075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

YERBA MATE DETOX

Cod: 886

Cel mai sudic stat brazilian este, de asemenea, unul dintre cele mai prospere și mai vizitate. Rio Grande do Sul se mândrește cu munți magnifici, canioane adânci, plaje lungi cu faună și floră diversă uluitoare a pădurii tropicale. Si ce mai mult? În țara înconjurată de Oceanul Atlantic, Argentina și Uruguay, creste cel mai nobil soi Yerba Mate. Doar am adăugat roiniță - experiența gustului este perfectă.

Pachete mari:
Pachete mici:
55,5 Lei /250 g 22,2 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 27. 6. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Brazilia
Regiune
Regiune:
Rio Grande do Sul
Gust
Gust:
Prune uscate
Pentru copii
Pentru copii:
de la 15 ani

Compoziție

Yerba Mate 90%, Fructe de Armurar , Melissa, Arome de prune

Infuzie și gustul ceaiului

Yerba Mate Detox nu scade materia primă de bază. Moale, fumuriu și amărăciune ușoară Mate conține în special roiniță. În plus, în acest caz, gustul tipic al lui Mate este incredibil de blând și neted. Motivul este un mod unic de cultivare a mușețelului Paraguay din care este produs.

Originea ceaiului

Cel mai sudic, statul brazilian cu capitala Porto Alegre în lume exportă în principal încălțăminte, tutun, mașini, cereale și carne de vită. Manuaka dar mai interesat în producția de Yerba Mate, o metodă unică de prelucrat de mate frunze de yerba (Ilex paraguariensis). În cazul plantelor locale, trebuie remarcat faptul că acestea sunt cultivate în plantații umbrite din dealuri locale. Datorită acestui Mate Yerba de la Rio Grande do Sul face parte din cele mai nobile soiuri din lume.

Frunzele copacilor veșnic verzi, care cresc până la 20 de metri, sunt recoltate și crengile.Recoltele sunt umplute manual în saci și li se permite să fermenteze spontan. Când aceștia recunosc că procesul este necesar, vor expune la o temperatură ridicată. Ulterior, materialul este uscat și măcinat. Yerba Mate se maturizează din nou în saci, 12-24 de luni.

Consumând băuturi care „a descoperit“ tribul guarani de Sud indienii americani, este una dintre cultura locală timp de sute de ani. Nativii fac uz de capacitatea lor de a spori rezistența fizică și psihologică și potențialul de concentrare. vindecatorii traditionali recomanda Yerba Mate pentru un apetit moderat, reglarea metabolismului si ajuta digestia.

Mate este preparat în mod tradițional și servit în tigve, Calabash numit un pai de băut echipat cu un filtru - bombilla. Mate poate fi pregătit atât la cald, cât și cu gheață.

Celelalte componente Yerba Mate Detox sunt semințele de armurariu, ale căror efecte asupra sănătății au atras vechile studii medicale grecești Disokorida. Poate din cauza unei substanțe numite silimarina cu efect pozitiv asupra funcției hepatice și metabolismului. Medicina tradițională este, de asemenea, atribuită tratamentului activității cardiovasculare și împotriva amețelilor moderate.

Ultima planta in acest ceai este populara roiniță. Una dintre cele mai importante plante din fiecare ierbar se aplică în situații de stres, promoveaza somnul sănătos, si vindecătorii prescrie în spasme ale sistemului digestiv

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 70 - 80 °C Timp de pregătire 3-5 minute Cantitatea 1-2 lingurițe la 200 ml

Instrucțiuni de preparare

  1. Puneți 1-2 lingurițe de Mate într-o ceașcă (200 ml) și turnați 70-80°C peste apă fierbinte.
  2. Se lasă la infuzat max. 3-5 minute și apoi se scurge. Cu cât lăsați mai mult să infuzeze, cu atât infuzia este mai revigorantă.
  3. După 5 minute, însă, ceaiul începe să devină amar. Din aceeași doză poate fi preparată și o altă infuzie.
  4. Ceaiul astfel preparat poate fi aromatizat cu lămâie sau sirop de arțar.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


MOTIVAȚIE COENZYM Q10 - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MOTIVAȚIE COENZYM Q10 - ceai de fructe

Știați că Premiul Nobel pentru Cercetarea asupra coenzimei Q10 a fost acordat în anii 1970? Efectele benefice asupra întregului nostru organism sunt incredibile - beneficiază inima, creierul, acționează miraculos în lupta împotriva îmbătrânirii și este, de asemenea, un puternic antioxidant. Și când puterea sa este umplută cu bucăți alese de mere, dovleac, căpșuni, zmeură și iarbă uscată de lămâie, se va crea o băutură care nu numai că întărește sănătatea, ci și are un gust… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
80,2 Lei /250 g 32,1 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 27. 6. 2024

TUAREG - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

TUAREG - ceai verde

In simplitate este frumusete. Tip pentru ceaiul uimitor revigorant și extrem de gustos a fost găsit de această dată la nomazii din deșert. Tuaregii nu se complica in prepararea bauturilor cu arome complicate. De aceea nu este de mirare, ca bautura lor preferata este ceaiul verde puternic cu menta. Vă recomandăm să încercați si ca ceai de gheață. Chiar și în căldura tropicală, va improspateaza si binedispune.. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
44,1 Lei /250 g 17,6 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 27. 6. 2024

PU ERH AFINE
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PU ERH AFINE

Proantocianidinele, polifenolii, acidul hipuric ... Nu înțelegi? Nici noi nu suntem chimisti, totuși afirmăm cu certitudine că Pu Erh îmbogățit cu bucăți de afine vă va proteja inima, va distruge bacteriile din tractul urinar și vă va îmbunătăți respirația. Acest lucru este confirmat nu numai de studiile medicinale extinse, ci și de mulți ani de experiență a consumatorilor săi. Și noi credem în ei. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
55,9 Lei /250 g 22,4 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 27. 6. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »