075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

YERBA MATE PUTERE VEȘNICĂ

Cod: 884

Zilele trec,și munca stă pe loc? Nu știți cu ce să începeți mai întâi? Căutați ritmul vieții? Indienii din Amazonia v-ar sfatuii:Consumați Yerba Mate! Și noi adăugăm: Beți-l cu Gunpowder, ginseng,soc și hrean. Nu este nevoie să dovedim de ce. Are gust uimitor, miroase grozav, funcționează 100%. Este potrivit pentru prepararea băuturilor calde, cum ar fi plajele braziliene și reci ca si cascadele locale. Încercati!

Pachete mari:
Pachete mici:
49,4 Lei /250 g 19,8 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 5. 4. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Brazilia
Gust
Gust:
Grapefruit, Koriandr
Pentru copii
Pentru copii:
de la 15 ani

Compoziție

Yerba Mate 92%, Soc negru, Ceai verde China Gunpowder, Aromă naturală, Coriandru, Coada-calului, Rădăcina de ginseng Siberian

Infuzie și gustul ceaiului

Puterea eternă acționează ca o bomba energetică după prima gustare. O combinație de gust de pământ, dulce, luxuriant, piper și ușor picant găsește fani printre "primii băutori". Infuzia are o culoare galben pal și miroase fumuriu și a fructe.

Originea ceaiului

Principalul ingredient al Yerba Mateeste brazilianul Mate Green. Acesta conține 95% din petale și 5% din crengi. Acesta este recoltat în timpul sezonului ploios de la paraguayan (Ilex paraguariensis) copaci, a căror mediu natural este malurile de pârâuri și păduri din America de Sud. Ceaiul verde a fost primul care a fost crescut de gardienii tribului Guarani, învățați de misionarii iezuiți. Motivul a fost simplu - Yerba Mate conține cafeină, tanini, teofilină, vitaminele A, B, C și alte beneficii pentru sănătate. Datorită acestora, pot să susțină imunitatea, să acționeze antibacterian și să ofere organismului o prospețime mentală și fizică.

Cum se face Mate? Ramurile finale sunt ținute de fermieri (de obicei de mână), umplute în saci de iută și fermentate în mod natural. Procesul se încheie cu o încălzire scurtă scurtă. Mate este apoi uscat, zdrobit în bucăți mai mici, apoi cernut din nou în saci. Ei maturează timp de câteva luni.

De asemenea, celelalte ingrediente ale acestui ceai merită văzute. Horsetailul, care se găsește în zona temperată a emisferei nordice, este predominant alcătuit din acid silicic, saponine, echisetonin și alte substanțe care favorizează sănătatea. Fitoterapia folosește efectele sale pentru a vindeca problemele bacteriene și fungice, întinerește rinichii, îmbunătățește starea pielii, unghiilor și părului.

Să ne oprim la Gunpowder - un ceai verde, pe care cultivarea, recoltarea și producția sunt supravegheate foarte atent. Frunzele de ceai chinezesc sunt transformate în mărgele mici atunci când sunt procesate. Cu cât sunt mai mici, cu atât mai bine este praful de foc. Acest ceai este foarte popular în Japonia, China, Coreea și Taiwan. Conține teină, flavonoide și multe alte beneficii pentru sănătate. Consumul regulat și pe termen lung poate stimula sănătatea inimii și a vaselor și poate prelungi viața celulară.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 70 - 80 °C Timp de pregătire 3-5 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Puneți 1-2 lingurițe de Mate într-o ceașcă (200 ml) și turnați 70-80°C peste apă fierbinte.
  2. Se lasă la infuzat max. 3-5 minute și apoi se scurge. Cu cât lăsați mai mult să infuzeze, cu atât infuzia este mai revigorantă.
  3. După 5 minute, însă, ceaiul începe să devină amar. Din aceeași doză poate fi preparată și o altă infuzie.
  4. Ceaiul astfel preparat poate fi aromatizat cu lămâie sau sirop de arțar.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


YERBA MATE ELABORADO CON PALO
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

YERBA MATE ELABORADO CON PALO

Ce va ofera în America de Sud? Indiferent dacă vizitați un restaurant gourmet sau o familie săracă la marginea orașului, întotdeauna veti fi serviti cu un Mate cald. Comoara verde indiană la inceput o mestecau cu frunze de coca. Pentru că are mari abilități de stimulare, azi se foloseste la pregatirea ceaiului. În Argentina, Chile, Brazilia și Paraguay a devenit o băutură națională. Poate că va gasi loc si în casa voastra... La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
44,1 Lei /250 g 17,6 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 5. 4. 2023

SHAPE TEA (CEAI DE SLĂBIT) - amestec
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

SHAPE TEA (CEAI DE SLĂBIT) - amestec

Ceaiul vrac din categoria MUST HAVE! Cine caută o siluetă subțire, acesta ajută la împlinirea visului. Datorită conținutului Pu Erhu și Mate, celor doi ucigași ai ""mânerelor de dragoste"", vă readuce in condiție bună si in blugii care ati purtat anul trecut. Shape Tea funcționează rapid și fără compromisuri. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
81,3 Lei /250 g 32,5 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 5. 4. 2023

GUARANA YERBA MATE ENERGY
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

GUARANA YERBA MATE ENERGY

O porție bună de energie, care vă poate propulsa până la Lună, o nouă dimensiune a tonusului psihic. Denumiți-vă experiența cu ceaiul Yerba Mate Guarana Energy așa cum doriți. Dar credeți-ne că potențialul ceaiului cu gust de mango să vă pună pe picioare este foarte mare. Doar l-am amestecat din cele mai bune ingrediente. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
58,7 Lei /250 g 23,5 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 5. 4. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »