075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

STRAWBERRY CHEESECAKE BIO - ceai negru

Cod: 1461

Să mușcați din ceai? De ce nu! Cine ar putea rezista la cheesecake presărat cu căpșuni proaspete. Atât de revigorant, atât de stimulator. Ne-am inspirat de la cei mai buni cofetari și am amestecat ceaiul organic cu bucăți de căpșuni, coajă de lămâie și flori de trandafir. O picătură de aromă naturală a subliniat delicat mica minune. Și iată a apărut - Cheesecake de căpșuni pentru ceainicul dvs.

Pachete mari:
Pachete mici:
85,0 Lei /250 g 34,0 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 5. 10. 2021
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
China
Regiune
Regiune:
Yunnan
Gust
Gust:
Căpșuni, Prăjitură cu brânză
Pentru copii
Pentru copii:
de la 12 ani
Colectare
Colectare:
Ultima recoltă
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1200m - 2000m
BIO
BIO:
Da

Compoziție

Ceai negru Yunnan 80%, Bucăți de coajă de lămâie, Aromă naturală, Bucăți de căpșuni 3%, Petale de trandafir

Infuzia și gustul ceaiului

Ceai negru Cheesecake de căpșuni BIO are tot ce așteptați de la o băutură pentru micul dejun. Gust perfect răcoritor cu tonuri atrăgătoare de căpșuni suculente, aromă plăcută și, în plus, origine într-o plantație de ceai cultivată ecologic.

Originea ceaiului

Ceaiul negru chinezesc deși este mai puțin faimos decât ceaiul verde, aceasta nu însemnă este mai puțin calitativ. Acest lucru este demonstrat de cererea anuală mondială și, de asemenea, de certificarea BIO, care este obținută doar de produsele din agricultura ecologică. Adică cele care au fost cultivate fără utilizarea de îngrășăminte industriale și substanțe de stropire, în mod pur natural. La fel trebuie prelucrate - după procesele care nu poluează mediul înconjurător. Toate aceste cerințe sunt îndeplinite 100% de ceaiul negru, care este baza ceaiului Cheesecake de căpșuni BIO. Provincia Yunnan se află în sudul Chinei, în apropierea graniței cu Vietnamul, în valea râului Mekong. Se situează pe așa-numitele înalțimile subtropicale, unde iernile sunt blânde și verile sunt calde, uneori chiar tropicale. Este o regiune muntoasă, așa că în vale este cald, în timp ce la vârfuri bate vântul înghețat. Datorită altitudinilor mari și a climei moderate, sezonul de vegetație este lung.

Se spune că în Yunnan se cultivă arborii de ceai chinezesc (Camellia Sinensis) de mai bine de 2500 de ani. Localnicii culeg frunzele din martie până în noiembrie. Și dacă îl prelucrează prin fermentare, îl numesc ceai roșu. În special în provincia Yunnan îl veți găsi sub numele Dianhong - „Dian” înseamnă prescurtarea de la Yunnan, iar „hong” înseamnă roșu. Fermentarea în sine este un proces care consumă timp și experiența celui care îl prelucrează. Frunzele verzi culese trebuie să fie ofilite și zdrobite prin rulare sau presare. Ele eliberează sucul care declanșează fermentația. În timpul acesteia, ceaiul își schimbă gustul, mirosul și culoarea. După ce persoana responsabilă constată că frunzele sunt fermentate exact așa cum trebuie, lăsă ceaiul să se usuce cu aer cald. Apoi trebuie sortat și ambalat. Ce am făcut cu acest ceai din Yunnan astfel produs? Am adăugat căpșuni, coajă de lămâie și petale la trandafir. Amestecul a fost în cele din urmă învăluit într-o ceață cu aromă naturală. Acest lucru este garanția că amestecul de ceai nu conține substanțe sintetice și nu provoacă arsuri la stomac.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 3-5 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste ceai se toarnă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă. 
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus. 
  3. Timpul de infuzare este de 3-5 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


CARAMEL ENGLEZESC - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CARAMEL ENGLEZESC - ceai negru

Ceai parfumat, ceva bun de mancat, o carte și șosete calde. In felul acesta ne inchipuim momentele petrecute cu caramelul englezesc. Alegeti singuri, care vor fi ale voastre. De acest ceai negru excelent, combinat cu caramel, va puteti bucura si savura nu numai in timpurile de vara dar si in cele de iarnă. Beți-l "doar asa" sau adăugați in el lapte. Gustul lui devine mai fin și multiplica delicatețea. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
56,2 Lei /250 g 22,5 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 5. 10. 2021

GOLDEN YUNNAN SUPERIOR BIO - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

GOLDEN YUNNAN SUPERIOR BIO - ceai negru

Cel mai organic dintre toate. Ceaiul din Munții Yunnan poate fi clasat printre hiturile sezonului. A crescut în locul în care sa născut faimosul ceai chinezesc, nu a venit în contact cu îngrășăminte industriale sau cu apă poluată, ingrijit de zeci de mâini gratioase. Raritate excepțională fină ca de catifea! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
90,8 Lei /250 g 36,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 5. 10. 2021

CEAI DE IASOMIE BIO - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CEAI DE IASOMIE BIO - ceai verde

Dacă doriți să atrageți soția dvs printre iubitorii de ceai sau dacă vreți să impresionați o mămică cu ceva aromat, folositi acest ceai. Bunătatea verde, sărutată de flori de iasomie și în plus, în calitate bio, termină pe fiecare dintre ele. Asta tine cont și la bărbați. Uneori pur și simplu nu aveți gust pentru un "ucigaș" negru. Pentru astfel de cazuri, păstrați ceaiul de Iasomie în stoc! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
94,6 Lei /250 g 37,8 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 5. 10. 2021
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »