

ASSAM FTGFOP1 1ST FLUSH BAGHMARI - ceai negru
Clienții noștri și cunoscătorii de ceai l-au numit „stimulatorul“. Conține o cantitate mare de teină și datorită intensității maxime, savurarea lui este o experiență reală. Ideal pentru dimineața când trebuie să te trezești repede și după-amiaza când va lipseste energie. Faceți cunoștință - acesta este Master Assam FTGFOP1 1St Flush de la Baghmari.
Compoziție
Ceai negru Assam FTGFOP1 1ST Flush Baghmari 100%Istoria ceaiului
Din Baghmari, un oraș din Bengalul de Est până la Praga sunt peste 7.000 de kilometri. Ceaiul recoltat acolo însă, este mai aproape de noi decât ne-am fi gândit. Plantele de ceai Assam se numără printre foarte populare în întreaga Europă. Poate pentru că ceaiurile negre le sunt cunoscute europenilor încă din secolul al 19-lea, poate pentru că plantele de ceai de pe platoul de nord al Indiei sunt renumite pentru producția de frunze de ceai de înaltă calitate, cu o aromă delicată dulceagă, gust plăcut astringent și o culoare luminoasă, galben-aurie.
Originea ceaiului
Assam FTGFOP1 1 st flush Baghmari face parte din prima recoltă, din acest motiv are în denumire „1 st flush“ - „prima creștere“. Plantele de ceai din zona de cămpie a Assamului încep să înmugurească în martie, recolta are loc în următoarele 8-10 săptămâni. Frunzele se culeg în coșuri mari, pe care le poartă localnicii în spate. Sunt fermentate întregi, nu se sfărâmă nici nu se rulează. La prima culegere, recolta nu este atât de mare, de aceea 1 st flush se exportă numai într-o cantitate foarte limitată.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul negru se toarnă apă clocotită (100 °C) în proporție de 1 linguriță la 150 -200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac L-1 buc.

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

ASSAM TGFOP1 SECOND FLUSH MONIPUR - ceai negru

ASSAM HATIMARA CTC BOP - ceai negru
