075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

ACEROLA BIO (Malpighia emarginata) - pudră

Cod: 1617

O comoară din Brazilia care se poate învinge cu ușurință fiecare răceală. Uitați de citrice și faceți loc pe raft pentru pulberea de cireșe Acerola de calitate organică, care, prin conținutul lor de vitamina C, le întrece. Deținătorul recordului din Caraibe și super-fructul cucerește treptat întreaga lume cu gustul său răcoritor și contribuția extraordinară la sănătatea noastră.

Pachete mari:
Pachete mici:
349,6 Lei /250 g 139,8 Lei /100 g
Vom livra marți, 4. 4. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Brazilia
Gust
Gust:
Acrișor
Pentru copii
Pentru copii:
de la 4 ani
BIO
BIO:
Da

Compoziție

100%

Infuzia și gustul plantei

Utilizarea pulberii de acerola este diversă. Dacă o amestecați într-un pahar cu apă pură, veți obține o băutură aurie care vă va surprinde cu un gust acrișor foarte plăcut fără finalul stringent tipic al unei lămâi, de exemplu.

Originea plantei

Acerola, cunoscută și sub numele de cireșul din vestul Indiei sau cireșul Barbados, își are originile în însoritele Caraibe și America Centrală. Cu timpul, însă, s-a răspândit în mod natural pe continentul sud-american și în unele regiuni subtropicale din Asia. Datorită efectului său excelent asupra corpului uman, a început să fie cultivată în ultimii ani în aproape întreaga regiune tropicală, deci poate fi găsită și în Australia, Ghana și, de exemplu, în Insulele Canare și chiar la sud de Florida.

Cireșele Acerola cresc pe un arbust veșnic verde, relativ masiv. Planta oferă primele fructe la aproximativ trei ani. Apoi, se umple din plin cu bile roșii mari de până la trei centimetri, care sunt incredibil de asemănătoare cu binecunoscutele cireșe. Sub coajă se ascunde pulpa galbenă, datorită căreia pudra are o culoare aurie.

Gustul acerolei proaspete (latina Malpighia emarginata) este cu adevărat acru. Și nu e de mirare, pentru că o cireașă conține la fel de multă vitamina C ca două lămâi întregi. Aciditatea intensă descurajează puțin consumul direct de fructe, astfel încât cel mai adesea puteți întâlni acerola ca ingredient în sucuri și siropuri de fructe, în capsule sau sub formă de pulbere.

Cu toate acestea, pulberea câștigă în mod clar în domeniul beneficiilor. Este o sursă ușor absorbabilă a tuturor substanțelor importante pe care le are acerola. Este fabricată din fructe liofilizate, astfel că reține toate vitaminele și mineralele. Se dizolvă foarte ușor, deci este ideală ca ingredient sănătos și gustos într-o varietate de alimente și băuturi. Dar cu siguranță nu se va pierde nici măcar în compania apei obișnuite, atunci când puteți prepara cu ușurință o bombă de vitamine, care vă va trezi cu adevărat și vă va reîmprospăta.

Acerola în doze mici poate fi utilizată și de femeile însărcinate, este un supliment alimentar util care ne va sprijini sănătatea.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 90 - 100 °C Cantitatea 1 linguriță la 2,5 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Puteți adăuga pulbere de acerola în apă, suc, terci, iaurt sau piureuri.
  2. La prepararea ceaiului, se recomandă să preparați 1 linguriță cu 250 ml de apă clocotită.
  3. Se recomandă o linguriță de 3-5 ori pe săptămână, în cazul copiilor ar trebui să fie doză mai mică.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


VIS DE COPIL NATURAL - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

VIS DE COPIL NATURAL - ceai de fructe

Fără hibiscus și in calitate superioară! Acest ceai de fructe prețios este un vis nu numai pentru copii, dar și pentru părinții lor. Atât de multe lucruri sănătoase nu ati putea pune într-o gustare. Am făcut-o in locul dvs. și am amestecat ceaiul care poate scăpa copii de tusit, durere în gât și oboseală. Și ca bonus, le trece gustul de bomboane adus din greșeală de bunica. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
76,4 Lei /250 g 30,6 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 4. 4. 2023

GHIMBIR PROASPAT - ceai de plante
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

GHIMBIR PROASPAT - ceai de plante

Credem că ghimbirul "ajuta la tot" vă va ajuta si pe dvs. Ceaiul de ghimbir cu bucăți mari de fructe suculente vă pune pe picioare. Indiferent dacă trebuie să scăpați de nasul înfundat ,răceală sau de starea proastă, alegeți ghimbirul. Are un gust minunat răcoritor și multe efecte pozitive asupra sănătății. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
86,6 Lei /250 g 34,6 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 4. 4. 2023

COȘULEȚ PLIN CU PLANTE - amestec de plante
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

COȘULEȚ PLIN CU PLANTE - amestec de plante

Cât de frumos arată, și ce gust bun! Un coș plin cu plante aduce bucurie de mai multe ori. Ceaiul pregatit din ele puteti bea timp de multe zile. Vă va reîmprospăta și vă va înveseli. Datorită roiniței, vă descurcati repede la lucru, menta vă ajută cu senzația stomacului umflat, iar căpșunile adaugă un gust pentru momentele de seară în doi. Toate ingredientele asigură îmbunătățirea imunității, regenerarea rapidă și detoxifierea plăcută. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
98,4 Lei /250 g 39,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 4. 4. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »