a asigurat că utilizarea numelui Rooibos a fost limitată exclusiv la ceaiul cultivat în regiunea Cederberg.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- La Rooibos se pune apă fierbinte de 90 °C, în proporție de 1 linguriță la 150 -200 ml.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 5-8 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

ROOIBOS

HONEYBUSH BIO
