

YERBA MATE PUTERE VEȘNICĂ
Zilele trec,și munca stă pe loc? Nu știți cu ce să începeți mai întâi? Căutați ritmul vieții? Indienii din Amazonia v-ar sfatuii:Consumați Yerba Mate! Și noi adăugăm: Beți-l cu Gunpowder, ginseng,soc și hrean. Nu este nevoie să dovedim de ce. Are gust uimitor, miroase grozav, funcționează 100%. Este potrivit pentru prepararea băuturilor calde, cum ar fi plajele braziliene și reci ca si cascadele locale. Încercati!
Compoziție
Yerba Mate 92%, Soc negru, Ceai verde China Gunpowder, Aromă naturală, Coriandru, Coada-calului, Rădăcina de ginseng SiberianInfuzie și gustul ceaiului
Puterea eternă acționează ca o bomba energetică după prima gustare. O combinație de gust de pământ, dulce, luxuriant, piper și ușor picant găsește fani printre "primii băutori". Infuzia are o culoare galben pal și miroase fumuriu și a fructe.
Originea ceaiului
Principalul ingredient al Yerba Mateeste brazilianul Mate Green. Acesta conține 95% din petale și 5% din crengi. Acesta este recoltat în timpul sezonului ploios de la paraguayan (Ilex paraguariensis) copaci, a căror mediu natural este malurile de pârâuri și păduri din America de Sud. Ceaiul verde a fost primul care a fost crescut de gardienii tribului Guarani, învățați de misionarii iezuiți. Motivul a fost simplu - Yerba Mate conține cafeină, tanini, teofilină, vitaminele A, B, C și alte beneficii pentru sănătate. Datorită acestora, pot să susțină imunitatea, să acționeze antibacterian și să ofere organismului o prospețime mentală și fizică.
Cum se face Mate? Ramurile finale sunt ținute de fermieri (de obicei de mână), umplute în saci de iută și fermentate în mod natural. Procesul se încheie cu o încălzire scurtă scurtă. Mate este apoi uscat, zdrobit în bucăți mai mici, apoi cernut din nou în saci. Ei maturează timp de câteva luni.
De asemenea, celelalte ingrediente ale acestui ceai merită văzute. Horsetailul, care se găsește în zona temperată a emisferei nordice, este predominant alcătuit din acid silicic, saponine, echisetonin și alte substanțe care favorizează sănătatea. Fitoterapia folosește efectele sale pentru a vindeca problemele bacteriene și fungice, întinerește rinichii, îmbunătățește starea pielii, unghiilor și părului.
Să ne oprim la Gunpowder - un ceai verde, pe care cultivarea, recoltarea și producția sunt supravegheate foarte atent. Frunzele de ceai chinezesc sunt transformate în mărgele mici atunci când sunt procesate. Cu cât sunt mai mici, cu atât mai bine este praful de foc. Acest ceai este foarte popular în Japonia, China, Coreea și Taiwan. Conține teină, flavonoide și multe alte beneficii pentru sănătate. Consumul regulat și pe termen lung poate stimula sănătatea inimii și a vaselor și poate prelungi viața celulară.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Puneți 1-2 lingurițe de Mate într-o ceașcă (200 ml) și turnați 70-80°C peste apă fierbinte.
- Se lasă la infuzat max. 3-5 minute și apoi se scurge. Cu cât lăsați mai mult să infuzeze, cu atât infuzia este mai revigorantă.
- După 5 minute, însă, ceaiul începe să devină amar. Din aceeași doză poate fi preparată și o altă infuzie.
- Ceaiul astfel preparat poate fi aromatizat cu lămâie sau sirop de arțar.

























Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

YERBA MATE ELABORADO CON PALO

SHAPE TEA (CEAI DE SLĂBIT) - amestec
