075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

SOMN LINIȘTIT - ceai de plante 140g

Cod: 1659

Evocă vise dulci și somn de calitate.

Delicatețea roiniței,  gingășia florilor de iarbă neagră, mângâierea mușețelului și prospețimea mentei. Plantele pe care le-am ales pentru ceai pentru cel mai dulce somn au fost folosite și de străbunicile noastre. Mirosul lor vă va purta peste șapte mări și șapte țări ... Acolo unde visele sunt dulci și unde se adună forțe noi.

61,1 Lei cu TVA
56,1 Lei fără TVA
Vom livra marți, 14. 2. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Compoziție

Frunze de melissa, Flori de Iarba neagra, Mentă piperată, Mușețel, Floare de portocale, Frunze de coacaze negre, Aromă naturală

Infuzia și gustul ceaiului

Ceaiul de plante Somn liniștit conferă infuziei o culoare galbenă deschisă și un parfum delicat de plante. Gustul, care poate fi descris ca de lămâie cu o notă de pepene, este dulce și armonios.

Originea ceaiului

Am compus amestecul de plante Somn liniștit din plante și fructe europene. Toate inclusiv florile de portocal sunt foarte bine cunoscute locuitorilor din centrul Europei. Au fost folosite în medicina tradițională, iar extractele lor sunt și în prezent considerate benefice pentru sănătate.

Frunzele și tulpina roiniței (melissa) fac parte din arsenalului tuturor vindecătorilor tradiționali. Planta perenă cu frunze zimțate cu miros de lămâie se adaugă în amestecuri de ceai pentru relaxare și liniștire. Roinița (melissa) se găsește în Europa Centrală și Asia Mică, în locuri însorite și ferite.

Iarba neagră nu apare foarte des în ceaiuri. Am făcut o excepție și am folosit cu plăcere crengile parfumate ale tufișului de pădure. De ce? Pe de o parte, se spune că aduce fericire și apoi miroase plăcut și ajută perfect. Medicina populară îi atribuie efecte pozitive asupra rinichilor și tractului urinar, precum și capacitatea de a acționa ca sedativ.

Menta, probabil cea mai renumită plantă medicinală, se găsește nu numai în Eurasia, dar și în America de Nord și de Sud, Noua Zeelandă și Australia. Planta perenă cu frunze cu miros de mentol este adesea cultivată în grădini sau pe balcoane, în multe varietăți. Este utilă atât în ​​bucătărie, cât și în combaterea unor afecțiuni, ca de exemplu greața.

Mușețelul crește în Europa, Asia, Australia și America de Nord. Planta anuală nepretențioasă este populară pentru florile sale cu efecte de vindecare și regenerare.

Mai multe informații despre ceai găsiți aici.

Instrucțiuni de preparare

  1. Ceaiul de plante se prepară cu apă clocotită de 100 °C, în raport de 1 linguriță la 150 -200 ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timp de infuzare 8-10 minute (cană acoperită), apoi strecurați.

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Valoare nutrițională / infuzie de ceai de 100 ml
Valoarea energetică: 4 kJ / 2 kcal
Grăsimi: 0.1 g
din care saturați: 0.1 g
Carbohidrați: 0.1 g
din care zaharuri: 0.1 g
Proteină: 0.1 g
Sare: 0.01 g
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


PENTRU RELAXARE ȘI BUNĂSTARE - doză cadou 200g
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PENTRU RELAXARE ȘI BUNĂSTARE - doză cadou 200g

Oferă-le celor dragi un cadou frumos care va încânta mintea și papilele gustative! Am pregătit pentru dvs. un pachet exclusiv de ceai într-o cutie de cadou. "Meriți un moment numai pentru sine." La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
69,8 Lei cu TVA
Vom livra marți, 14. 2. 2023

INIMĂ PUTERNICĂ ȘI VASE DE SÂNGE CURATE - ceai din plante 130g
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

INIMĂ PUTERNICĂ ȘI VASE DE SÂNGE CURATE - ceai din plante 130g

Întărește sănătatea arterelor, venelor și a inimii. Pentru inimă? Doar dragoste! Și plante, care elimină stresul, normalizează tensiunea arterială și protejează fiecare celulă din corp. Este important să mențineți nivelurile adecvate de zahăr din sânge și colesterol, dar și să aveți grijă de bunăstarea psihică și apărarea naturală a organismului. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
60,0 Lei cu TVA
Vom livra marți, 14. 2. 2023

REMEDIU PENTRU RĂCEALĂ - ceai de plante 120g
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

REMEDIU PENTRU RĂCEALĂ - ceai de plante 120g

Remediul pentru răceală. Chiar dacă e cald afară nu suntem feriți de răceli. Când apare o răceală neplăcută, este bine să încetiniți puțin și să apelați la plante. Combinația de mentă, soc, roiniță, pătlagină, fenicul și alte daruri ale naturii, stimulează sistemul imunitar și îmbunătățesc respirația. Consumați de mai multe ori pe zi. Imediat veți simți o alinare. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
50,0 Lei cu TVA
Vom livra marți, 14. 2. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »