075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Amestec de relaxare ayurvedic cu turmeric BIO

Cod: 1895

Încercați cât de frumos vă puteți relaxa cu un ceai aromat în calitate BIO. Conține mere, frunze de mur și foarte multe condimente. De asemenea, conține turmeric, un antioxidant important care are grijă atât de imunitate, cât și, de exemplu, de starea normala a sistemului cardiovascular și a articulațiilor. Relaxați-vă conform principiilor Ayurveda!Încercați cât de frumos vă puteți relaxa cu un ceai aromat în calitate BIO. Conține mere, frunze de mur și foarte multe condimente. De asemenea, conține turmeric, un antioxidant important care are grijă atât de imunitate, cât și, de exemplu, de starea normala a sistemului cardiovascular și a articulațiilor. Relaxați-vă conform principiilor Ayurveda!

Pachete mari:
Pachete mici:
102,7 Lei /250 g 41,1 Lei /100 g
Vom livra joi, 8. 6. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
UE
Gust
Gust:
Proaspăt, Picant
Pentru copii
Pentru copii:
de la 6 ani
BIO
BIO:
Da

Compoziție

Bucăți de măr BIO 37%, Ghimbir BIO, Scorțișoara BIO 5%, Cardamom BIO, Coajă de portocală BIO, Curcuma BIO 5%, Aromă naturală BIO, Frunze de mure BIO, Cuișoare BIO, Condimente noi BIO, Coajă de lămâie BIO 1%

Infuzia și gustul ceaiului

Amestecul de relaxare ayurvedic cu turmeric BIO oferă o infuzie de culoare deschisă, cu o aromă plăcută, condimentată. Gustul este fructat proaspăt și în același timp ușor dulce, cu note picante de ghimbir, scorțișoară, cuișoare, cardamom și turmeric.

Originea ceaiului

Pentru că am amestecat plante, fructe și condimente după principiile Ayurveda, să vorbim puțin și despre această cultură. În sanscrită înseamnă „știința vieții”, provine din India și pe baza ei s-au format un număr de terapii benefice și recunoscute. Ayurveda pune accent pe prevenire, ceea ce duce la o concentrare asupra echilibrului nu numai în alimentație, dar și în gândire. Lucrează cu constituția individuală a fiecărei persoane și echilibrează cele trei energii de bază ale corpului: Vata este energia subtilă asociată cu mișcarea, Pitta controlează sistemul metabolic, iar Kapha formează structura corpului.

Când vine vorba de ceaiuri, Ayurveda folosește o varietate de plante și condimente. Pentru personalitățile cu energie Vata, de exemplu, recomandă ingrediente precum ghimbirul, feniculul sau cuișoarele. Pentru persoanele cu energie Pitta, recomandă cardamom, ghimbir, lemn dulce sau stevia. Iar celor cu o energie Kapha predominantă, recomandă scortișoară, cuișoare, ghimbir sau piper negru. De asemenea, include foarte des turmeric, iarbă de lămâie (lemongrass) sau busuioc în amestecurile de ceai. Ne-am inspirat din rețetele ayurvedice și am creat un amestec unic de relaxare ayurvedic cu turmeric BIO.

Din denumirea sa, se poate concluziona că turmericul joacă un rol semnificativ în gust și efecte. Este un antioxidant care contribuie la starea normală a imunității, dar și la digestia normală, la activitatea sistemului respirator și a sistemului nervos, precum și la starea normală a articulațiilor și a pielii.

Turmericul este o pulbere din rizomul plantei de turmeric (Curcuma longa), o plantă perenă care atinge o înălțime de până la 150 de centimetri. Planta de turmeric se găsește în India, China, Indonezia și în Sri Lanka sau Jamaica. Rizomul uscat și măcinat este folosit ca și condiment și, de asemenea, ca și colorant. Conține antioxidantul curcumină (colorant natural galben-portocaliu), uleiuri eterice, uleiuri esențiale și alte substanțe, în special vitamina C, vitamina E și B precum și magneziu, potasiu sau fier.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 5 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Ceaiul ayurvedic se prepară cu apă clocotită la 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150 -200 ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timp de infuzare 5 minute (cană acoperită), apoi se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


SHAPE TEA (CEAI DE SLĂBIT) - amestec
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

SHAPE TEA (CEAI DE SLĂBIT) - amestec

Ceaiul vrac din categoria MUST HAVE! Cine caută o siluetă subțire, acesta ajută la împlinirea visului. Datorită conținutului Pu Erhu și Mate, celor doi ucigași ai ""mânerelor de dragoste"", vă readuce in condiție bună si in blugii care ati purtat anul trecut. Shape Tea funcționează rapid și fără compromisuri. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
81,6 Lei /250 g 32,7 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 8. 6. 2023

AMESTEC AYURVEDIC DE PLANTE PENTRU REGENERARE
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

AMESTEC AYURVEDIC DE PLANTE PENTRU REGENERARE

Oboseala, indolență, deprimare ... cunoașteti aceste stări? Scapati de ele pur și simplu și cu gust! Încercați un amestec echilibrat pe bază de plante pentru a vă regenera. Veți găsi puterea și bucuria a fiecărei zi. Noutatea printre ceaiurile noastre ayurvedice, conține plante extraordinar de eficiente, fructe delicioase și condimente sănătoase. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
71,8 Lei /250 g 28,7 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 8. 6. 2023

AMESTEC AYURVEDIC ARMONIE CU TULSI
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

AMESTEC AYURVEDIC ARMONIE CU TULSI

PeTulsi il putem compara cu busuioc. În Orient îl consideră sacru, iar în învățăturile din Ayurveda se află la cel mai înalt nivel. Se spune că alungă demonii și aduce iubire in familie. Încercați acasta planta cu o gamă largă de efecte. Vă va ajuta să întăriți ceea ce aveți nevoie și să alungati ceea ce nu mai doriți. Se potriveste perfect cu Rooibos verde, mușețel, lavandă și scorțișoară. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
73,9 Lei /250 g 29,6 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 8. 6. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »