VIS DE VANILIE - ceai negru
Va plac gusturile necomplicate? Care, după prima gustare, rămân deasupra și încet dispar, provocând dorința pentru următoarea sorbire? Dacă da, Vis de vanilie este potrivit pentru dvs. O combinație simplă și totuși foarte interesantă de ceai cu vanilie de calitate pentru iubitori regulati de ceai dar si pentru cei ocazionali. Vă recomandăm cu o picătură de lapte.
Compoziție
Ceai negru, Bucăți de vanilie 2%, AromaInfuzie și gustul ceaiului
Ceaiul negru Vis Vanilat oferă o inrfuzie de culoare închisă de chihlimbar. Gustul său este proaspăt, răcoritor, dulce în cele din urmă. Se completează cu vanilie caldă. Compoziția rezultată seamănă cu un bourbon.
Originea ceaiului
Ceaiul negru poate fi asociat cu o Regină Engleză, mai degrabă decât cu Maeștrii Chinezi de Ceai. Cu toate acestea, ei au fost cei care au dat versiunea "durabilă" a ceaiului în lume. La mijlocul secolului al XVII-lea, cererea de băuturi delicioase din frunze de ceai a crescut și în Europa. Cu toate acestea, ceaiurile verzi și albe în câteva luni transportul a pierdut culoarea, gustul și mirosul. Oxidarea lungă a enzimelor (fermentație necorespunzătoare), care apare în timpul producerii ceaiului negru, garantează păstrarea tuturor proprietăților senzoriale dorite. Deci ceaiul ar fi putut călători chiar și la tribunalul englez.
Cum arată ceaiul negru? În primul rând, trebuie să obțineți suficiente frunze de ceai (Camellia sinensis chineză). În cazul unor sortimente rare de ceai, acestea sunt recoltate de femei și fete în coșuri mari de bambus. Apoi, ceaiul este lăsat în jos și răsturnat sau scuturat. Aceasta va perturba structurile celulare din frunze, va elibera sucul și va iniția oxidarea enzimelor. Acest proces este monitorizat îndeaproape și controlat de managerul instalației. La temperatura corectă a ceaiului și la lungimea oxidării, depinde calitatea rezultată. Odată ce oxidarea este suficientă, ceaiul se usucă, muncitorii îi clasifică și îl împachetează.
De asemenea, merită menționat cel de-al doilea ingredient Vis Vanilat - vanilie. Condimentele aromatice sunt bine cunoscute în industria alimentară sau cosmetică. Capsulele de vanilie, care sunt orhidee, au fost aduse în Europa pentru prima dată la începutul secolului al XVI-lea. Inițial a avut loc în Mexic, astăzi este posibilă datorită descoperirii de polenizare artificială să crească în Madagascar, Polinezia Franceză sau pe Bourbon Island. Vanilia este populară pentru un miros specific și un gust dulce.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
100 °C | 3-4 minute | 1 linguriță la 1,5-2 dl |
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 3-4 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.
Valoarea energetică: | 4 kJ / 2 kcal |
Grăsimi: | 0.1 g |
din care saturați: | 0.1 g |
Carbohidrați: | 0.1 g |
din care zaharuri: | 0.1 g |
Proteină: | 0.1 g |
Sare: | 0.01 g |