075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

TURMERIC PROASPAT - ceai de plante

Cod: 1249

Turmeric apartine condimentelor pe care doriți să le aveți acasă tot timpul in cantitate mai mare. De ce? Îl veți folosi pentru prepararea alimentelor și pentru probleme de sănătate. Încercați turmericul ca parte a ceaiului din plante. Am adaugat o mică comoară de aur din Orientul indepartat langa merele liofilizate, papaya, bucăți de pepene și citrice.O cană cuTurmeric proaspăt vă face ziua mai plăcută.

Pachete mari:
Pachete mici:
72,6 Lei /250 g 29,0 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 7. 2. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
UE
Gust
Gust:
Mere, Pepene

Compoziție

Bucăți de măr, Pepene, Scoarță de măceșe, Papaya, Coaja de portocala, Coaja de lămâie, Curcumă 3%, Petale de trandafir

Infuzie și gustul ceaiului

Turmericul proaspăt oferă o culoare galbena strălucitoare, parfumată pentru fructele dulci și suculente. Atât pepenii, cât și merele apar în gust, astfel încât ușurează aroma turmericului în sine.

Originea ceaiului

Când vorbim despre turmeric, să menționăm așa-numitul șofran indian care crește natural în Asia de Sud. De cele mai multe ori sunt exportate în India, dar sunt cultivate și în Sri Lanka, China, Indonezia sau Peru.

Planta turmeric dulce este cea mai interesantă rădăcină și rizomii acesteia. Sunt fabricate din mirodenii cunoscute de culoare galbenă. În primul rând, este necesar să gătești o perioadă lungă de timp, apoi să o usuci și, eventual, să o macini. Turmericul este apoi utilizat în prepararea alimentelor sau ca colorant. Puteți să o cunoașteți ca parte a curry-ului tău preferat. Recent, așa-numitul lapte de aur a fost studiat și, aduce multe beneficii pentru sănătatea consumatorilor.

Turmericul conține curcuminoide, antioxidanți puternici care acționează ca o mare prevenire a multor probleme. Medicina populară recomandă folosirea turmericului atât la nivel intern cât și extern pentru a clăti fața. De exemplu, în India se amestecă condimentele cu apă și se aplică pe piele. Are o nuanta radianta frumoasa si este placut sangvita si protejata de probleme de piele.

Ceaiul din plante Fresh Turmeric conține, de asemenea, mere, papaya și alte bucăți de fructe uscate într-un mod special - liofilizarea. Aceasta este o metodă modernă în care alimentele  sunt congelate la -20 până la -50 ° C. În astfel de condiții, se produce sublimarea - apa înghețată este transformată în gaz.. Întregul proces durează câteva ore până la zile, lăsând doar 1-4 procente de apă în material, fără a afecta structura internă sau proprietățile senzoriale. Astfel, fructul liofilizat arată, miroase și gustă la fel ca după recoltare..

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 8-10 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste ceaiul din plante turnați apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă. 
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus. 
  3. Timp de infuzare 8-10 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


CEAI DRAGON - amestec
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CEAI DRAGON - amestec

Atâtea bunătăți într-un ceai! Delicatețea dragonului a apărut intr-o dimineață innorată. Ar fi nevoie să reîncărcăm energia, o imbratisare călduroasa și alungam pesimismul în colț. Așa am făcut! Un amestec de ceaiuri cu bucăți de fructe si piper roz ne pune pe picioare. Este puternic ca un dragon. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
78,5 Lei /250 g 31,4 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 7. 2. 2023

AMESTEC DE PLANTE PENTRU BUNĂ DISPOZIȚIE
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

AMESTEC DE PLANTE PENTRU BUNĂ DISPOZIȚIE

Păstrați-vă zâmbetul de dimineață pe tot parcursul zilei. Înainte să vă puneți șosetele și să pregătiți micul dejun, puteți avea o doză obișnuită de bună dispoziție pe masă. Ceaiul din plante va parfuma bucătăria și mintea. Ajută la suplimentarea vitaminelor și mineralelor, care susțin funcționarea adecvată a sistemului nervos. O minte veselă este la îndemână! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
68,7 Lei /250 g 27,5 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 7. 2. 2023

LAPTE AURIU TURMERIC BIO - pudră
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

LAPTE AURIU TURMERIC BIO - pudră

La turmeric am adăugat lapte de cocos, zahăr de cocos, scorțișoară și ghimbir - toate de calitate BIO și într-un raport datorită căruia amestecul rezultat va fi pe placul dvs. Laptele auriu este o băutură tradițională ayurvedică, populară pentru conținutul de substanțe active, care susține sistemul de apărare naturală a organismului și ajută la funcționarea normală a sistemului nervos. Este potrivit pentru a începe ziua în forță dar și pentru a o termina în liniște. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
71,7 Lei /250 g 28,7 Lei /100 g
Vom livra marți, 7. 2. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »