

ACEROLA BIO (Malpighia emarginata) - pudră
O comoară din Brazilia care se poate învinge cu ușurință fiecare răceală. Uitați de citrice și faceți loc pe raft pentru pulberea de cireșe Acerola de calitate organică, care, prin conținutul lor de vitamina C, le întrece. Deținătorul recordului din Caraibe și super-fructul cucerește treptat întreaga lume cu gustul său răcoritor și contribuția extraordinară la sănătatea noastră.
Compoziție
100%Infuzia și gustul plantei
Utilizarea pulberii de acerola este diversă. Dacă o amestecați într-un pahar cu apă pură, veți obține o băutură aurie care vă va surprinde cu un gust acrișor foarte plăcut fără finalul stringent tipic al unei lămâi, de exemplu.
Originea plantei
Acerola, cunoscută și sub numele de cireșul din vestul Indiei sau cireșul Barbados, își are originile în însoritele Caraibe și America Centrală. Cu timpul, însă, s-a răspândit în mod natural pe continentul sud-american și în unele regiuni subtropicale din Asia. Datorită efectului său excelent asupra corpului uman, a început să fie cultivată în ultimii ani în aproape întreaga regiune tropicală, deci poate fi găsită și în Australia, Ghana și, de exemplu, în Insulele Canare și chiar la sud de Florida.
Cireșele Acerola cresc pe un arbust veșnic verde, relativ masiv. Planta oferă primele fructe la aproximativ trei ani. Apoi, se umple din plin cu bile roșii mari de până la trei centimetri, care sunt incredibil de asemănătoare cu binecunoscutele cireșe. Sub coajă se ascunde pulpa galbenă, datorită căreia pudra are o culoare aurie.
Gustul acerolei proaspete (latina Malpighia emarginata) este cu adevărat acru. Și nu e de mirare, pentru că o cireașă conține la fel de multă vitamina C ca două lămâi întregi. Aciditatea intensă descurajează puțin consumul direct de fructe, astfel încât cel mai adesea puteți întâlni acerola ca ingredient în sucuri și siropuri de fructe, în capsule sau sub formă de pulbere.
Cu toate acestea, pulberea câștigă în mod clar în domeniul beneficiilor. Este o sursă ușor absorbabilă a tuturor substanțelor importante pe care le are acerola. Este fabricată din fructe liofilizate, astfel că reține toate vitaminele și mineralele. Se dizolvă foarte ușor, deci este ideală ca ingredient sănătos și gustos într-o varietate de alimente și băuturi. Dar cu siguranță nu se va pierde nici măcar în compania apei obișnuite, atunci când puteți prepara cu ușurință o bombă de vitamine, care vă va trezi cu adevărat și vă va reîmprospăta.
Acerola în doze mici poate fi utilizată și de femeile însărcinate, este un supliment alimentar util care ne va sprijini sănătatea.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Puteți adăuga pulbere de acerola în apă, suc, terci, iaurt sau piureuri.
- La prepararea ceaiului, se recomandă să preparați 1 linguriță cu 250 ml de apă clocotită.
- Se recomandă o linguriță de 3-5 ori pe săptămână, în cazul copiilor ar trebui să fie doză mai mică.















Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

VIS DE COPIL NATURAL - ceai de fructe

GHIMBIR PROASPAT - ceai de plante
