Turmeric Latte BIO - pulbere
Descoperiți secretele Ayurvedei cu Turmeric Latte BIO, un amestec bogat de condimente cultivate organic și zahăr din nucă de cocos. Acest elixir auriu, plin de turmeric, scorțișoară și ghimbir, revigorează simțurile și încălzește corpul și sufletul. Adăugați lapte cald sau apă și lăsați aroma bogată să vă acapareze, fiind pe cât de benefică, pe atât de delicioasă.
Compoziție
Zahăr de cocos BIO, Curcuma BIO, Scorțișoara BIO, Ghimbir BIO, Cardamom BIO, Piper negru BIO, Cuișoare BIO, Anason BIO, Sare BIOINFUZIA ȘI GUSTUL CEAIULUI
Turmeric Latte BIO oferă o întreagă gamă de arome atractive. Veți recunoaște printre ele zahărul de cocos delicios de dulce, turmericul pământos și ușor picant, scorțișoara care încălzește și ghimbirul picant.
Pulberea se amestecă pur și simplu în apă caldă sau lapte, ori se adaugă în iaurt sau în smoothie-uri.
ORIGINEA CEAIULUI
Poate credeți că Turmeric Latte este una dintre realizările timpurilor moderne, că această băutură spumoasă, de un galben strălucitor, a fost introdusă pe piață de unul dintre marile lanțuri de cafenele. În realitate, este exact invers. Originile pregătirii latte-ului cu turmeric, care este cunoscut și sub numele de „lapte auriu”, merg adânc în tradiția ayurvedică indiană. Acolo trebuie să căutăm popularitatea turmericului și a combinațiilor sale cu o multitudine de condimente. În Ayurveda, turmericul este apreciat pentru „ojas”, adică pentru proprietățile sale de îmbunătățire a vieții și de stimulare a energiei. Știința modernă menționează că ingredientul activ din turmeric, curcumina are proprietăți antioxidante și capacitatea de a contribui la funcționarea normală a ficatului, a sistemului nervos, a digestiei și a sistemului respirator. De asemenea, i se atribuie rolul de a controla reacțiile inflamatorii.
În bucătăria indiană, turmericul este folosit ca un condiment de bază care adaugă culoare și aromă caracteristică la mâncăruri tradiționale, inclusiv curry, dhal (supă de linte) și preparate din orez. Este un ingredient esențial din garam masala, un amestec de mirodenii care se află în centrul multor rețete indiene. De asemenea, joacă un rol esențial în ritualurile și ceremoniile hinduse. De exemplu, în timpul ceremoniilor de nuntă din subcontinentul indian, se folosește o pastă de turmeric, pe care mirele și mireasa o aplică unul pe pielea celuilalt (o ceremonie cunoscută sub numele de „haldi”). Acest ritual simbolizează binecuvântarea și protecția și este considerat un semn de prosperitate și fertilitate.
Beneficiile turmericului, după cum puteți vedea, au fost celebrate de oameni de foarte mult timp. Turmeric Latte este o modalitate de a ne bucura de toate beneficiile acestui condiment special.
Dar, pe lângă turmeric, această băutură instant conține și zahăr cocos. Acesta este un îndulcitor natural care se extrage din seva florilor de palmier de cocos. Acest proces de producție are rădăcini adânci în Asia de Sud-Est, unde palmierii de cocos sunt numeroși și unde producția de zahăr de cocos este un meșteșug tradițional transmis din generație în generație.
Zahărul de cocos este popular pentru profilul său de aromă mai bogat și mai plin decât zahărul din sfeclă. Are un indice glicemic mai mic, ceea ce înseamnă că determină o creștere mai lentă a nivelului de zahăr din sânge, deși conține în continuare cantități comparabile de calorii și carbohidrați. În plus, conține urme de minerale și antioxidanți.
La fel ca turmericul și zahărul de cocos, toate celelalte ingrediente provin din agricultura ecologică. Atunci când cultivă palmieri de cocos și mirodenii, fermierii au grijă să protejeze mediul natural și nu folosesc îngrășăminte sau soluții de protecție produse industrial. Drept urmare, ingredientele din care se produce Turmeric Latte sunt etichetate cu simbolul BIO.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
80 - 90 °C | 10g-13g na 180ml |
Instrucțiuni de preparare
- Turmeric Latte BIO se amestecă în lapte sau apă fierbinte, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de lichid.
Grăsimi: | 1,89 g |
din care saturați: | 0.63 g |
Carbohidrați: | 86.47 g |
din care zaharuri: | 81.31 g |
Proteină: | 2.67 g |
Sare: | 0.44 g |