075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 60,0 Lei și le aveți gratuit.
 
60,0 Lei

SOMN LINIȘTIT - amestec de plante

Cod: 1124

Gust extrem de interesant și abilități remarcabile. Ceaiul de plante Somn liniștit se poate lăuda. Are cu ce. Băutura cu parfum de lămâie poate invoca vise ca din basm. Pregătiți-l cu o oră sau două înainte de a merge la culcare. Mirosiți și beți încet. Simțiți cum vi se închid ochii? Simțiți capul greu? Gata - sunteți pregătiți pentru un somn plăcut!

Pachete mari:
Pachete mici:
66,7 Lei /250 g 26,7 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 29. 9. 2021
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 60,0 Lei și le aveți gratuit.
 
60,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
UE
Gust
Gust:
Lămâie, Pepene galben
Pentru copii
Pentru copii:
de la 3 ani

Compoziție

Frunze de melissa, Flori de Iarba neagra, Mentă piperată, Mușețel, Floare de portocale, Frunze de coacaze negre, Aromă naturală

Infuzia și gustul ceaiului

Ceaiul de plante Somn liniștit conferă infuziei o culoare galbenă deschisă și un parfum delicat de plante. Gustul, care poate fi descris ca de lămâie cu o notă de pepene, este dulce și armonios.

Originea ceaiului

Am compus amestecul de plante Somn liniștit din plante și fructe europene. Toate inclusiv florile de portocal sunt foarte bine cunoscute locuitorilor din centrul Europei. Au fost folosite în medicina tradițională, iar extractele lor sunt și în prezent considerate benefice pentru sănătate.

Frunzele și tulpina roiniței (melissa) fac parte din arsenalului tuturor vindecătorilor tradiționali. Planta perenă cu frunze zimțate cu miros de lămâie se adaugă în amestecuri de ceai pentru relaxare și liniștire. Roinița (melissa) se găsește în Europa Centrală și Asia Mică, în locuri însorite și ferite.

Iarba neagră nu apare foarte des în ceaiuri. Am făcut o excepție și am folosit cu plăcere crengile parfumate ale tufișului de pădure. De ce? Pe de o parte, se spune că aduce fericire și apoi miroase plăcut și ajută perfect. Medicina populară îi atribuie efecte pozitive asupra rinichilor și tractului urinar, precum și capacitatea de a acționa ca sedativ.

Menta, probabil cea mai renumită plantă medicinală, se găsește nu numai în Eurasia, dar și în America de Nord și de Sud, Noua Zeelandă și Australia. Planta perenă cu frunze cu miros de mentol este adesea cultivată în grădini sau pe balcoane, în multe varietăți. Este utilă atât în ​​bucătărie, cât și în combaterea unor afecțiuni, ca de exemplu greața.

Mușețelul crește în Europa, Asia, Australia și America de Nord. Planta anuală nepretențioasă este populară pentru florile sale cu efecte de vindecare și regenerare.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 8-10 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Ceaiul de plante se prepară cu apă clocotită de 100 °C, în raport de 1 linguriță la 150 -200 ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timp de infuzare 8-10 minute (cană acoperită), apoi strecurați.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Valoare nutrițională / infuzie de ceai de 100 ml
Valoarea energetică: 4 kJ / 2 kcal
Grăsimi: 0.1 g
din care saturați: 0.1 g
Carbohidrați: 0.1 g
din care zaharuri: 0.1 g
Proteină: 0.1 g
Sare: 0.01 g
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


AMESTEC DE PLANTE CAP SOMNOROS - ceai din plante
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

AMESTEC DE PLANTE CAP SOMNOROS - ceai din plante

Ati făcut o baie frumoasă? Ati numărat toate oile? Ati pregătit planul pentru a doua zi? Dacă somnul nu vrea să vină, ar fi bine să puneti mana pe plante. Roinita care linisteste, nana menta relaxantă și mușețelul de regenerare vă vor trimite in lumea visurilor una două. Dimineața o veti intampina, proaspăt, relaxat și energic. Nu credeți? Probabil că incă nu ați încercat ceaiul Capul somnoros. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
43,3 Lei /250 g 17,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 29. 9. 2021

PERLA GASTRICĂ - ceai din pante
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PERLA GASTRICĂ - ceai din pante

Am creat un ceai pentru stomacurile neliniștite. Un ceai de plante pentru toți cei care se bazează pe fitoterapia tradițională și terapiile naturiste. Și ne place să împărtășim. La urma urmei efectele mușețelului, gălbenelelor, melissei sau mentei sunt bine cunoscute. Dar ceea ce s-ar putea să nu cunoașteți este gustul pe care îl oferă atât de multe plante împreună. Trebuie să știți că Perla Gastrică este un ceai extrem de delicat și frumos parfumat. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
61,2 Lei /250 g 24,5 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 29. 9. 2021

GRĂDINA CU PLANTE - amestec de plante
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

GRĂDINA CU PLANTE - amestec de plante

Căutați ceai pe care să-l puteți savura la ora cinci dimineața și la ora zece seara? Care să pregătiti unui preșcolar și unui străbunic? Care este perfect fierbinte și la fel cu gheață? Aici este! Amestecul de plante este amestecat exact pentru astfel de situații. Să vă bucurati de el în toată frumusețea sa pură. Vă puteți imagina că pentru dvs. am trecut grădina din spatele casei și culegem o bucată din fiecare plantă. Infuzati cu apă fierbinte și respirati adanc ... La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
53,7 Lei /250 g 21,5 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 29. 9. 2021
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »