

YOGI AMESTEC - ceai ayurvedic
Într-un cuvânt, echilibrat. Ceaiul Ayurvedic Yogi vă pune în echilibru. Linisteste stomacul, eliberează capul dureros, încălzește mâinile înghețate. Pregatiti-va amestecul cu condimente separat sau adaugti o lingurita langa Assam de calitate. În primul rand veți obține o băutură excelenta pentru relaxare de seară, în al doilea rând, un aliat puternic pentru startul de dimineta. Încercați ambele. Mixul Yogi vă va distra.
Compoziție
Scorțișoară, Bucăți de ghimbir, Cuișoare, Cardamon, Piper negruInfuzia și gustul ceaiului
Dulceag, picant și încălzitor - acesta este gustul mixului Yogi. Miroase desigur a condimente iar infuzia sa este foarte deschisă la culoare.
Originea ceaiului
Dacă vă interesează unde anume „s-a născut” fiecare ingredientele din acest ceai vrac de plante Yogi, atunci citiți mai departe... Sorțișoara Ceylon provine bineînțeles din Sri Lanka. De peste 6000 de ani se utilizează în medicina populară și ca parte a băuturilor și a deserturilor. Soarța scorțișorului se recoltează de două ori pe an, iar după îndepărtarea plutei se rulează în celebrul baton dublu. Scorțișoara este apreciată în special de către persoanele care suferă de infecții, probleme digestive, dureri articulare sau hiperglicemie. Ghimbirul este o plantă originară din China și India. Îl foloseau însă deja vechii greci și romani, atât la asezonarea mâncării, cât și ca mijloc de susținere a condiției psihice și fizice. Rizomii cu gust și aromă intensă au un efect benefic asupra digestiei și imunității.
O parte nu mai puțin interesantă a mixului Yogi sunt cuișoarele - mugurii arborelui exotic Syzygium aromaticum. Se culeg de mai mult de 2,5 mii de ani, pentru că nu sunt doar un condiment excelent, dar și un luptător eficient împotriva durerii și microorganismelor. Cardamomul crește în Sri Lanka, China și Sumatra. Fructele arbustului tropical au fost utilizate, ca și ghimbirul, deja de către romani. Măcinate se adaugă în produse de patiserie și ceaiuri, medicina tradițională recomandă cardamomul pentru susținerea sistemului nervos, digestiv si imunitar.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Instrucțiuni de preparare
- Se toarnă amestecul de yogi cu apă în proporție de 1 linguriță la 1,5-2 dl apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Amestecul se fierbe timp de 1-2 minute, apoi se strecoară.
- Se poate adăuga lapte și îndulci cu zahăr.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

MASALA CHAI - ceai negru

CEAI AYURVEDIC STEA DE SEARA

AMESTEC AYURVEDIC TULSI CU GHIMBIR
Ați vizualizat
