075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

ACEROLA BIO (Malpighia emarginata) - pudră

Cod: 1617

O comoară din Brazilia care se poate învinge cu ușurință fiecare răceală. Uitați de citrice și faceți loc pe raft pentru pulberea de cireșe Acerola de calitate organică, care, prin conținutul lor de vitamina C, le întrece. Deținătorul recordului din Caraibe și super-fructul cucerește treptat întreaga lume cu gustul său răcoritor și contribuția extraordinară la sănătatea noastră.

Pachete mari:
Pachete mici:
227,3 Lei /250 g 90,9 Lei /100 g
Vom livra marți, 27. 2. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Brazilia
Gust
Gust:
Acrișor
Pentru copii
Pentru copii:
de la 4 ani
BIO
BIO:
Da

Compoziție

100%

Infuzia și gustul plantei

Utilizarea pulberii de acerola este diversă. Dacă o amestecați într-un pahar cu apă pură, veți obține o băutură aurie care vă va surprinde cu un gust acrișor foarte plăcut fără finalul stringent tipic al unei lămâi, de exemplu.

Originea plantei

Acerola, cunoscută și sub numele de cireșul din vestul Indiei sau cireșul Barbados, își are originile în însoritele Caraibe și America Centrală. Cu timpul, însă, s-a răspândit în mod natural pe continentul sud-american și în unele regiuni subtropicale din Asia. Datorită efectului său excelent asupra corpului uman, a început să fie cultivată în ultimii ani în aproape întreaga regiune tropicală, deci poate fi găsită și în Australia, Ghana și, de exemplu, în Insulele Canare și chiar la sud de Florida.

Cireșele Acerola cresc pe un arbust veșnic verde, relativ masiv. Planta oferă primele fructe la aproximativ trei ani. Apoi, se umple din plin cu bile roșii mari de până la trei centimetri, care sunt incredibil de asemănătoare cu binecunoscutele cireșe. Sub coajă se ascunde pulpa galbenă, datorită căreia pudra are o culoare aurie.

Gustul acerolei proaspete (latina Malpighia emarginata) este cu adevărat acru. Și nu e de mirare, pentru că o cireașă conține la fel de multă vitamina C ca două lămâi întregi. Aciditatea intensă descurajează puțin consumul direct de fructe, astfel încât cel mai adesea puteți întâlni acerola ca ingredient în sucuri și siropuri de fructe, în capsule sau sub formă de pulbere.

Cu toate acestea, pulberea câștigă în mod clar în domeniul beneficiilor. Este o sursă ușor absorbabilă a tuturor substanțelor importante pe care le are acerola. Este fabricată din fructe liofilizate, astfel că reține toate vitaminele și mineralele. Se dizolvă foarte ușor, deci este ideală ca ingredient sănătos și gustos într-o varietate de alimente și băuturi. Dar cu siguranță nu se va pierde nici măcar în compania apei obișnuite, atunci când puteți prepara cu ușurință o bombă de vitamine, care vă va trezi cu adevărat și vă va reîmprospăta.

Acerola în doze mici poate fi utilizată și de femeile însărcinate, este un supliment alimentar util care ne va sprijini sănătatea.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 90 - 100 °C Cantitatea 1 linguriță la 2,5 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Puteți adăuga pulbere de acerola în apă, suc, terci, iaurt sau piureuri.
  2. La prepararea ceaiului, se recomandă să preparați 1 linguriță cu 250 ml de apă clocotită.
  3. Se recomandă o linguriță de 3-5 ori pe săptămână, în cazul copiilor ar trebui să fie doză mai mică.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


15% JOS
GOJI - ZMEURĂ - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

GOJI - ZMEURĂ - ceai de fructe

Căutați un elixir de tinerețe și frumusețe? Încercați ceaiul nostru - o combinație cuceritoare de proprietăți antioxidante, regenerative și benefice de afine, pere,cătină, fructe de pădure, ananas, papaya și afine este îmbogățită cu magia miraculoasa de kiwi și goji. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
71,5 Lei /250 g 60,8 Lei /250 g 24,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 27. 2. 2024

SENCHA GHIMBIR - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

SENCHA GHIMBIR - ceai verde

Cel mai popular ceai japonez are un gust perfect în sine. Dar când am adaugat niște bucăți de ghimbir, Sencha a primit o nouă dimensiune. În afara unui gust plăcut, ușor astringent, cu tonuri florale, acesta are acum un voal aromat și usor picant. Ghimbirul a fost folosit în mod tradițional pentru a promova imunitatea. Încercați efectele sale în combinație cu ceaiul verde. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
52,4 Lei /250 g 21,0 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 27. 2. 2024

GHIMBIR MAGIC CU LĂMÂIE - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

GHIMBIR MAGIC CU LĂMÂIE - ceai verde

Încarcati la maxim și porniti pe drum! Va asteapta campii verzi, dealuri de ghimbir și o umbra blândă de lămâie. Excursia in departari magice atrăgătoare puteti savura in singuratate sau cu prietenii. Relaxați-vă, reîncărcați-vă, împrospătați corpul și sufletul. Nu este nimic greu în asta - ajunge doar sa infuzați ceaiul parfumat cu apă fierbinte ... La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
92,4 Lei /250 g 37,0 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 27. 2. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »