ACAI BIO - pudră
Este ca și cum ați amesteca ciocolata cu afine și zmeură. Pulberea 100% din fructe de Acai are un gust foarte plăcut și o serie de proprietăți excelente. Nu degeaba este considerat unul dintre cei mai puternici antioxidanți naturali și cel mai complex aliment de pe planetă. În ceea ce privește calitatea organică, Acaiul stă foarte bine. Fructele cresc fără poluare și pot lua toate substanțele nutritive importante din mediul lor natural. Gustul, culoarea, dar și raportul dintre substanțele conținute este, prin urmare, mult mai intens și mai bogat. Așa-numitul super aliment, își găsește drumul către un număr tot mai mare de consumatori. Pudra de Acai se amestecă în apă sau suc, se adaugă în lapte, kefir, iaurt. Este gustoasă dar și benefică.
Compoziție
Acai pulbere BIO 100%INFUZIA ȘI GUSTUL PLANTEI
La prima vedere, seamănă cu o cafea neagră, în care scânteile purpurii clipesc jucăuș. Parfumul vă poate aminti de boabele de cacao crude și neprocesate. Gustul este pământos, cu un gust final dulce.
ORIGINEA PLANTEI
Fructul palmierului care este extrem de popular în prezent cu denumirea latină Euterpe oleracea se pare că odată de mult a salvat tribul indian Itaki de foame.
Conform legendei, membrilor tribului Itaki le-a mers atât de bine încât au fost din ce în ce mai mulți. Și pe măsură ce alimentele au fost tot mai puține, conducătorul Tupa a ordonat să nu se mai nască copii. Și când totuși se năștea câte unul, a trebuit să fie sacrificat imediat. Cum se întâmplă de obicei, fiica sa Iaca a rămas la scurt timp însărcinată. Pentru a-și păstra cuvântul, conducătorul și-a sacrificat nepoata. Mama ei aproape a înnebunit din cauza pierderii dureroase, iar când a auzit copilul plângând într-o noapte, a ieșit din colibă. A văzut un copil mic lângă un palmier înalt. A fugit mai aproape, bebelușul a dispărut și ea a leșinat. Dimineața, au găsit-o sub un palmier acoperită cu boabe purpurii închise. I-au numit Acai (in versul cuvântului Iaca) și nu au mai fost niciodată flămânzi.
Palmierul Acai este cu adevărat înalt și zvelt. Crește în zonele joase din America de Sud și atinge o înălțime de 20 de metri. Frunzele au 2-4 metri lungime, florile sunt albe, iar fructele sunt rotunde de culoare roșie-purpurie, cu un diametru de 1-1,5 centimetri cu o coajă subțire. Pe lângă fructele la care ajungem într-o clipă, se recoltează și frunzele de Acai (pentru a pregăti un decoct care combate febra), suc de trunchi (pentru răni și înțepături de scorpion) și rădăcini (decoctul se administrează în malarie și diabet).
Dar înapoi la boabele Acai. Cel mai adesea, extractul lor este adăugat în suplimentele nutritive. Desigur, pentru a-și păstra forma și durata de păstrare, acestea sunt completate cu mulți aditivi artificiali. Pulberea 100% naturală nu conține nimic în plus. Se realizează prin măcinarea boabelor liofilizate (uscate prin congelare), astfel încât culoarea, gustul, aroma și, bineînțeles, toate substanțele sănătoase să fie păstrate. Putem menționa antocianine cu o capacitate antioxidantă considerabilă, vitaminele A, C, E și grupa de vitamine B, potasiu, fier, calciu, sodiu, magneziu și alte minerale și acizi grași nesaturați.
Consumul de fructe de Acai stimulează sistemul imunitar, furnizează energie și ajută la concentrare. Fructele de Acai sunt populare în rândul sportivilor și a fanilor unui stil de viață sănătos, precum și a persoanelor cu muncă intelectuală solicitantă. Acai este implicat în regenerarea organismului, vindecare, convalescență și somn sănătos. Este, de asemenea, utilizat pentru suprimarea poftei de mâncare.
Depozitați pulberea de Acai într-un recipient etanș și nu lăsați la îndemâna copiilor. Nu depășiți doza zilnică recomandată și nu folosiți suplimente alimentare ca substitut pentru o alimentație variată.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Instrucțiuni de preparare
- Amestecați o linguriță (4 grame) de pulbere de Acai cu suc, iaurt, chefir sau o altă băutură.
- Puteți consuma de 2x pe zi.