

ASHWAGANDHA BIO - Planta indiană ginseng - praf
Sincer - acest praf din rădăcina ierburilor ayurvedice nu o sa-l preferati pentru gust delicios. Veti fi entuziasmati pentru beneficiile sale binefacatoare de-a lungul secolelor pentru cei care cauta medicină naturală. Ashwagandha readuce putere in toate domeniile de sănătate pe care le puteți imagina. Nu degeaba se ocupa de ea peste 200 de studii profesionale.
Compoziție
Ashwagandha 100%Infuzia și gustul plantei
Ashwagandha este de culoare deschisă, cremoasă cu același miros cremos, care poate aduce a miros de coamă de cal. Pulberea în sine are un gust amar pronunțat.
Originea plantei
Nomen omen, se spune. În cazul plantei din a cărei rădăcină se macină această pulbere, proverbul latin este 100% valabil. Aceasta deoarece Withania somnifera are efecte fantastice. În medicina ayurvedică, rădăcina sa este folosită de mai bine de 3.000 de ani, acum începe să se vorbească despre Ashwagandha și în medicina populară tradițională europeană. Planta perenă, veșnic verde creaște în regiunile tropicale și subtropicale din Africa, Asia și Europa.
Nu este pretențioasă în privința solului, de aceea poate fi găsită lângă drumuri sau în arbuști. Crește până la 2 metri, are ramurile acoperite de peri și frunzele tari, ovale, acoperite ușor de puf pe față, pâsloase pe verso. Ashwagandha înflorește în galben-verzui, fructul plantei sunt boabele portocalii acoperite cu o căciulițî. În interior se găsesc semințe maronii. În spatele cererii mari pentru Ashwagandhaar nu stau nici fructele, nici frunzele. În centrul de interes al vindecătorilor și susținătorilor stilului de viață sănătos este rădăcina ei discretă. Este recoltată de obicei după 180 de zile de la plantare, în India este de obicei la începutul lunii ianuarie. Rădăcinile trebuie separate de plantă și uscate bine.
Ulterior sunt măcinate. Este raportat că de pe 1 hectar de teren pot fi obținute 350-400 kg de rădăcină uscată de Ashwagandha. Printre regiunile în care se cultivă Ashwagandha indiană se află Madhya Pradesh, Gujarat, Haryana, Maharashtra, Punjab și altele. În piețele locale, poate fi găsită sub diverse nume, de exemplu Ajgandha, Amukkara, Trittavu, Ghoda, Tilli, Góda akan, Asun, Penner sau Vajigandha. La noi este numită ginseng indian (deși din punct de vedere botanic nu are nici o legătură cu adevăratul ginseng) sau cireașa de iarnă. Pulberea din rădăcină de Ashwagandha nu ar trebui consumată de femeile însărcinate și cele care alăptează fără consultarea medicului, se recomandă prudență și în cazul persoanelor cu boli autoimune.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Instrucțiuni de preparare
- Amestecați o linguriță mică de pulbere cu puțină apă, până obțineți o pastă.
- Pasta se diluează cu apă, sau suc de fructe.
- Ashvagandha se poate fierbe în lapte și se poate îndulci cu miere.
- Doza recomandată: 5 grame de pulbere 1x pe zi.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

Colții babei - plantă

BRAHMI - pulbere
