075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

YERBA MATE FITNESS

Cod: 883

Mate cu o varietate de arome cucerește lumea. Noi am dat prioritate ingredientelor naturale fata de granulele mirositoare. Fructe și ierburile sunt uscate cu cea mai mare grijă, ele dau băuturii populare nu numai o aromă minunată de grapefruit, dar și vitamine și minerale. Yerba Mate Fitness este perfect pentru completarea lichidelor înainte, în timpul și după exerciții fizice.

Pachete mari:
Pachete mici:
53,3 Lei /250 g 21,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 27. 2. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Brazilia
Regiune
Regiune:
Paraná
Gust
Gust:
Grapefruit

Compoziție

Yerba Mate 90%, Ceai roșu Pu Erh, Boabe de cătină, Fenicul, Petale de trandafir, Frunze de mentă, Frunze de dud

Infuzie și gustul ceaiului

Ceai galben închis la culoare ușor de cupru, desigur, mai ales după Mate, care este, pământesc. Veți găsi, în același timp, un grapefruit proaspăt care oferă linia principală de apetit. Menta de pepinieră și o atingere delicată de fenicul și mugurii roz vor fi savurate cu un delicios deliciu. În general, compoziția Yerba Mate Fitness este plăcut proaspătă, revigorantă și exotică.

Originea ceaiului

Marea majoritate a ceaiului vrac este format din frunze modificate special și de mate yerba (Ilex paraguariensis), care crește în Brazilia, Chile, Argentina și Paraguay curs. Evergreen copac cu frunze ovale dure, centrul de interes a primit mii de ani în urmă, când a fost folosit pentru o varietate de efecte asupra sănătății au început să folosească indienii Guarani.

Astăzi, copacii care cresc până la 20 de metri în natură sunt păstrați în plantații la maximum 8 metri. Acestea sunt recoltate la fiecare 3 - 4 ani prin tăierea sfârșitului celor mai tinere ramuri. În cazul lui Yerba Mate Green din Brazilia, care este fundamentul acestui ceai, colecția se desfășoară în timpul sezonului ploios. Frunzele vor păstra o culoare verde frumoasă și un conținut ridicat de beneficii pentru sănătate.

Ramurile sunt ambalate cu plicuri și rămase în oxidare naturală. Următorul pas în producerea Yerba Mate este de a încălzi scurt materialul vegetal pentru a opri procesul chimic. Frunzele și crenguțele sunt apoi uscate în dispozitive speciale. Produsul rezultat este tăiat în bucăți mai mici și sortat. Conține 95% din frunze și 5% din crengi mici. De la fermier, îl importăm la 3 luni după recoltare, astfel încât să puteți fi sigur de prospețimea întregului amestec de ceai.
Yerba Mate Fitness conține, de asemenea, roșu Pu Erh ceai și ierburi și fructe. Ceaiul tradițional chinezesc menționat este fabricat din frunze de ceai chinezesc sălbatic (Camellia sinensis). Acestea sunt încă procesate manual, iar acest proces este destul de complex. Fiecare proprietar al grădinii de ceai are propriile proceduri care păzesc ca un ochi în cap. Cu toate acestea, este sigur că frunzele verzi trec prin două fermentări și le lasă să se coacă timp de mai multe luni și ani.

Fructele din acest ceai au fost conservate prin liofilizare. Astfel, acesta păstrează beneficii maxime pentru sănătate, dar și aroma, aroma și culoarea sa naturală. Ierburile vin dintr-un furnizor european certificat. Prelucrarea lor este supusă celor mai stricte controale. La fel ca ambalajele, depozitarea și transportul.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 70 - 80 °C Timp de pregătire 3-5 minute Cantitatea 1-2 lingurițe la 200 ml

Instrucțiuni de preparare

  1. Puneți 1-2 lingurițe de Mate într-o ceașcă (200 ml) și turnați 70-80°C peste apă fierbinte.
  2. Se lasă la infuzat max. 3-5 minute și apoi se scurge. Cu cât lăsați mai mult să infuzeze, cu atât infuzia este mai revigorantă.
  3. După 5 minute, însă, ceaiul începe să devină amar. Din aceeași doză poate fi preparată și o altă infuzie.
  4. Ceaiul astfel preparat poate fi aromatizat cu lămâie sau sirop de arțar.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


ARIPI DE FLUTURE - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

ARIPI DE FLUTURE - ceai verde

Usor, frumos și incredibil de parfumat. Ceai vrac Aripi de fluturi mangaie cele mai fine simturi și descopera cele mai alese gusturi. Rezonanta visinelor, ananasului și florilor de iasomie este perfectă. Pe un fundal proaspat verde de Sencha nu poate oferi nimic altceva decat o experiență gastronomică superba. Lăsați-vă să plutiti pe aripile fluturilor ... La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
77,3 Lei /250 g 30,9 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 27. 2. 2024

GHIMBIR MAGIC CU LĂMÂIE - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

GHIMBIR MAGIC CU LĂMÂIE - ceai verde

Încarcati la maxim și porniti pe drum! Va asteapta campii verzi, dealuri de ghimbir și o umbra blândă de lămâie. Excursia in departari magice atrăgătoare puteti savura in singuratate sau cu prietenii. Relaxați-vă, reîncărcați-vă, împrospătați corpul și sufletul. Nu este nimic greu în asta - ajunge doar sa infuzați ceaiul parfumat cu apă fierbinte ... La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
92,4 Lei /250 g 37,0 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 27. 2. 2024

ELIXIRUL VIEȚII VEȘNICE - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

ELIXIRUL VIEȚII VEȘNICE - ceai verde

Asia este plină de secrete. Oamenii par să trăiască sute de ani, tot timpul zambesc, nu au probleme cu raceala și la final arata foarte bine. Cum o fac? Mediteaza foarte mult, fac exercitii, mananca sanatos și în principal - beau ceai verde zilnic. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
75,7 Lei /250 g 30,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 27. 2. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »