

AMESTEC DE FRUCTE GOJI,LĂMÂIE ȘI ZMEURĂ - ceai de fructe
Ceai de fructe într-o alta haina. Gutui, nuca de cocos, goji - asta este exotica pe care vreti sa o savurati de la micul dejun pana la cina. Il plac copii și iubitori de ceai experimentați, nu conține teină și este amestecat cu cele mai alese ingrediente. Toate au fost cultivate, recoltate și procesate pentru a menține maximum de mirosuri, arome și vitamine. Așa că bucurați-vă de Mix cu goji, lămâie și zmeură. Iarna fierbinte, vara cu gheață.
Compoziție
Bucăți de gutui, Bucăți de măr, Chipsuri de nucă de cocos (nucă de cocos, zahăr), Iarba de lamaie, Hibiscus, Coaja de lămâie, Zmeură 2%, Goji 2%, Albăstrea, Aromă naturalăInfuzia și gustul ceaiului
Amestecul de fructe cu goji, lămâie și zmeură dă un parfum roșu frumos mirosind zmeură cu nucă de cocos. Gustul este, desigur, reflectă o dulceață plăcută de mere și gutui, prospețimea hibiscusului, o concluzie atractivă va avea grijă chips-urile de nucă de cocos.
Originea ceaiului
Suporterii medicinei tradiționale chineze ne-ar lăuda. Am amestecat un amestec de ceai care conține unul dintre cele mai populare fructe de padure - goji. Fructele roșii considerate un elixir al tineretului provin din chinensul chinezesc (Lycium chinense). În China, Japonia și Coreea se poate vedea o plantă de 1-3 m, destul de nepretențioasă, dar a apărut recent în Europa și în grădinile cehe. Așa cum am menționat, este în principal cultivat din cauza fructelor, dar experții folosesc și frunzele, coaja și rădăcinile pastoralistei. Goji, adesea denumită fructul fericirii, conține aminoacizi, oligoelemente, oligoelemente (fier, calciu, cupru, zinc ...), vitaminele B și beta-carotenul. Datorită acestui fapt, aceasta ajută la neutralizarea radicalilor liberi și ajută la încetinirea îmbătrânirii naturale a celulelor.
Gutuiul nu este doar un fruct tradițional. Grădinarii și producătorii de fructe din Ceh o cunosc mai mult ca un copac. Cydonia oblonga este o sursă de fructe preferate, care sunt prelucrate în principal în jeleu sau jeleu în Marea Mediterană și Asia Centrală, iar rachia este de asemenea arsă. Fructele galbene seamănă cu pere sau mere. Acestea sunt bogate in vitamina C si vitamina B, continand zinc, potasiu, calciu si fier.
A treia materie primă care a "semnat" numele acestui ceai (și a observat imediat după ce a savurat băutura) este nuca de cocos.Pulpa albă de nucă de cocos este o sursă bogată de potasiu, vitamină B și vitamină C. Cocos nucifera crește de peste 3000 de ani. Ele cresc până la 30 de metri și pot fi găsite în tropice, în jurul marilor râuri și mări.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 10 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.

























Valoarea energetică: | 10 kJ / 2 kcal |
Grăsimi: | 0.1 g |
din care saturați: | 0.1 g |
Carbohidrați: | 0.5 g |
din care zaharuri: | 0.3 g |
Proteină: | 0.1 g |
Sare: | 0.01 g |
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

VIS DE COPIL NATURAL - ceai de fructe

UNICUL MANGO - ceai de fructe
