

STRAWBERRY CHEESECAKE BIO - ceai negru
Să mușcați din ceai? De ce nu! Cine ar putea rezista la cheesecake presărat cu căpșuni proaspete. Atât de revigorant, atât de stimulator. Ne-am inspirat de la cei mai buni cofetari și am amestecat ceaiul organic cu bucăți de căpșuni, coajă de lămâie și flori de trandafir. O picătură de aromă naturală a subliniat delicat mica minune. Și iată a apărut - Cheesecake de căpșuni pentru ceainicul dvs.
Compoziție
Ceai negru Yunnan 80%, Bucăți de coajă de lămâie, Aromă naturală, Bucăți de căpșuni 3%, Petale de trandafirInfuzia și gustul ceaiului
Ceai negru Cheesecake de căpșuni BIO are tot ce așteptați de la o băutură pentru micul dejun. Gust perfect răcoritor cu tonuri atrăgătoare de căpșuni suculente, aromă plăcută și, în plus, origine într-o plantație de ceai cultivată ecologic.
Originea ceaiului
Ceaiul negru chinezesc deși este mai puțin faimos decât ceaiul verde, aceasta nu însemnă este mai puțin calitativ. Acest lucru este demonstrat de cererea anuală mondială și, de asemenea, de certificarea BIO, care este obținută doar de produsele din agricultura ecologică. Adică cele care au fost cultivate fără utilizarea de îngrășăminte industriale și substanțe de stropire, în mod pur natural. La fel trebuie prelucrate - după procesele care nu poluează mediul înconjurător. Toate aceste cerințe sunt îndeplinite 100% de ceaiul negru, care este baza ceaiului Cheesecake de căpșuni BIO. Provincia Yunnan se află în sudul Chinei, în apropierea graniței cu Vietnamul, în valea râului Mekong. Se situează pe așa-numitele înalțimile subtropicale, unde iernile sunt blânde și verile sunt calde, uneori chiar tropicale. Este o regiune muntoasă, așa că în vale este cald, în timp ce la vârfuri bate vântul înghețat. Datorită altitudinilor mari și a climei moderate, sezonul de vegetație este lung.
Se spune că în Yunnan se cultivă arborii de ceai chinezesc (Camellia Sinensis) de mai bine de 2500 de ani. Localnicii culeg frunzele din martie până în noiembrie. Și dacă îl prelucrează prin fermentare, îl numesc ceai roșu. În special în provincia Yunnan îl veți găsi sub numele Dianhong - „Dian” înseamnă prescurtarea de la Yunnan, iar „hong” înseamnă roșu. Fermentarea în sine este un proces care consumă timp și experiența celui care îl prelucrează. Frunzele verzi culese trebuie să fie ofilite și zdrobite prin rulare sau presare. Ele eliberează sucul care declanșează fermentația. În timpul acesteia, ceaiul își schimbă gustul, mirosul și culoarea. După ce persoana responsabilă constată că frunzele sunt fermentate exact așa cum trebuie, lăsă ceaiul să se usuce cu aer cald. Apoi trebuie sortat și ambalat. Ce am făcut cu acest ceai din Yunnan astfel produs? Am adăugat căpșuni, coajă de lămâie și petale la trandafir. Amestecul a fost în cele din urmă învăluit într-o ceață cu aromă naturală. Acest lucru este garanția că amestecul de ceai nu conține substanțe sintetice și nu provoacă arsuri la stomac.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 3-5 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

CARAMEL ENGLEZESC - ceai negru

AFINE - CACTUS - ceai negru
