075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

YOGI AMESTEC - ceai ayurvedic

Cod: 939

Într-un cuvânt, echilibrat. Ceaiul Ayurvedic Yogi vă pune în echilibru. Linisteste stomacul, eliberează capul dureros, încălzește mâinile înghețate. Pregatiti-va amestecul cu condimente separat sau adaugti o lingurita langa Assam de calitate. În primul rand veți obține o băutură excelenta pentru relaxare de seară, în al doilea rând, un aliat puternic pentru startul de dimineta. Încercați ambele. Mixul Yogi vă va distra.

Pachete mari:
Pachete mici:
75,9 Lei /250 g 30,4 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
UE
Gust
Gust:
Dulceag moderat, Picant

Compoziție

Scorțișoară, Bucăți de ghimbir, Cuișoare, Cardamon, Piper negru

Infuzia și gustul ceaiului

Dulceag, picant și încălzitor - acesta este gustul mixului Yogi. Miroase desigur a condimente iar infuzia sa este foarte deschisă la culoare.

Originea ceaiului

Dacă vă interesează unde anume „s-a născut” fiecare ingredientele din acest ceai vrac de plante Yogi, atunci citiți mai departe... Sorțișoara Ceylon provine bineînțeles din Sri Lanka. De peste 6000 de ani se utilizează în medicina populară și ca parte a băuturilor și a deserturilor. Soarța scorțișorului se recoltează de două ori pe an, iar după îndepărtarea plutei se rulează în celebrul baton dublu. Scorțișoara este apreciată în special de către persoanele care suferă de infecții, probleme digestive, dureri articulare sau hiperglicemie. Ghimbirul este o plantă originară din China și India. Îl foloseau însă deja vechii greci și romani, atât la asezonarea mâncării, cât și ca mijloc de susținere a condiției psihice și fizice. Rizomii cu gust și aromă intensă au un efect benefic asupra digestiei și imunității.

O parte nu mai puțin interesantă a mixului Yogi sunt cuișoarele - mugurii arborelui exotic Syzygium aromaticum. Se culeg de mai mult de 2,5 mii de ani, pentru că nu sunt doar un condiment excelent, dar și un luptător eficient împotriva durerii și microorganismelor. Cardamomul crește în Sri Lanka, China și Sumatra. Fructele arbustului tropical au fost utilizate, ca și ghimbirul, deja de către romani. Măcinate se adaugă în produse de patiserie și ceaiuri, medicina tradițională recomandă cardamomul pentru susținerea sistemului nervos, digestiv si imunitar.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Instrucțiuni de preparare

  1. Se toarnă amestecul de yogi cu apă în proporție de 1 linguriță la 1,5-2 dl apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Amestecul se fierbe timp de 1-2 minute, apoi se strecoară.
  4. Se poate adăuga lapte și îndulci cu zahăr.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


MASALA CHAI - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MASALA CHAI - ceai negru

Ceaiul indian pentru incălzire va fi apreciat atunci cand asteptati primavara sau dupa-amiaza lunga pe timp de toamnă. Compoziția sa specială poate pune sângele în mișcare, să încălzească întregul corp, să stimuleze imunitatea și să îndepărteze bacteriile și virușii. Este plin de condimente aromate, datorită cărora are un miros neinlocuit și un gust și mai original.Ceaiul Masala Chai poate fi aromatizat cu lapte, miere sau zahăr din trestie, conform Rețetei Ayurvedice. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
70,4 Lei /250 g 28,2 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024

IASOMIE - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

IASOMIE - ceai verde

Dacă încă nu știți care dintre cele mai minunate ceaiuri pe care le alegeți, pariați pe clasicul de iasomie. Specialitatea renumită a Orientului îndepărtat are un miros incantator ceresc, care este stins de astrigența interioară. Ceaiul de iasomie aparține culturii tradiționale chinezești de cel puțin o mie de ani. Când îl gustați, va deveni preferat. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
68,2 Lei /250 g 27,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024

CEAI AYURVEDIC DE PLANTE PENTRU FEMEI
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CEAI AYURVEDIC DE PLANTE PENTRU FEMEI

Doamnelor, treceti peste lucrurile zilnice cu ușurință! Copiii o data vor crește, șefa nu va mai concura cu voi, iar soțul sigur va învăța sa-si puna la loc șosetele. Și dacă nu, atunci fiți indiferente. Cel puțin pentru un moment când cu o cana de ceai aromat va relaxati pe canapeaua preferata și închideti ochii. Aveți dreptul la asta. Chiar dacă tună jur imprejur! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
71,8 Lei /250 g 28,7 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »