

YERBA MATE FRUCTE EXOTICE
Dacă combinați ceaiul Maté cu gust neobișnuit de delicat și fructe exotice, obțineți un amestec de ceai cu multe superlative. Mai presus de toate, va fi foarte revigorant, apoi extrem de atractiv și în cele din urmă perfect armonios. Ceaiul Yerba Maté Fructe Exotice este pur și simplu o alegere excelentă pentru toți cei cărora le place să descopere și nu intenționează să renunțe la cea mai înaltă calitate. Trebuie să-l încercați!
Compoziție
Yerba Mate 78%, Ananas confiate (ananas, zahăr), Papaya confitata (papaya, zahar), Coaja de lămâie, Aromă naturală, Iarba de lamaieInfuzia și gustul ceaiului
Ceaiul Yerba Maté Fructe exotice oferă o infuzie galbenă, limpede, cu un gust foarte delicios și echilibrat. Este format din prospețimea și gustul pământos tipic ceaiului Yerba Mate, la care se adaugă dulceața fructelor papaya și ananas precum și a plantei iarbă de lămâie.
Acest ceai este potrivit pentru prepararea unei băuturi calde, dar are un gust grozav și în varianta cu gheață.
Originea ceaiului
Planta sud-americană mate (Ilex paraguariensis) este cunoscută în special de iubitorii de băuturi revigorante și răcoritoare. Din frunzele și crenguțele arborelui veșnic verde, răspândit în special în Brazilia, Argentina, Paraguay și Uruguay, se prepară popularul „ceai” încă de pe vremea vechilor indieni. Ei au descoperit calitățile unice ale plantei Yerba Maté și și-au transmis cunoștințele misionarilor iezuiți. De la ei, faima băuturii s-a răspândit în aproape întreaga lume.
Yerba Maté este un arbore, care crește la o altitudine de aproximativ 500 până la 700 de metri, de obicei la umbră și în medii mai umede, în jurul râurilor și pâraielor. Are frunze rigide, ovate, cu o margine zimțată. Pentru ceai se taie vârfurile crengilor cu tot cu frunze la fiecare 3-4 ani. Muncitorii le îndeasă în saci și le lasă să fermenteze. Când fermentația atinge stadiul necesar, aceasta trebuie oprită prin încălzire scurtă. Pe urmă, Yerba Maté se usucă, se macină mai gros și se pune înapoi în saci. Aici maturează timp de 12-24 de luni. La final se macină mai fin, se sortează și ambalează.
Pe lângă alte ingrediente, am adăugat și papaya la Yerba Maté. Motivul este simplu: are gust minunat conține vitamine și minerale prețioase. Planta Carica papaya este renumită pentru fructele sale mari și dulci. Aceste fructe cântăresc între 0,5 și 10 kilograme, sub coajă au o pulpă suculentă de culoare portocalie chiar roșie. În mijloc conțin semințe mici în jeleu transparent. Papaya conține enzima papaină, al cărei consum susține digestia și ajută organismul să combată inflamația. Planta se găsește cel mai des în America Centrală.
Prin combinarea ceaiului Yerba Maté cu papaya, ananas și alte ingrediente, am creat o bombă energizantă plină de vitamine, pe care o puteți savura atât caldă cât și cu gheață. Vara potolește setea și iarna încălzește.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Puneți 1-2 lingurițe de Mate într-o ceașcă (200 ml) și turnați 70-80°C peste apă fierbinte.
- Se lasă la infuzat max. 3-5 minute și apoi se scurge. Cu cât lăsați mai mult să infuzeze, cu atât infuzia este mai revigorantă.
- După 5 minute, însă, ceaiul începe să devină amar. Din aceeași doză poate fi preparată și o altă infuzie.
- Ceaiul astfel preparat poate fi aromatizat cu lămâie sau sirop de arțar.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

CALABASA CU MODEL 150-250 ml - 1 buc.
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

YERBA MATE CU VIȘINE

GUARANA YERBA MATE ENERGY
