VIS DE PĂDURE - ceai negru
Cum se viseaza în pădure? Mirositor și dulce. Puneți-vă capul în muschi, ridicati picioarele pe ciot și observați norii prin ramurile copacilor. Sub mâna stângă căpșuni, la genunchiul drept afine. Ca nu aveti timp sa relaxati? Ca afara chiar acum ninge? Că aveti piciorul în ghips și pădurea e departe? Pregatiti ceaiul! Visul despre pădure puteti visa în salon, birou, iaht, sală de gimnastică și bibliotecă. Ceaiul intotdeauna va inveseleste.
Compoziție
Ceai negru, Aromă naturală, Frunze de mure, Bucăți de căpșuni, Afine (afine, zahăr), Flori de malva, Petale de trandafirInfuzie și gustul ceaiului
Amestecul Forest Dream se bazează pe ceai negru de calitate, care, desigur, dă gustul și culoarea băuturii. Atenția proaspătă completează tonurile fructelor forestiere. Compoziția totală sună pură, la sfârșit cu dulceață perseverentă.
Originea ceaiului
În plus față de ceaiul negru, toate ingredientele din acest amestec de ceai se găsesc în sucuri și plantații de casă. Cu toate acestea, furnizorul nostru european se cultivă, se colectează și se usucă în condiții strict controlate. Pentru a garanta sănătatea completă și absența metalelor grele sau reziduurilor de îngrășăminte industriale.
Căpșunile și afinele întregi au fost conservate prin liofilizare. Așa-numita uscare prin îngheț este o metodă foarte populară în industria alimentară. Fructele sunt înghețate de obicei la -20 până la -50 ° C, reducând în același timp presiunea aerului. Atunci când cantitatea necesară de căldură, este furnizată liofilizatorului, apa conținută în material începe să se sublimeze. Este un proces lent (câteva ore până la zile), dar aprofundat. Structura celulară a fructului nu este perturbată în timpul liofilizării, iar culoarea, aroma și mirosul sunt păstrate. După apă fierbinte, fructele liofilizate gustoase arată, de asemenea, proaspete.
Ceaiul negru de la care amestecăm acest amestec vine din grădini de ceai chinezești selectate. A fost cultivată fără utilizarea îngrășămintelor industriale, recoltate manual și prelucrate prin metode tradiționale.
Murele sunt în medicina populara este popular de mii de ani. Ele sunt folosite în multe ceaiuri, foarte des așa-numitele familii (destinate tuturor generațiilor). Din arbuști de mure, frunzele tinere sunt colectate din iunie până în august. Se usuca in umbra, in aer. Acestea conțin tanini, acizi organici, flavonoide și coloranți.
Căpșunile sunt bogate în antioxidanți, precum și în potasiu, zinc, magneziu, sulf și calciu. Acestea sunt recomandate pentru o serie de probleme de sănătate. Bomboanele roșii de căpșuni au fost consumate încă din epoca de piatră. Acestea au fost aduse în Europa în secolul al XVII-lea de corsarii francezi.
Afinele, afinele mici sunt foarte populare pentru antioxidanti, vitamina C, vitaminele B, provitamina A si mineralele (fier, mangan, magneziu, potasiu ...).Bucățile de fructe rotunde cresc în mare parte în Europa, din Caucaz, din Islanda și, parțial, din China și nordul Mongoliei.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
100 °C | 3-5 minute | 1 linguriță la 1,5-2 dl |
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 3-5minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.
Valoarea energetică: | 9 kJ / 2 kcal |
Grăsimi: | 0 g |
din care saturați: | 0 g |
Carbohidrați: | 0.5 g |
din care zaharuri: | 0.5 g |
Proteină: | 0 g |
Sare: | 0 g |