SFECLĂ ROȘIE BIO ( Beta vulgaris var. vulgaris) - pulbere
Modul perfect de a vă bucura de beneficiile sfeclei roșii, indiferent de anotimp și posibilitatea de a beneficia de recolta este aici! Un super aliment de calitate RAW poate fi la îndemână oricând doriți. Sfecla este dulce, este excelentă în smoothie-uri, ciorbe, supe și dressing-uri de salată. Pe lângă culoarea roșie, le oferă fier, potasiu, calciu, mulți antioxidanți și fibre.
Compoziție
Sfeclă roșie BIO 100%INFUZIA ȘI GUSTUL PLANTEI
Pulberea de sfeclă roșie atrage atenția, desigur, prin culoarea sa uimitoare, dar nici gustul său nu este neplăcut. Este dulce și doar ușor pământos. Se adaugă la mâncăruri și băuturi și le oferă o nuanță naturală.
ORIGINEA PLANTEI
Cine nu cunoaște sfecla roșie. Rădăcinile de mărimea pumnului, pe care oamenii le adună încă de pe vremea Romei antice, fac parte din dieta tradițională și în prezent. Cel puțin ar trebui să facă parte. Conțin cantități mari de betanină (trimetilglicină TMG), substanțe asociate cu un efect pozitiv asupra inflamației, bolilor vasculare, depresiei și a unor forme de demență. Pe lângă faptul că un consum regulat de sfeclă roșie contribuie la sănătatea arterelor și a capilarelor, este dovedit și efectul său asupra producției de globule roșii, bunei dispoziții, digestiei, calității pielii și a părului și detoxifierii. Pe lângă toate acestea mai adăugăm la sfeclă roșie și prezența de sodiu, potasiu, calciu și magneziu, inclusiv vitaminele C și vitaminele B. Aveți la îndemână un elixir al bucuriei și tinereții!
Sfecla roșie (Beta vulgaris var. Vulgaris) a devenit cunoscută prima dată datorită frunzelor sale. La început oamenii consumau doar partea aeriană a acesteia. Rădăcina îngroșată a fost utilizată pentru prima dată ca medicament. Abia pe vremea Imperiul Roman sfecla roșie a fost inclusă întreagă în alimentație. Aceasta a câștigat rapid o popularitate considerabilă și cultivarea s-a răspândit din Mediterana în aproape toată Europa, America de Nord și unele țări din Asia.
Dacă vă interesează o descriere mai detaliată, atunci vom adăuga informații conform cărora botaniștii clasifică sfecla roșie în familia leguminoaselor (precum și loboda, talpa gâștei și spanacul). Este o plantă bienală din grupul legumelor rădăcinoase, bulbul său are o culoare roșie-violet și, de obicei, o formă sferică, mai rar și alungită.
Sfecla poate fi cultivată în multe locuri, dar nu în condiții de poluare industrială. Pulberea de sfeclă roșie cu eticheta , pe lângă calitatea RAW, garantează cea mai înaltă calitate, și în plus, o puteți păstra timp de câteva săptămâni fără a afecta conținutul de substanțe sau posibilitățile de utilizare. Pulberea nu se strică, ajunge să o păstrați într-un loc uscat, fără lumină și aer. După recoltare, bulbii sunt sortați cu atenție, curățați și spălați, uscați și măcinați fin. Procesul de producție este supus unei supravegheri stricte, timp în care materia primă nu pierde niciuna din substanțele sale benefice pentru sănătate.
Puteți amesteca pulberea de sfeclă roșie în băuturi, inclusiv smoothie-uri, s-o adăugați în salate, dressing-uri sau supe.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
100 °C | 1 linguriță la 1,5-2 dl |
Instrucțiuni de preparare
- Amestecați o linguriță (4 grame) de pulbere de sfeclă roșie cu suc, iaurt, chefir sau o altă băutură. Poate fi, de asemenea, utilizată în smoothie-uri, mâncăruri și dressing pentru salate.
- Puteți consuma de 2x pe zi.
Valoarea energetică: | 1363 kJ / 323 kcal |
Grăsimi: | 1 g |
din care saturați: | 0 g |
Carbohidrați: | 59 g |
din care zaharuri: | 42 g |
Proteină: | 11 g |
Sare: | 0,3 g |