075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

YERBA MATE DETOX

Cod: 886

Cel mai sudic stat brazilian este, de asemenea, unul dintre cele mai prospere și mai vizitate. Rio Grande do Sul se mândrește cu munți magnifici, canioane adânci, plaje lungi cu faună și floră diversă uluitoare a pădurii tropicale. Si ce mai mult? În țara înconjurată de Oceanul Atlantic, Argentina și Uruguay, creste cel mai nobil soi Yerba Mate. Doar am adăugat roiniță - experiența gustului este perfectă.

Ceai proaspăt livrăm vineri, 15. 11. 2019
Cargus Vom livra 15. 11. 2019 14,9 Lei
Coletăria Vom livra 18. 11. 2019 12,9 Lei
FAN Courier Vom livra 15. 11. 2019 14,9 Lei
Pachete mari:
141,7 Lei cu TVA
75,3 Lei cu TVA
46,2 Lei cu TVA
Pachete mici:
24,7 Lei cu TVA
15,5 Lei cu TVA
7,9 Lei cu TVA
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Brazilia
Regiune
Regiune:
Rio Grande do Sul
Gust
Gust:
Prune uscate
Pentru copii
Pentru copii:
de la 15 ani

Compoziție

Yerba Mate 91%, Fructe de Armurar , Frunze de melissa, Arome de prune

Infuzie și gustul ceaiului

Yerba Mate Detox nu scade materia primă de bază. Moale, fumuriu și amărăciune ușoară Mate conține în special roiniță. În plus, în acest caz, gustul tipic al lui Mate este incredibil de blând și neted. Motivul este un mod unic de cultivare a mușețelului Paraguay din care este produs.

Originea ceaiului

Cel mai sudic, statul brazilian cu capitala Porto Alegre în lume exportă în principal încălțăminte, tutun, mașini, cereale și carne de vită. Manuaka dar mai interesat în producția de Yerba Mate, o metodă unică de prelucrat de mate frunze de yerba (Ilex paraguariensis). În cazul plantelor locale, trebuie remarcat faptul că acestea sunt cultivate în plantații umbrite din dealuri locale. Datorită acestui Mate Yerba de la Rio Grande do Sul face parte din cele mai nobile soiuri din lume.

Frunzele copacilor veșnic verzi, care cresc până la 20 de metri, sunt recoltate și crengile.Recoltele sunt umplute manual în saci și li se permite să fermenteze spontan. Când aceștia recunosc că procesul este necesar, vor expune la o temperatură ridicată. Ulterior, materialul este uscat și măcinat. Yerba Mate se maturizează din nou în saci, 12-24 de luni.

Consumând băuturi care „a descoperit“ tribul guarani de Sud indienii americani, este una dintre cultura locală timp de sute de ani. Nativii fac uz de capacitatea lor de a spori rezistența fizică și psihologică și potențialul de concentrare. vindecatorii traditionali recomanda Yerba Mate pentru un apetit moderat, reglarea metabolismului si ajuta digestia.

Mate este preparat în mod tradițional și servit în tigve, Calabash numit un pai de băut echipat cu un filtru - bombilla. Mate poate fi pregătit atât la cald, cât și cu gheață.

Celelalte componente Yerba Mate Detox sunt semințele de armurariu, ale căror efecte asupra sănătății au atras vechile studii medicale grecești Disokorida. Poate din cauza unei substanțe numite silimarina cu efect pozitiv asupra funcției hepatice și metabolismului. Medicina tradițională este, de asemenea, atribuită tratamentului activității cardiovasculare și împotriva amețelilor moderate.

Ultima planta in acest ceai este populara roiniță. Una dintre cele mai importante plante din fiecare ierbar se aplică în situații de stres, promoveaza somnul sănătos, si vindecătorii prescrie în spasme ale sistemului digestiv

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 80 °C Timp de pregătire 3-5 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Puneți o linguriță de Mate într-o ceașcă (150 ml) și turnați peste apă clocotită. 
  2. Se lasă la infuzat max. 3-5 minute și apoi se scurge. Cu cât lăsați mai mult să infuzeze, cu atât infuzia este mai revigorantă. 
  3. După 5 minute, însă, ceaiul începe să devină amar. Din aceeași doză poate fi preparată și o altă infuzie. 
  4. Ceaiul astfel preparat poate fi aromatizat cu lămâie sau sirop de arțar.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


SHAPE TEA (CEAI PENTRU SLĂBIT) - amestec
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

SHAPE TEA (CEAI PENTRU SLĂBIT) - amestec

Ceaiul vrac din categoria MUST HAVE! Cine caută o siluetă subțire, acesta ajută la împlinirea visului. Datorită conținutului Pu Erhu și Mate, celor doi ucigași ai ""mânerelor de dragoste"", vă readuce in condiție bună si in blugii care ati purtat anul trecut. Grapefruit Shape Tea funcționează rapid și fără compromisuri. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Ceai proaspăt livrăm vineri, 15. 11. 2019
Pachete mari:
190,9 Lei cu TVA
99,8 Lei cu TVA
60,9 Lei cu TVA
Pachete mici:
32,1 Lei cu TVA
19,6 Lei cu TVA
9,1 Lei cu TVA

YERBA MATE PUTERE VEȘNICĂ
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

YERBA MATE PUTERE VEȘNICĂ

Zilele trec,și munca stă pe loc? Nu știți cu ce să începeți mai întâi? Căutați ritmul vieții? Indienii din Amazonia v-ar sfatuii:Consumați Yerba Mate! Și noi adăugăm: Beți-l cu Gunpowder, ginseng,soc și hrean. Nu este nevoie să dovedim de ce. Are gust uimitor, miroase grozav, funcționează 100%. Este potrivit pentru prepararea băuturilor calde, cum ar fi plajele braziliene și reci ca si cascadele locale. Încercati! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Ceai proaspăt livrăm vineri, 15. 11. 2019
Pachete mari:
130,8 Lei cu TVA
69,8 Lei cu TVA
43,0 Lei cu TVA
Pachete mici:
23,2 Lei cu TVA
14,5 Lei cu TVA
7,7 Lei cu TVA

GUARANA YERBA MATE ENERGY
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

GUARANA YERBA MATE ENERGY

Portie mare de energie, detonati pe Luna, o nouă dimensiune a prospețimii sufletului. Denumiți experiența de ceai cu Yerba Mate Guarana Energy așa cum vă place. Dar credeți-ne că potențialul băuturii cu gust de mango să vă pună pe picioare este foarte mare. Doar am amestecat-o cu cele mai bune ingrediente. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Ceai proaspăt livrăm vineri, 15. 11. 2019
Pachete mari:
157,9 Lei cu TVA
83,2 Lei cu TVA
51,1 Lei cu TVA
Pachete mici:
27,2 Lei cu TVA
16,8 Lei cu TVA
8,3 Lei cu TVA
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »