TURMERIC PROASPAT - ceai de plante
Turmeric apartine condimentelor pe care doriți să le aveți acasă tot timpul in cantitate mai mare. De ce? Îl veți folosi pentru prepararea alimentelor și pentru probleme de sănătate. Încercați turmericul ca parte a ceaiului din plante. Am adaugat o mică comoară de aur din Orientul indepartat langa merele liofilizate, papaya, bucăți de pepene și citrice.O cană cuTurmeric proaspăt vă face ziua mai plăcută.
Compoziție
Bucăți de mere, Pepene, Scoarță de măceșe, Papaya, Coaja de portocala, Coaja de lămâie, Curcumă 3%, Petale de trandafirInfuzie și gustul ceaiului
Turmericul proaspăt oferă o culoare galbena strălucitoare, parfumată pentru fructele dulci și suculente. Atât pepenii, cât și merele apar în gust, astfel încât ușurează aroma turmericului în sine.
Originea ceaiului
Când vorbim despre turmeric, să menționăm așa-numitul șofran indian care crește natural în Asia de Sud. De cele mai multe ori sunt exportate în India, dar sunt cultivate și în Sri Lanka, China, Indonezia sau Peru.
Planta turmeric dulce este cea mai interesantă rădăcină și rizomii acesteia. Sunt fabricate din mirodenii cunoscute de culoare galbenă. În primul rând, este necesar să gătești o perioadă lungă de timp, apoi să o usuci și, eventual, să o macini. Turmericul este apoi utilizat în prepararea alimentelor sau ca colorant. Puteți să o cunoașteți ca parte a curry-ului tău preferat. Recent, așa-numitul lapte de aur a fost studiat și, aduce multe beneficii pentru sănătatea consumatorilor.
Turmericul conține curcuminoide, antioxidanți puternici care acționează ca o mare prevenire a multor probleme. Medicina populară recomandă folosirea turmericului atât la nivel intern cât și extern pentru a clăti fața. De exemplu, în India se amestecă condimentele cu apă și se aplică pe piele. Are o nuanta radianta frumoasa si este placut sangvita si protejata de probleme de piele.
Ceaiul din plante Fresh Turmeric conține, de asemenea, mere, papaya și alte bucăți de fructe uscate într-un mod special - liofilizarea. Aceasta este o metodă modernă în care alimentele sunt congelate la -20 până la -50 ° C. În astfel de condiții, se produce sublimarea - apa înghețată este transformată în gaz.. Întregul proces durează câteva ore până la zile, lăsând doar 1-4 procente de apă în material, fără a afecta structura internă sau proprietățile senzoriale. Astfel, fructul liofilizat arată, miroase și gustă la fel ca după recoltare..
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
100 °C | 8-10 minute | 1 linguriță la 1,5-2 dl |
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul din plante turnați apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 8-10 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.