075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

ASHWAGANDHA BIO - Planta indiană ginseng - praf

Cod: 1182

Sincer - acest praf din rădăcina ierburilor ayurvedice nu o sa-l preferati pentru gust delicios. Veti fi entuziasmati pentru beneficiile sale binefacatoare de-a lungul secolelor pentru cei care cauta medicină naturală. Ashwagandha readuce putere in toate domeniile de sănătate pe care le puteți imagina. Nu degeaba se ocupa de ea peste 200 de studii profesionale.

Pachete mari:
Pachete mici:
79,6 Lei /250 g 31,8 Lei /100 g
Vom livra luni, 27. 5. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
India
Gust
Gust:
Amăruie
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
600m - 1200m
BIO
BIO:
Da

Compoziție

Ashwagandha BIO 100%

Infuzia și gustul plantei

Ashwagandha este de culoare deschisă, cremoasă cu același miros cremos, care poate aduce a miros de coamă de cal. Pulberea în sine are un gust amar pronunțat.

Originea plantei

Nomen omen, se spune. În cazul plantei din a cărei rădăcină se macină această pulbere, proverbul latin este 100% valabil. Aceasta deoarece Withania somnifera are efecte fantastice. În medicina ayurvedică, rădăcina sa este folosită de mai bine de 3.000 de ani, acum începe să se vorbească despre Ashwagandha și în medicina populară tradițională europeană. Planta perenă, veșnic verde creaște în regiunile tropicale și subtropicale din Africa, Asia și Europa.

Nu este pretențioasă în privința solului, de aceea poate fi găsită lângă drumuri sau în arbuști. Crește până la 2 metri, are ramurile acoperite de peri și frunzele tari, ovale, acoperite ușor de puf pe față, pâsloase pe verso. Ashwagandha înflorește în galben-verzui, fructul plantei sunt boabele portocalii acoperite cu o căciulițî. În interior se găsesc semințe maronii. În spatele cererii mari pentru Ashwagandhaar nu stau nici fructele, nici frunzele. În centrul de interes al vindecătorilor și susținătorilor stilului de viață sănătos este rădăcina ei discretă. Este recoltată de obicei după 180 de zile de la plantare, în India este de obicei la începutul lunii ianuarie. Rădăcinile trebuie separate de plantă și uscate bine.

Ulterior sunt măcinate. Este raportat că de pe 1 hectar de teren pot fi obținute 350-400 kg de rădăcină uscată de Ashwagandha. Printre regiunile în care se cultivă Ashwagandha indiană se află Madhya Pradesh, Gujarat, Haryana, Maharashtra, Punjab și altele. În piețele locale, poate fi găsită sub diverse nume, de exemplu Ajgandha, Amukkara, Trittavu, Ghoda, Tilli, Góda akan, Asun, Penner sau Vajigandha. La noi este numită ginseng indian (deși din punct de vedere botanic nu are nici o legătură cu adevăratul ginseng) sau cireașa de iarnă. Pulberea din rădăcină de Ashwagandha nu ar trebui consumată de femeile însărcinate și cele care alăptează fără consultarea medicului, se recomandă prudență și în cazul persoanelor cu boli autoimune.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Instrucțiuni de preparare

  1. Amestecați o linguriță mică de pulbere cu puțină apă, până obțineți o pastă.
  2. Pasta se diluează cu apă, sau suc de fructe.
  3. Ashvagandha se poate fierbe în lapte și se poate îndulci cu miere.
  4. Doza recomandată: 5 grame de pulbere 1x pe zi.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


15% JOS
Tulsi - planta (busuiocul sacru)
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Tulsi - planta (busuiocul sacru)

Ayurveda consideră că este o planta subtilă si regina acestui tip de plante. Botanic se numește busuioc sacral, în hindi numele său înseamnă "cea mai bună plantă". Tulsi a fost recunoscută pentru tratarea a zeci de boli timp de 5000 de ani. Și dacă credeți că nu o să vă placă, gresiti foarte mult. Este dulce, răcoritoare,cu o aromă puțin de scorțișoară. De orice ai nevoie, Tulsi poate. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
45,6 Lei /250 g 38,8 Lei /250 g 15,5 Lei /100 g
Vom livra luni, 27. 5. 2024

GINKGO FRUNZE - plantă
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

GINKGO FRUNZE - plantă

Acesta aparține plantelor preistorice și încă mai are multe de oferit. Arborele maiestuos este o sursă de frunze cu o aplicație farmacologică largă. Sun folosite pentru efectul pozitiv asupra memoriei, capacitatea de a putea ajuta circulația sângelui și a preveni dizabilitățile civilizației.În ginco cred oamenii din întreaga lume. Și știu bine de ce. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
52,7 Lei /250 g 21,1 Lei /100 g
Vom livra luni, 27. 5. 2024

GOTU KOLA FÂNTÂNA TINEREȚII - plantă
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

GOTU KOLA FÂNTÂNA TINEREȚII - plantă

Iubitorii de medicină chinezească si cea indiană știu despre ce este vorba. Le spunem si celorlalți că fântâna tinereții sau Gotu Kola este planta taratoare a tropicilor și subtropicilor. O importăm din Sri Lanka. Are o reputație pentru un miracol de întinerire. Puteți obține aceasta ca parte a suplimentelor alimentare, dar forma pură nu se potrivește cu nimic. Infuzarea oferă un gust ușor pământesc și poate fi folosită atât pe plan intern, cât și pe plan extern. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
88,2 Lei /250 g 35,3 Lei /100 g
Vom livra luni, 27. 5. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »